Ανεκδοτάκια

:lol::lol::lol::lol::lol:

ποσο γαμανε αυτά…
είχα δει μια ολόκληρη παράσταση με τέτοια αστεία που το έσπαγαν με μουσικές ενδιάμεσα στο νετ, αλλά δεν το εχω ξαναπετυχει

ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Ανεβαίνουν και τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος στη σκηνή. Φωνή-κιθάρα-μπάσο-ντραμς, κλασικά. Ο συναυλιακός χώρος είναι μικρός αλλά κατάμεστος με die-hard οπαδούς έτοιμους να αρχίσουν να κοπανιούνται στους ρυθμούς της μπάντας. Ωστόσο δεν ξεκινούν να παίζουν. Στέκονται όλοι με τα όργανά τους και με γουρλωμένα μάτια κοιτούν ανέκφραστοι το κοινό. Οι ακροατές παραξενεύονται και αρχίζουν να μιλούν μεταξύ τους.

“Εσύ εκεί με την μπλούζα At The Gates! Τι είπες μόλις τώρα στον διπλανό σου;” ρώτησε ο τραγουδιστής.
“Εεε” κόμπλαρε ο τύπος “τίποτα, απλά ρώτησα τον φίλο μου αν ξέρει τι συμβαίνει και δεν παίζεται”

“Ωπ, εσύ ο ακριανός. Ναι με τα άπλυτα μούσια, μίλα πιο δυνατά δε σε ακούω!” είπε ο μπασίστας
"Μα δε μιλούσα σε σας, στην κοπελιά μου μίλησα…" απάντησε ντροπιασμένος ο δύσμοιρος.

“Εη! Παλικάρι, πες μου τι λες στο κολλητάρι σου σε παρακαλώ… Αφορά εμάς; Θα ήθελα να ξέρω” είπε ο κιθαρίστας σε έναν τύπο που καθόταν κάγκελο.
“Όχι δεν αφορά εσάς καλέ μου άνθρωπε. Του είπα αν θέλει να του πάρω μια μπύρα επειδή πάω στο μπαρ.”

Το κοινό εντέλει εξαγριώθηκε. “Θα παίξετε κανένα δικό σας κομμάτι, τι θα γίνει, τόσα λεφτά σας σκάσαμε!” φώναξε ένας τύπος με μπλούζα Coroner. Τι να κάνει και το συγκρότημα, αποφάσισε να κάνει ό,τι το διέταξε το κοινό…

“-Ποιοί είναι αυτοί; -Μα καλά ρε Σάκη δεν κατάλαβες; Είναι οι Πεστιλε(ν)ς”

καλύτερα;

… x 2

πφ!!! και είχα χαρεί.

Καλή προσπάθεια… :stuck_out_tongue:

Πάντως γενικά το μέταλ έχει ψωμί στο θέμα ανεκδότων που μπορούν να βγουν κτλ. Ακόμα θυμάμαι εκείνο το “Σύμφωνοι Χ” του Ντέκαρντ και γελάω.

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:

Ανεβαίνει μια μπάντα από Αθήνα Θεσσαλονίκη για συναυλία. Κάποια στιγμή τους κλείνει το δρόμο ένα κοπάδι πρόβατα. Κορνάρουν λίγη ώρα, τίποτα. Τα παίρνουν μετά από λίγο, ήδη έχουν αργήσει για τη συναυλία, ανοίγουν το πορτ μπαγκάζ και βγάζουν από μέσα τα σπαθιά τους και αρχίζουν να σφάζουν ένα-ένα τα πρόβατα. Συνεχίζουν τον δρόμο τους και φτάνουν κάποια στιγμή στο κλαμπ που τους περιμένει εξαγριωμένος ο ιδιοκτήτης:
-Μα καλά, που είσαστε τόσες ώρες? Έπρεπε να έχετε ήδη ανέβει στη σκηνή!
-Ε μη κάνεις έτσι.Κάναμε πρόβα τα κομμάτια![SPOILER]Κάναμε πρόβατα κομμάτια :p[/SPOILER]

^^^ αν το πεις σωστα βγαινει ωραιο, αλλα παλιο…

…παλιό και γαμάτο:lol::lol::):!:

Ας πω και έγω ένα δικό μου που το σκέφτηκα προχτές το βράδυ μετά “την συναυλία των wasp…” :stuck_out_tongue:

Πως λέγετε το αναψυκτικό που έχει πατάτες, ντομάτα, κρεμύδι, μουστάρδα και κέτσαπ;

SPOILERcoc apola

Γιατι ρε Ζαπ; Γιατί;

χαχαχαχα τι να σε πω! Όταν με ήρθε στο μυαλό, είχα γελάσει! :stuck_out_tongue:

Κι ένα φρέσκο…

Είναι ο Σάκης και ο Τακης και περνάνε έξω απ το Μέγαρο Μουσικής.Εκεί αντικρύζουν έναν ρακένδυτο άστεγο άντρα να ζητάει ελεημοσύνη,ενώ ζέσταινε τα χέρια του πάνω από ένα βαρέλι,μέσα στο οποίο είχε βάλει φωτιά.Ξαφνικά ο άντρας αρχίζει να τραγουδάει μια άρια με άρτια φωνή τενόρου,δίνοντας ουσιαστικά παράσταση για τους περαστικούς που έχουν μείνει άναυδοι με την φωνή του ζητιάνου.
-Πω ρε φίλε,τι φάση?
-Ναι όντως
-Ποιος είναι αυτός ρε συ?
-Ε μα είναι λογικό…

[SPOILER]Είναι ο Μάριος Αφραγκούλης.[/SPOILER]

Ωχ μάνα μου…

:lol::lol::lol:

για σχεδόν 10 δεύτερα και χωρίς να πατήσω το σποιλερ, γελούσα νευρικά…:lol:

Ε βέβαια, Σαλλλονικιός, τι να περιμένεις.

Ρε μαλακα Χοκαμ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

…Θεικό του Χόκαμ:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:):!:

Περπατανε που λετε μια μερα ο Σακης κ ο Τακης και εκει που προχωρανε στο δρομο βλεπουνε μια τεραστια εκκλησια. Μπαροκ,καμπαναρια,αγαλματα,τρουλοι ιστοριες κτλ, εντυπωσιαζονται και πανε να την θαυμασουν απο πιο κοντα. Καθως μπαινουν στον αυλογυρο,περνανε μεσα απο ενα μερος με κυπαρισσια,πρασιναδες και παντου μαρμαρινους σταυρους και ταφους. Κατι περιεργο ομως συμβαινει. Μπροστα απο τους ταφους καθονται και αναβουν καντηλια, κλαινε κ οδυρονται πολλα κεφαλια τυρια. “Αχου Μανωλη μου τοσα τοστ εφτιαξεεες!”, “Τι κασερι ησουνα εσυ Γιωργο μου,τοσες μακαροναδες συνοδεψες!” κτλ. Βλεποντας λοιπον ολα αυτα τα κεφαλοτυρια, φετες, ενταμ, γκουντα και τα συναφη ο Τακης τρελαινεται και ρωταει το Σακη:
-Μα τι γινεται εδω με ολα αυτα τα τυρια στους ταφους ρε συ? Που ηρθαμε?Τι ειναι εδω?
-Μα ειναι λογικο

[SPOILER]Ειναι κοιμητυριο…[/SPOILER]