Μου αρέσει που το έβαλα σε Spoiler εγώ :lol: :lol: :lol: :lol:
Μπραααβο σβελταδα!!!
To τρομακτικο πληθος των Σαλονικιων users εδωσε το δυνατο του παρον,με 3 ολοκληρους εκπροσωπους!Τη επομενη φορα να δειτε που δεν θα χωραμε ουτε σε αμαξι τοσοι που θα μαστε!!
Χιππη και Crabsody: :thumbup: :thumbup: :thumbup: .
Θα συμφωνησω με τον Crabsody για ηχο και σετλιστ,αλλα τη διαρκεια τη βρηκα ικανοποιητικη,αντε το πολυ να βαζαν και κανα 2 τραγουδια ακομα που η ελλειψη τους ηταν αισθητη.Παραπανω νομιζω θα ηταν too much.Τους ειδα για πρωτη φορα παντως και ηταν ο,τι περιμενα να δω και να ακουσω.
Λογικα αυριο στον ανοιχτο χωρο,ο ηχος θα ειναι διαφορετικος.
Ο χωρος ακυρος για την εποχη,Αουσβιτς live stage,αλλα τελικα μαλλον αποδειχθηκε καλη επιλογη γιατι ο καιρος πηρε τα LSD του παλι.
Όντως παραπάνω θα ήταν too much λόγω του ότι δεν θα άντεχαν τα αυτιά μας
Έχεις δίκιο πάντως ότι σε ανοιχτό χώρο θα είναι διαφορετικός. Πάντως δεν δίνω στους Motorhead δίκιο γιατί στο Principal έχω δει συναυλίες με πάρα πολύ καλό ήχο (βλ. Deus, Morrissey, Simple Minds)
Εγω γουσταρα.Ενταξει για τον ηχο συμφωνω αλλα βελτιωθηκε αρκετα στην συνεχεια.Ειδικα απο τον πρωτο οροφο ακουγοταν πολυ καλυτερα σε σχεση με μπροστα γιατι βρεθηκα και στα δυο.Long live motorhead:metal:
Παιδιά για πείτε… επαιξαν τα [SIZE=“3”]sword of glory,suicide,bomber [/SIZE]και [SIZE=“3”]we are motorhead[/SIZE]???(σε spoiler για ευνόητους λόγους!!!)
Paidia molis gyrisa home kai apla 8a pw oti exw mia patimasia stin mplouza an leei kati auto…
Paixan rosalie apo thin lizzy kai gia encore paixan kai ena acoustic…
ta upoloipa sto lykabito
Motorhead re nounia
εγω πηγα για μπυρες μετα κ για αυτο γραφω τωρα!
πρωτα απο ολα χαρηκα πολυ που γνωρισα τα παιδια Hokam k Crabsody:D
απλος λογο του Live δεν μιλισαμε πολυ! αντε να παμε για κανα μπυρονι!8)
η συναυλια σε γενικες γραμμες με αφησε ικανοποιημενο.λιγο να ηταν τα Drums(ιδικα τα πιατινια) Πιο πανω θα ηταν τελεια!
3 κοματια παραπανω στο set list k θα ηταν κ αυτο τελειο!
η ωρα ηταν λιγη σε σχεση με τα φραγκα που σκασαμε! 48 ευρω…
παιδια το rosalie το παιζουν θεικα! οι τορινοι Thin lizzy καλα θα κανουν να τους ακουσουν!
Only sword of glory
Νο Bomber!;!;!;!;!;!;!
Νο Orgasmatron
Το Stone Dead Forever;;
Αυτό το no orgasmatron ξανά πες το. Δεν νοείται συναυλία Motorhead χωρίς το εν λόγω κομμάτι.
παιζει να’χει διαφορες το set-list της Θεσσαλονικης μ’αυτο της Αθηνας?:-k
για να δουμε…
5μιση ώρες ακόμα!
double post, sorry.
Πέντε ώρες και 24 λεπτά…
-04:45’…
Σε κανα τέταρτο την κάνο κι εγο τα λέμε στο μοσπιτ :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :lightsabre: :lightsabre: :papas:
-1:50’
Δεν έχω να πώ τίποτα παραπάνω από το ότι γάμησαν…Ο ένας και μοναδικός [SIZE=“3”]LEMMY KILMISTER[/SIZE]
POLI SKONI…
Άλλη μία τυπική συναυλία Motorhead, με ότι αυτό συνεπάγεται! 8)
Ευτυχώς πού δεν έπαιξαν Bomber & Orgasmatron γιατί θα είχαμε φάει όλη τη σκόνη του Λυκαβηττού, οση είχε απομεινει δλδ :lol: