Ας πεί κάποιος πως θα πάμε μεχρι λυκάβητό δηλ. που να κατεύω μετρό κ.λ.π. μιας και δεν έχω ξαναπάει εκει…
(και κυρίος όταν τελοιόσει παίζει να προλάβω το μετρο-ηλεκτρικό??):-k :-k
Ας πεί κάποιος πως θα πάμε μεχρι λυκάβητό δηλ. που να κατεύω μετρό κ.λ.π. μιας και δεν έχω ξαναπάει εκει…
(και κυρίος όταν τελοιόσει παίζει να προλάβω το μετρο-ηλεκτρικό??):-k :-k
οταν τελειωσει δεν ξερω αν θα προλαβεις, αναλογα την ωρα, παντως εγω θα κατεβω ομονοια και θα παω μετα Ακαδημιας, απο’κει ανεβα 4-5 στενα και στριψε αριστερα και αρχισε να ανεβαινεις μεχρι να φτασεις στο Λυκαββητο! εγω τουλαχιστον κατι τετοιο θα κανω, αν ξερει κανεις κατι καλυτερο ας το πει!
εχω ακριβως την ιδια γνωμη. +1 απλά. ασε που στα περισσοτερα λαιβ του λυκαβηττου ο ήχος είναι πάρα πολύ καλός…
μπουγατσοφιλοι!
οσοι απο Θεσσαλονικη πανε στο live να κανονισουμε κανα μικρο meeting!
να βρεθουμε στην πορτα γυρω στις 8? την σκατοφατσα μου την ξερετε! :hippy:
θα ειμαι εκει λογικα μαζι τον Αντωνη!
Εγω μαλλον θα σκασω μυτη κατα τις 8.30,αλλα επειδη ενας χιππης θα ναι σαν τη μυγα μεσα στο γαλα αυριο,θα σας βρω ευκολα λογικα!
:lol: :hippy:
Oplisou me aneta papoutsia , neraki kai oreksi gia parpatima…
Loipon me metro tha kateveisSyntagma kai apo ekei vour panw pros ton lofo!!!
Eidikotera ean vreis tin odo Lykavitou pou ksekinaei apo tin Panepistimio sto ypsos toy Syntagmatos kai tin pareis olo epanw, tha ftaseis ston lofo…
Alliws tha kateveis Ampelogarden kai tha pareis ton dromo pros Likavito
Oriaka , isws na prolaveis to Metro, ean h sunaulia arxisei stin wra tis…
Na ypologiseis oti apo Panepistimio mexri na ftaseis ston Likavito theleis to ligotera 30 lepta
΅Εγω παιδιά το νωρίτερο που μπορώ είναι 20:40
Από αμπελόκηπους ως τον λυκαβηττό (θέατρο) ειναι κανα τέταρτο περπάτημα…για μένα προτίμησε αυτό…Εγώ από γκύζη την ίδια ώρα κάνω όσο από το μετρό αμπελόκηπους ως πάνω…Απλά είναι πολύ ανάβαση…Τουλάχιστον στο κατέβασμα που θα είσαι και κούρασμένος θα κατέβεις μπάλα κάτω…:lol: :lol: :lol:
οκ μπουγατσοφιλοι ελατε οτι μπορειτε!
εμεις εκει θα ειμαστε το πολυ πολυ παρτε κανα τηλεφωνο!
πως? κοιταξτε το Pm sas! :hippy:
ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ!!!:hippy: :hippy:
μην παει κανεις στο λαιβ, ακουσα θα ριξουν μπομπα!
:lol: :lol: :lol:
Πριν λιγο πηρα εισητηριο…:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:το 1016
Απλώς φοβεροί
Lemmy μοναδικός
μπουγατσοφιλοι ο αντωνης κ εγω θα φτασουμε γυρω στις 8:30 τελικα!
αλλα θα βρεθουμε πορτα!
3 ωρες μονο!
εγώ θα φτάσω μετά από κανά 10λεπτο με τέταρτο. LEMMY ΡΕΕΕΕ
Mαλάκες Σαλονικιοί περιμένουμε σέτλιστ ε.
Mόλις γύρισα. Γνωριστήκαμε και με Bluezlick και Hokam. Εντάξει μια χαρά παιδιά είναι. Καμμιά σχέση με τα post τους
Το σετλιστ ήταν ίδιο με αυτό που δόθηκε μερικές σελίδες πίσω πλην ενός κομματιού
Τhe Chase is better than the Catch
Nα πω την αλήθεια δεν με ικανοποίησε ούτε το σετλίστ
Που είναι τα Οrgasmatron,Bomber,We are The Roadcrew,The Chase is better… oεο;
ούτε η διάρκεια
Μιά μιση ώρα με τα χίλια ζόρια( συμπεριλαμβανομένου του drum solo και της διακοπής για το encore
αλλά περισσότερο απ’ όλα ο ήχος. Πολύ μπουκωμένος, πολύ βαβούρα. Ναι ξέρω ότι πήγα σε συναυλία Μotorhead αλλά υπάρχουν και όρια. Τα αυτιά μου πονάνε. Συνιστώ σε όποιον πάει Αθήνα να βάλει ωτοασπίδες :lol:
Κορυφαίες στιγμές
Rosalie,Killed By Death και το drum solo του Μikey Dee
Λυπάμαι αλλά δεν ικανοποιήθηκα από τη συναυλία ενός τόσο μεγάλου συγκροτήματος
Oυτε 1μιση ωρα??
Ασχημα τα νεα σου…