Ανεκδοτάκια

Ηταν ενας φασιστας με το μηχανακι του και πηγαινε γκαζωμενος. Σε καποια φαση εκει προς τον Περισσο εξω απ’ τα γραφεια του ΚΚΕ, γλιστραει σε κατι λαδια και κοπαναει το κεφαλι του με δυναμη στο κρασπεδο του πεζοδρομιου. Κατεβαινουνε οι κνιτες και οι κκεδες κατω να τον βοηθησουνε και του λενε:

• Ηρεμησε ρε φιλε θα φωναξουμε ασθενοφορο να σε παει στο νοσοκομειο να γινεις καλα. Κουραγιο!
    Απανταει λοιπον ο φασιστας:
  • Οχι παιδια, δεν με κρατανε οι δυναμεις μου, το βλεπω οτι θα πεθανω. Εχω μονο μια τελευταια επιθυμια. Φερτε μου να συμπληρωσω μια αιτηση για να γραφτω στην ΚΝΕ.
    Τρεχουν λοιπον οι κνιτες πανω, βαζουν τα χαρτια στον εκτυπωτη, εκτυπωνουν μια αιτηση την πανε κατω στον φασιστα και του λενε
  • Εδω βαλε το ονομα σου και την υπογραφη σου ρε φιλε.
  • Ευχαριστω ρε παιδια. Να 'στε καλα
  • Πες μας ομως ρε συ. Τι σε εκανε να εχεις σαν τελευταια επιθυμια σου να γραφτεις στην ΚΝΕ? Εισαι φοιτητης? Εισαι εργατης η αγροτης? Ηταν καποιος παππους σου στον ΔΣΕ? Αποφασισες ακομα και τωρα στα τελευταια σου να μπεις στο σωστο δρομο?
  • Οχι αλλα οταν πεθανω θα ειναι ενας κωλοκνιτης λιγοτερος!!!

here you are :

μολις βγηκε

[SPOILER]ειναι ο σακης και ο τακης στο hogwarts.πρωτη μερα λοιπον και αφου εχουν μπει σε κοιτωνες,ο σακης στο σλιθεριν και ο τακης στο μιστερμπιν τρωνε και περιμενουν αγωνιοδως ομιλιες διαφορων επιτημων μελων τα οποια θα τους καλωσορισουν στη σχολη για μαγειες και ξορκια.κανα τεταρτακι λοιπον μετα και εκει που ξεσκιζει μια μαγικη μπριζολα ο σακης,σηκωνεται πανω ο νταμπλντορ
-τωρα αγαπητοι μου μαθητες θα σας μιλησει ενα πολυ σημαντικο προσωπο,που σαφως ολοι σας γνωριζετε και θα θελα να καταχειροκροτησετε!
ολοι ορθιοι και ιαχες θαυμασμου απο παντου.σκαει λοιπον με φορα ενας τυπας ,πεφτει στα γονατα στη μεση της αιθουσας και ουρλιαζει 'so i juust.SMOOOOOKE.LET ME FEEL…STOOONEEEED" ολοι εξστασιασμενοι χειροκροτουν και παρακολουθουν.μονο ο τακης στεκει ακινητος καθως δεν μπορει να καταλαβει τι ακριβως βλεπει,ως παιδι μαγκλ
-ρε μαλακα σακη τιναυτος?
-δε ντρεπεσαι ρε μαλακα?δε ξες ποιος ειναι αυτος?
-οχι ρε συ δε ξερω

• ειναι απτα πιο σημαντικα προσωπα του κοσμου μας!
    -ενταξει καλα αλλα ποιος ειναι?

[SPOILER]-μα ειναι λογικο! ειναι ο Κορνηλιος Sludge![/SPOILER][/SPOILER]

Χαχαχαχαχ!

Χαχαχαα! Ωραίο! Μ’ άρεσε!!!

Μόνο και μόνο που έχει να κάνει με Harry Potter το βάζω στα τόπ!!!

Περήφανος δημιουργός του κατά την διάρκεια χθεσινής άσκησης.

Ελληνικός στρατός και έχουν αρχίσει σε μια πόλη τα ΣΠΕΝ. Μαζεύονται όλα τα στρατόπεδα της πόλης και τα διοργανώνουν πχ οι Τεθωρακισμένοι (όπως εμάς καλή ώρα). Εχοντας κανονίσει βολές, θεωρία, πορείες κλπ έρχεται η ώρα της γυμναστικής. Λέει ο Ιλαρχος (λοχαγός) ότι θα μεταβούνε όλοι στην Χάβρη, στο τέλος της εβδομάδος με έξοδα του ΓΕΣ. Πράγματι όλοι επιβιβάζονται εκεί, σαν άλλη απόβαση της Νορμανδίας και πάνε δίπλα στην θάλασσα και αρχίζουν με εντολή του ίλαρχου:
έρπεις, ανεβοκατεβάσματα στις σκάλες, άλμα μετεμποδίων, κάμψεις πολλές, μονόζυγα, κολύμπι στην θάλασσα, τρέξιμο, κάθε είδους γυμναστική. Τότε έχοντας εξουθενωθεί ένας στρατιώτης σηκώνει το χέρι, ο Ιλαρχος του δίνει τον λόγο και τον ρωτάει ο στρατιώτης: “Κύριε ιλαρχε, τι κάνουμε εδώ;” Και απαντάει με αγέρωχο ύφος ο ιλαρχος: “Στίβο Μάγχης”

Γιατι οι σιαμαιοι πανε Λονδινο;

[SPOILER]για να οδηγησει και ο αλλος.[/SPOILER]

Πάει μια μέρα μια π*τάνα να εξομολογηθεί στον παπά του χωριού της. Της λέει ο παπάς:

• Για πες μου κορίτσι μου τις αμαρτίες σου.

• Μεγάλη η αμαρτία μου πάτερ, να πήγα με τον άντρα της γειτόνισσας μου…

• Δεν πειράζει τέκνο μου συγχωρείται η αμαρτία σου.

• Έκανα όμως και μια ακόμη αμαρτία πήγα και με τον

μανάβη του χωριού.

• Συγχωρούνται οι αμαρτίες σου.

• Εεεεε, έκανα και μια άλλη αμαρτία πήγα και με τον χασάπη του χωριού.

Λέει τέλος πάντων στον πάτερ με όλους όσους πήγε.

• Να όμως πάτερ η πιο μεγάλη μου αμαρτία είναι ότι

πήγα με τον παπά του διπλανού χωριού. Και της απαντάει ο παπάς.

• Γιατί μωρή, το δικό σου το χωριό παπά δεν έχει;

:lol3::lol3::lol3:

Χαχαχαχα αυτό σήμερα το έλεγα στο σχολείο! Από τα πετυχημένα!

να το,να το το πειρατικο.

[SPOILER]ειναι ο σακης και ο τακης καπου το 70 σε ενα τεραστιο φεστιβαλ στο αμερικα με πασιγνωστους καλλιτεχνες της εποχης…αφανες παντου να πετουν,χρωματα,φουλαρια,μυρωδιες και ανθρωποι απελευθερωμενοι απο καθε ειδους κομπλεξ εχουν γεμισει τη περιοχη.αφου εμφανιστηκαν λοιπον καποια τεραστια ονοματα της εποχης o κοσμος αρχισε να εξστασιαζεται και μονο στην ιδεα του τι θα ακολουθουσε.εκει λοιπον που ολοι ειναι ησυχοι και καπνιζουνε τα γρασιδια τους,βγαινουν στη σκηνη 2 κατσικες με αφανα,πολυχρωμα ρουχα και ψηλοτακουνα παπουτσια με μια κιθαρα η καθε μια.πλησιαζουν μπροστα σε δυο πεταλακια εφε και ξεκινα μια μαγευτικη δινη σολαρισματων. ουαααα ουααααααα,μπιμ πιριριριριιρμ πιμ πιμ ουααααααα…ιεεεεε ΟΥΑΑΑΑΑΑΑ.συνεχιζει λοιπον για να μη τα πολυλογω αυτο για αρκετη ωρα μεχρι που οι κατσικες πεταξαν τις κιθαρες στο κενο και ξεκινησαν ερωτικο τετ α τετ επανω στη σκηνη μετατρεπωντας το φεστιβαλ σε σεξ σοου.ωσπου τελειωνουν και αποχωρουν κατω απο ιαχες…ο τακης απορημενος
-ρε μαλακα σακη τιναυτο
-μα ειδες ρε φιλε,δεν ηταν καταπληκτικοι?
-πλακα με κανεις ρε?πως ειναι δυνατον?τιναυτο που ειδα
-μα ειναι το αγαπημενο μου σχημα ρε,παιξαν το αγαπημενο μου τραγουδι,το ακουγαμε και στο τσαρδι μου δε θυμασαι?
-τι να θυμαμαι ρε τι λες πας καλα?ποιο τραγουδι?τι λες?
-μα σοβαρα δε θυμασαι?
-οχι ρε ποιο τραγουδι ηταν αυτο

[SPOILER]μα ηταν το γνωστο κα-chicka wah wah[/SPOILER] [/SPOILER]

Στο κατάστημα μικρών ζώων:
-Γεια σας. Θα ήθελα τρεις ντουζίνες κατσαρίδες, δυο ποντίκια και μερικές αράχνες.
-Κάνετε πειράματα; ρωτάει τον πελάτη απορημένος ο υπάλληλος.
-Όχι. Μετακομίζω και ο ιδιοκτήτης του μου είπε να το αφήσω όπως ακριβώς το βρήκα.

O Σάκης Ρουβάς μπαίνει σε ένα τυροκομείο και θέλει να αγοράσει τυρί.

• “Θα ήθελα ένα κιλό τυρί!”

• "Το θέλετε σε χαρτί ή σε κεσέ;

• “Κε-σε θέλωωωωω…”

Υπάρχει στο youtube και λίγες μέρες μετά ο Ίγκνο (νομίζω) το έβγαλε σε δήθεν

εχω στο ενα χερι 3 μηλα και 2 πορτοκαλια και στο αλλο 3 πορτοκαλια και 2 μηλα!!τι εχω???

[SPOILER]μεγαλα χερια[/SPOILER]

#-o#-o

τι κοινο εχει ενας φουρναρης και μια καλογρια??

[SPOILER]ο ενας ζυμωνει ενω η αλλη ζει-μονη[/SPOILER]

ειναι μια αμερικανικη οικογενεια στη νεβαδα!!και μια μερα γυρναει ο μικρος απο το σχολειο κλαιγοντας και λεει στη μαμα του:“μαμα,στο σχολειο με φωναζουν σαμπουαν” και η μαμα:“ελα johnson, οχι πια δακρυα” :smiley:

ο Chuck Norris λεει “σοβαρεψου” και ο σοβας ρευεται…

No more, please

το “όχι πια δάκρυα” ήταν καλό