- Θα μου φέρεις ενα ποτήρι νερο;
- Τη μαγική λεξουλα ν’ακούσω;
- “Για να μην σου γαμήσω?”
:lol2::lol2:
Πάει ένας σφίχτης σε ένα σουβλατζίδικο κ με ύφος Κόναν ο Βάρβαρος παραγγέλνει 2 πιτόγυρα με απόλα και έξτρα καυτερό πιπέρι. Τα παίρνει, πάει στο κοντινό πάρκο, κάθεται σε ένα παγκάκι κ με μία αποφασιστική και μάτσο κίνηση ξετυλίγει το 1ο και κόβει μία δαγκωνιά?
Τον κόβει το πιπέρι, κοκκινίζει, ιδρώνει βγάζει ατμούς αλλά δεν μασάει και κόβει άλλη μία δαγκωνιά? τον πιάνουν τα κλάμματα? Περνάει την
ώρα εκείνη ένας τύπος άστεγος που άραζε στα παγκάκια:
- Ρε φίλε, 2 μέτρα παιδί μπρατσαράς, γιατί κλαίς;;;
- Πέθανε η μανούλα μου του απαντάει ο σφίχτης για να μην δείξει ότι έχει κλάσει από το πιπέρι? είπα να φάω λίγο αλλά δεν πάει μπουκιά κάτω? θες το άλλο το πιτόγυρο να μην πάει χαμένο?;;;
Το ξετυλίγει με λιγούρα ο άστεγος και κόβει μια δαγκωνιά το μισό σουβλάκι? και δώστου τα κλάμματα ποτάμι όπως ήταν λογικό? Και του λέει ο σφίχτης:
- Καλά ρε φίλε η δική μου η μάνα πέθανε εσύ γιατί κλαις;;;
- Κλαίω επειδή πέθανε η μάνα σου και δεν έχω τι να σου γαμήσω τώρα…
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Μεγάλο ανέκδοτο. Αυτό το άπαιχτο το έχω ακούσει εδώ και καμιά εικοσαριά χρόνια, αλλά με τελείως διαφορετική ιστορία και το ίδιο τέλος. Αλλά ιστορία τεράστια, που θέλει ολόκληρο σεντόνι για να γραφεί…
:lol::lol::lol:
αχ γιαννη μου γιαννη μου… τι μας έκανες…
…:lol::lol::lol:δυνατό, πολύ δυνατό του Giannis:):!:
-Απαιτώ να μου μιλάς γλυκά!
-Προχώρα μωρή πάστα φλώρα
Σημερινή αναλαμπή, καμμενιά!
Πως λέγονται 2 μήλα τα οποία αράζουν, πίνουν μπύρες, τρων πίτσες και βλέπουν μπαλα;
[SPOILER]Άπλες!
[SPOILER]Apples… 8O[/SPOILER][/SPOILER]
υπηρχε καποτε ενα μυθικο τερας. απο την μεση και πανω ηταν λιονταρι. απο την μεση και κατω, ηταν ενα αλλο λιονταρι !
και ;
Και επειδή έχω έμπνευση!
Πως λέγετε αυτός που την παίζει όλη μέρα αλλά είναι και χαδιάρης ερωτίλος;
[SPOILER]Μα-lacta-ς!!
[SPOILER]Συγνώμη…[/SPOILER][/SPOILER]
Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο, μπορεί να μου πει κάποιος ποιά από τα τελευταία ποστ έχουν μέσα ανέκδοτα και ποιά όχι;
με το ποστ του fake7 εγώ γέλασα πάντως
…κιεγώ να σου πω, γέλασα:):!:
Τύπος σε κατάστημα όπλων:
- Πόσο έχει αυτή η καραμπίνα;
- 250 ευρώ.
- Αυτό το πιστόλι;
- 200 ευρώ. Θα αγοράσετε;
- Όχι.
- Τότε γιατί ρωτάτε;
- Έτσι… Για την τιμή των όπλων…
:lol::lol::lol:
…:lol::lol::lol: