Ανεκδοτάκια

Μπαίνει ένας σε ένα κατάστημα που πουλάνε όπλα και ζητάει ένα όπλο μεγάλης εμβέλειας.
Ο υπάλληλος βγάζει αμέσως το καλύτερο και του λέει δείχνοντας έξω από το παράθυρο :
-«Αυτό το όπλο είναι τόσο καλό που μπορείς να δεις από εδώ μέσα στο σπίτι μου εκεί πάνω στον λόφο»
Ο πελάτης ρίχνει μια ματιά προς το σπίτι με την διόπτρα και αρχίζει να γελάει.
και λέει:

• «Βλέπω ένα γυμνό άνδρα να κυνηγάει μια γυμνή γυναίκα στο σπίτι σου»…

Βάζει το μάτι του στη διόπτρα και Έξαλλος γυρίζει στον πελάτη και του λέει:…

• «Επειδή εγώ δεν ξέρω καλό σημάδι, θα σου δώσω 2 σφαίρες. Την μια θέλω να την φυτέψεις στο κεφάλι αυτής της πουτ@ν@ς και την άλλη στο πέoς αυτού του αλήτη. Αν το κάνεις αυτό θα σου το χαρίσω!

Πριν πυροβολήσει σταματά, του επιστρέφει την μια σφαίρα και του λέει:

[SPOILER]

• «ΑΥΤΗ τη στιγμή, γίνεται και με μια».
    [/SPOILER]

-Τι κάνεις ξύπνιος ο Thor τέτοια ώρα?
-He’s up all night to get Loki.

Ξέρω, ξέρω…αλλά γέλασα πολύ. Fake!!

κατι σχετικο με το κλιμα της σημερινης μερασ :
Ποιος ιος σε κανει να νομιζεις πως τα παντα ειναι το εθνικο μετσοβειο πολυτεχνειο;

Ο ιος ΕΜΠολα. :stuck_out_tongue:

Συζητανε 2 φιλες…
-Πως τα πέρασες χθες με τον Θανάση?πήγες σπίτι του?
-Ναι…
-Και πως σου φάνηκε?

[SPOILER]-sweet home,αλλά μπάμια…[/SPOILER]

μεγαλυτερο αντικτυπο θα 'χει το τελευταίο στο θρεντ με το τι τρωει ο καθενας καθημερινα.

σκατα. γελασα

Η γιαγια απευθυνεται στον αληταμπουρα,teenager,οργισμενο νιατο εγγονο.

-Παιδι μου, παρε ενα 50ευρο και βαλ’το στην ακρη.

-Μην ανησυχεις γιαγια,ολα στην ακρη πανε…

…Χ 1000:):!:

Τουρίστας συναντάει Ζωνιανό
-Ωραίο το χωριό σας, αλλά πολύ ξερό…
-Ήντα να σου πω κουμπάρε…Μόλις πάει να πρασινίσει, έρχονται τα ΕΚΑΜ και τα μαζεύουνε…

…κιαυτό πιο πολύ θα ταίριαζε στο θρεντ της Α.Ε.Κ.:stuck_out_tongue: :slight_smile: :!:

Παλεύω με μια εργασία που έχω να παραδώσω σχετικά με την Ισπανία και τους υπολογιστές.

• Δηλαδή;
  • Να, βρήκα κάπου και διάβασα για ένα τύπο ο οποίος ήταν εξαίρετος στρατάρχης, αλλά και καταπληκτικός με τους υπολογιστές.
  • Στρατάρχης…; Πότε έζησε αυτός;
  • Ε, περίπου το 1050 - 1100.
  • Και είχαν υπολογιστές στην Ισπανία το 1100; Με δουλεύεις;
  • Ναι σου λέω. Είχαν και μάλιστα ο στρατάρχης αυτός ήταν ο πρώτος που έφτιαξε site με torrents και άρχισε να διαμοιράζει αρχεία στην γνωστή τότε Ευρώπη.
  • Και πώς τον έλεγαν;
  • El Seed.

Βρίσκονται ο Μάκης και ο Σάκης μετά από κάποιο διάστημα και πιάνουν την κουβέντα:

• Έλα ρε συ Μάκη, πού είσαι;
  • Άσε τα ρε Σάκη, έχω μπλέξει με την πτυχιακή μου. Προσπαθώ να βρω στοιχεία για ένα ναυάγιο που έγινε το 1912.
  • Τι θέμα έχει η πτυχιακή σου;
  • Η πτυχιακή αναφέρεται σε ναυάγια που συνέβησαν λόγω λάθος χειρισμών και υπολογισμών. Πιασάρικο θέμα. Στην προκειμένη περίπτωση, το ναυάγιο αυτό πριν από 100 χρόνια οφείλεται σε λάθος υπολογισμούς του καπετάνιου.
  • Και τι ψάχνεις ακριβώς;
  • Προσπαθώ να βρω στοιχεία που να αποδεικνύουν τα λεγόμενά μου. Βλέπεις, ο καπετάνιος έκανε λάθος και υπολόγισε να κινηθεί σε πορεία ημιτονοειδή, δηλαδή sin. Αυτό ήταν σφάλμα και οδήγησε στο ναυάγιο.
  • Καλά ρε συ Μάκη, και πού ξέρεις τι πορεία έπρεπε να κρατήσει ο άνθρωπος πριν 100 χρόνια;
  • Ξέρω ρε Σάκη. Τι σου λέω τόση ώρα; Απλά ψάχνω στοιχεία.
  • Και τι πορεία έπρεπε δηλαδή να κρατήσει αν όχι sin;
  • Τι; tan ή cos.

Πάει ένας Κύπριος στα everest.

• Θέλω ένα σάντουιτς.
  • Τι να βάλω μέσα;
  • Τυρίν, ντομάταν, πιπεριάν…
  • Ρε φίλε, σε παρακαλώ, μπορείς να μη βάζεις “ν” στο τέλος των λέξεων;
  • Εντάξει!
  • Συνέχισε λοιπόν, τί άλλο να βάλω στο σάντουιτς;
  • Ζαμπό, μπέικο…

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ Ν ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΕΧΟΥΝ Ν ΟΥΤΩΣ 'Η ΑΛΛΩΣ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ Ε? ΧΑΧΑΧΑΧ

:’’’’’’’)

hope, εσυ εισαι?

*αιωνες ειχα να μπω εδω μεσα

Χάκαρα το account του θεριού παιδιά μην ανησυχείτε.

Από την ώρα που ο Floydized άφησε τις δηθενιές, το θρεντ είναι ετοιμοθάνατο…

Πού είσαι δάσκαλε;
:frowning:

Τι κοινό έχουν ένα πορτοκάλι με ένα λεμόνι;

[SPOILER]Είναι και τα 2 πορτοκαλί, εκτός από το λεμόνι.[/SPOILER]

Τι κοινό έχουν ένα ποντίκι κι ένας ουρανοξύστης;

[SPOILER]Και τα 2 δε κάνουν ποδήλατο.[SPOILER]:lol::lol::lol3::lol3:[/SPOILER][/SPOILER]