Αυτη μπορει να ειναι κορμάρα με μεγάλα βυζιά και ωραίο κώλο, αλλά δεν ειναι νοικοκυρά όπως εγω, να σκουπίζω να σφουγγαρίζω, και να ξερω να φτιάχνω και πίτες, …είπε η γυναικα μου, και γελάσαμε.
Εγω έκλαψα και λίγο…
Η κιθάρα όντως ειναι γκομενοπαγιδα. Τη δική μου την έχω μπροστά στην πόρτα και με το που μπαίνει η γκομενα σπίτι τσακιζεται.
Ανάβεις το μάτι, ρίχνεις λάδι, χτυπάς αυγά ,προσθέτεις τυριά, κρεμμύδια ,ντομάτες ,τα πετάς στο τηγάνι. Περιμένεις. Ανάβεις το σωστό μάτι.
Όταν βαριέμαι μπαίνω σε ένα ασανσέρ γεμάτο άγνωστους και τους λεω " θα αναρωτιέστε γιατί σας κάλεσα σήμερα όλους εδώ…"
Όταν γεννήθηκα με ρώτησαν “Τι θες; Μεγάλη πούτσα ή καλή μνήμη”.
Θυμάμαι ΑΚΡΙΒΩΣ τι διάλεξα.
7 σκαλια επεσα και τα μετρησα ενα-ενα…
Η κουκλα του πρωτου οροφου με κοιταει , γυρναω με υφος ολο νοημα και της λεω…
“παρκουρ”
Αν κρεμάσεις cd Γαϊτάνου στη βεράντα, εμφανίζονται 2 φασιστάκια που με τσαμπουκά διώχνουν τα περιστέρια.
Πρέπει να σταματήσεις να τον παίζεις.
Μά γιατρέ ,δεν κάνει κακό στην υγεία.
Ναι, αλλά πρέπει να σε εξετάσω…
Εσείς με αυτή την μαλακία που κάνει μπιπ μπιπ όταν παρκάρεις,γιατί το πήρατε; Με το Ντουπ δεν μπορείτε να παρκάρετε όπως όλος ο κόσμος;
Ο γιατρός μου είπε ν’ αρχίσω να τρέχω…
Πάχυνες ρε;
Όχι πηδούσα τη γυναίκα του…
Ήμουν τρελά άσχημο μωρό? Τα πρώτα λόγια του μαιευτήρα που άκουσα …!!!
’‘Μ@λάκες δε ξέρω, τ’ αφήνω?
αν πέσει είναι ποντίκι, αν πετάξει νυχτερίδα?’’
[SPOILER]Ήταν ο Σάκης κι ο Τάκης σε μια πορεία για τα νέα μέτρα,οπότε εκεί που καθόντουσαν προς το τέλος της πορείας σκάνε μύτη κάτι ματατζήδες και αρχίζουν και μαζεύουν τις ύποπτες φάτσες.Με το που τους παίρνανε όπως , τους δίνανε μία με τα γκλομπ στο εσωτερικό του μηρού και μετά τους αφήνανε.Ε οι περισσότεροι πέφτανε κάτω με πόνους , παραπονιόντουσαν ότι δεν μπορούσαν να περπατήσουν κτλ
Ο Τάκης τα έχει παίξει και ρωτάει
"Καλά ρε Σάκη τι κάνουν εκεί τα γουρούνια ; Οι αλήτες ; Τα ζώα ; Πώς συμπεριφέρονται έτσι ;"
“Γιατί ρε τι έκαναν ;”
“Αντί να πάνε με το γράμμα του νόμου τους χτυπάνε ; Θα μπορούσαν έστω να τους συλλάβουν”
“Όχι ρε φίλε , αυτό που κάνουν γίνεται σε όλες τις πορείες . Είναι πολύ στάνταρ διαδικασία.”
“Τι στάνταρ διαδικασία ρε , θα μας τρελάνεις ; Τι είναι αυτό δηλαδή που τους χτυπάνε στο εσωτερικό των μηρών και μετά τους αφήνουν ;”
Διάφορα Συγκροτήματα μεταφρασμένα στα αρχαία γιαννιώτικα…
Guns n Roses = Τφέκια κι βατσνιές
Alice in Chains = Αλίκ΄στ καδένα
Iron maiden = Τσίγκιν΄ γεροντοκόρ΄
Black Sabbath = Λάιο Σαββάτο
The Beatles = Τα μπουρμπούτσαλα
Deep Purple= Άπατο μπλαβί
Τhe go Getters = Οι τράβα να τ’ σμάσεις
Rolling Stones = Γουρδουκύλσαν τ΄λθάρια
HIM = Εκειός
Motorhead = Μοτερόγκλαβα
Whitesnake = Άσπρο σέρπετο
Led Zeppelin = Μαντέμενιο μπαλόν’