Ανεκδοτάκια

Παιζει να το χω ξαναποσταρει αλλα μια και το θυμηθηκα…

Πως λεγονται οι μουσικοφιλοι που γουσταρουν Paradise Lost και Aννα Βισση?

Βισσηγοτθοι

:cold:

Κριση χαζομαρας συνεχεια…

Πως λεγεται η μερα που απεργουν οι μαγοι?

Πρωτομαγεια

:cold: :cold: :cold:

Hokam we all love is back!!!

:oops: :oops: :oops:

Παρε και ενα αφιερωμενο…

Πως λεγεται αυτος που καλοπιανει τους ενορκους?

Γλυφει-jury

Edit:

Μια και βγηκε κι αυτο ας το ριξω…

Πως λεγεται ο Ιφριτ οταν ψοφησει?

Η φριτεζα

Το θρεντ πρεπει να μεταονομαστει σε “ταξιδι στο βορειο πολο” . Χωρις πλακα .

O Hokam είναι ο Θεός μας! :respect: Τέλος!

:respect: :respect: :respect: Απεριόριστα! :smiley: :lol:

Το θρεντ πρεπει να μεταονομαστει σε “ταξιδι στο βορειο πολο” . Χωρις πλακα .

χαχαχαχαχαχαχααχχααχαχχαχααχαχχαχαχααχαχχααχ! τα σπατε ρε τα σπατε! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ειναι 2 αναρχικοι και παιζουν σκακι.
Λεει ο πρωτος:

• Ματ!!!
    Λεει ο δευτερος:
  • Ντουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

χααχχαχααχχααχχααχχααχχαχαχααχ γαματο :lol:

μην την ψαχνετε, σας εχει ολους ο τολκις :smiley:

Είναι δυο ψειρες και μολις εχουν βγει απο τον κινηματογραφο, και λεει η μια στην αλλη.
-Θα παρουμε σκυλο η με τα ποδια;

Ένα δωδεκάχρονο παιδάκι βλέποντας τις ειδήσεις ρωτάει τον μπαμπά του:

• Μπαμπά, τι είναι η πολιτική;

Ο πατέρας, που είναι φανερά ικανοποιημένος που ο γιος του δείχνει σημάδια ωρίμανσης, του απαντάει με ένα παράδειγμα:

• Κοίταξε παιδί μου… Μια χώρα είναι σαν μια οικογένεια. Πάρε για παράδειγμα τη δική μας. Η μαμά, είναι σαν την κυβέρνηση, κανονίζει τα πάντα μέσα στο σπίτι. Εγώ, ο πατέρας, είμαι σαν το μεγάλο κεφάλαιο, στηρίζω την οικονομία του σπιτιού. Η υπηρέτρια, είναι σαν την εργατική τάξη, κάνει όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν. Εσύ, είσαι η κοινή γνώμη που παρατηρεί τα όσα συμβαίνουν γύρω της. Τέλος, το μωρό που έχουμε σπίτι συμβολίζει το μέλλoν της χώρας. Σκέψου τα όλα αυτά το βράδυ, και αύριο θα συζητήσουμε για τα συμπεράσματα που έβγαλες, εντάξει;

• Εντάξει μπαμπά, απαντάει ο μικρός, και σκεφτικός πηγαίνει στο κρεβάτι του.

Στη διάρκεια της νύχτας και ενώ σκεφτόταν τα σοφά λόγια του πατέρα , ακούει κλάματα από την κούνια του μωρού. Σηκώνεται πάνω, πλησιάζει την κούνια και βλέπει ότι το μωρό έχει λερωθεί… Πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα να το πει στην μητέρα του, ανοίγει την πόρτα και βλέπει μόνο τη μητέρα του στο κρεβάτι να κοιμάται . Ο πατέρας άφαντος! Τον πιάνει πανικός!

Από την μισάνοιχτη πόρτα του δωματίου υπηρεσίας, ακούει ύποπτους θορύβους, πλησιάζει, κοιτάει και βλέπει τον πατέρα του με την υπηρέτρια στα τέσσερα! Κάγκελο ο πιτσιρίκος!!!

• “Τι να κάνω;”, σκέφτεται, “να ξυπνήσω την μαμά; θα δει τον μπαμπά με την υπηρέτρια, να διακόψω τον μπαμπά; ντρέπομαι, και ποιος θα αλλάξει το μωρό; εγώ δεν ξέρω να το κάνω…”

Αποφασίζει, λοιπόν να κάνει την πάπια και πάει για ύπνο. Το επόμενο μεσημέρι, μετά το φαγητό, λέει ο πατέρας στον γιο:

• Λοιπόν; Σκέφτηκες αυτά που σου είπα εχθές;

• Ναι πατέρα, τα σκέφτηκα.

• Και τι συμπέρασμα έβγαλες;

• Ε, να, κατάλαβα ότι όταν η κυβέρνηση κοιμάται, το μεγάλο κεφάλαιο πηδάει την εργατική τάξη , η κοινή γνώμη αδιαφορεί, και το μέλλον της χώρας είναι βυθισμένο στα σκατά!

ΕΓΡΑΨΕ!!!:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

Ενα που γεννηθηκε την δυσκολη ωρα του μποτιλιαρισματος του Σαββατοβραδου στο κεντρο της πολης…

Πως λεγεται η μεταλ δασκαλα φωνητικης του Fame Story?

Tζουλι Μασινχεντ

Δε μπορώ να πω :cold:…δε μπορώ…! Έχω λιώσει στα γέλια! :lol:

Ρεσιτάλ Χόκαμ! :respect:

Αυτή την συνέπεια του μποτιλιαρίσματος δεν την περίμενα…

:lol: :lol: :respect:

Ήταν ένας παπάς που εκλεβε το παγκαρι της εκκλησιας. Καποια στιγμη το καταλαβε ο αρχιερεας της εκκλησιας ομως, και λεει θα τον κανω να τα ομοληγησει, θα τον εξομολογησω. Ε, παει λοιπον απο τη μια πλευρα ο κλεφτης παπας, απο την αλλη ο αρχιερεας και τον ρωταει “Πες μου κλεβεις την εκκλησια;” Δεν απανταει ο παπας. “Ελα”, ξαναλεει , “μη φοβασαι και πες μου, κλεβεις το παγκαρι μας;”. Ο παπας δεν απαντουσε αλλα σε καποια στιγμη λεει: “Ελα να αλαξουμε θεσεις γιατι δεν ακουγεται καλα απο δω”. Αλλαζουνε λοιπον, και ρωταει τοτε ο παπας τον αρχιερεα “Γιατι πηδας τη γυναικα μου;”. Κι ο αρχιερεας “Δικιο εχεις, δεν ακουγεται απο εδω”!

Έλληνας κροίσος ιδιοκτήτης καφενείου με 7 γράμματα. Τζίγγερ.

Κλωνοποιουμε την αοιδο Γλυκερια 2 φορες και παιρνουμε τους κλωνους μαζι με την οριτζιναλ και τους βαζουμε να κανουν live.Τι εχουμε?

Τρι-γλυκερ-ιδια

vlakeia stroke at 12.31.