Πως γαμάει ο αστακός;
με μακαρόνια…
Πως γαμάει ο αστακός;
με μακαρόνια…
3η φορα που μπαινει
Το άλλο που λέει που έχει τη μπούτσα ο αστακός έχει μπει;
Ψιλοαποτυχημένο
Ήταν ο Σάκης Ρουβάς και πήγε σε ένα χωριό. Πάει λοιπόν σε ένα από αυτά τα μικρά παραδοσιακά μαγαζάκια που έχουν τα τυριά κρεμασμένα έξω κτλ.Πάει λοιπόν και ζητάει λίγο γιαούρτι.
-Αμέσως! λέει η υπάλληλος. Που να σας το βάλω; Σε πύλινο; Σε γυάλινο βαζάκι; Τι θα θέλατε;
Και απαντά ο Σάκης:
[SPOILER]- Κεσέ θέλω[/SPOILER]
ε ε ε
εντιτ, ξενέρωσα την ζωή μου, υπάρχει το γαμήδι. αλλά η δικιά μου βερζιόν έχει καλύτερο στόρυ
Κλειδώστε το
:lol::lol::lol:
το διάβασα κανονικά και λέω σιγά το αστείο…
θα πεθάνω εδώ μέσα
Τεράστιο hit στο facebook αυτό με τον κεσέ. Επρεπε να το ποσταρω απο το page μας ρε πουστη όχι από μένα.
παιζει να ειναι το πρωτο που ποσταρω…
Πάει ένα παστίτσιο σε ένα μπαρ.
-Παστίτσιο:" Ένα τζίν με τόνικ"
-Μπάρμαν:“Συγγνώμη κύριε δεν σερβίρουμε φαγητά!”
Μπαίνουν σε ένα μπάρ τα μακαρόνια ο κιμάς και η μπεσαμέλ και κάθονται στο μπαρ!
Λέει η μπεσαμέλ: Πιάσε 3 ουίσκια!
Λέει ο μπάρμαν: Α ρε παστίτσιο… πάλι κομμάτια είσαι;;;
Με αφορμή το από πάνω!
all times clasic ^^
συγγρου-fixd
[SPOILER]Είναι ο Σάκης και ο Τάκης και ετοιμάζονται να βγουν έξω με μια παρέα.Εκεί γνωρίζουν νέα άτομα,μεταξύ άλλων,και ο Τάκης καλοβλέπει μία τύπισσα από την παρέα.Ξεκινά λοιπόν το καμάκι ο Τάκης στην κοπελιά,η οποία όμως ξαφνικά αρπάζει με κεφαλοκλείδωμα δύο θαμώνες του μαγαζιού και απαντά κάπως διστακτικά στον Τάκη.
“Καλά ρε τι κάνει αυτή;”
“Έλα ρε,ντρέπεται η κοπέλα,καλά κάνει”
“Τι λες ρε,έχει αρπάξει τους άλλους δύο και δεν τους αφήνει να φύγουν”
"Ε μα είναι λογικό,κρατάει τους τύπους
[/SPOILER]
:lol3::lol3::lol3::lol3:
ΓΑΜΗΣΕ :!::!:
:lol::lol::lol: Απο τα καλυτερα δηθεν που εχουν ποσταριστει!!!
Bαθύτατη υπόκλιση στον αυτοκράτορα…
Είναι ο Σάκης με τον Τάκη στην Νέα Υόρκη. Έχουν επισκεφτεί το άγαλμα της ελευθερίας έχουν γυρίσει όλο το μανχάταν, οπότε αποφασίζουν να πάνε και στον οργανισμό ηνωμένων εθνών. Είναι τυχεροί και φτάνουν την ώρα που αρχίζει η συνεδρίαση. Πάει να παρακολουθήσει ο Σάκης και βλέπει γεμάτος απορία μια μπασκέτα στην μέση της αίθουσας. Ξαφνικά μπαίνει στην αίθουσα ένας ηλικιωμένος με μια μπάλα μπάσκετ, κάνει ένα λέι απ με σπάσιμο μέσης στην μπασκέτα και πάει και κάθετε στα έδρανα. Φωνάζει τον Τάκη ο Σάκης και τον ρωτάει. “Ρε συ Τάκη, ποιος είναι αυτός εκεί?” [SPOILER]“Ελά ρε Σάκη, δεν ξέρεις τον Μπούτρος Μπούτρος Γκάλη?”[/SPOILER]
ΜΑΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΡΟΖ?
ΜΑMΑ : ΟΧΙ
ΜΑΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ MAKE UP?
ΜΑΜΑ : ΟΧΙ
ΜΑΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΡΟΖ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΒΕΣ?
… ΜΑΜΑ : ΟΧΙ
ΜΑΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ BARBIE
ΜΑΜΑ : OXI
ΟΟΟΟ ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΝΑ ΕΙΜΑΙ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΠΛΕΟΝ
ΜΑΜΑ : [SPOILER]ΟΟΟΟ ΣΚΑΣΕ ΜΑΝΩΛΗ…[/SPOILER]