Μοtorhead Live in Greece

Συμφωνω με τον Eagle για την σκονη μιας και με επιασε φτερνισμα :smiley:
Κατα τα αλλα η συναυλια ηταν μια χαρα!Ο κοσμος φανηκε να την ευχαριστηθηκε!!

motorhead kick ash!!!γαμησαν και εδειραν…

λεπον. τρομερο λαιβ, με αρκετα καλο σετ λιστ που περιειχε και καλα νεα κομματια, διαφορα παλια επη, και κομματια που καποιοι ισως δε περιμεναν να παιξουν. σετ λιστ ιδιο με της περιοδειας, με τη διαφορά ότι δεν επαιξαν το the chase is better than the catch. σπαστηκα τρελα για αυτο, καθως ειναι ανετα στα αγαπημένα μου motorhead κομματια, και τα μονα που σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να κοψουν ειναι αυτο και το over the top…

το be my baby μου αρεσε πιο πολυ στη λαιβ εκδοχη του. στο δισκο δε με τρελανε ιδιαιτερα…

metropolis αιωνιο respect… :metal:

νταξ, γενικα το λαιβ τα σπασε. ηταν ενα motorhead λαιβ απλα. το ονομα motorhead ισουται με αξιοπιστια. οπως και να χει περνας καλα…

μια μλκια που μου την εδωσε παντως ήταν ότι εκει μπροστα που ημουν (κάπου 3η σειρά στα αριστερά), σε χρονικο σημειο που ηταν ηρεμα και δε ειχε πιτ, μια μλκισμενη που χτυπιοταν με εσπρωξε και μετα μου εριξε μια στη μέση. πέθανα ολιγον τι εκεινη τη στιγμη. φταιω εγω τωρα, σε κανα iron fist να την πεταγα στο κυκλο του pit να δει τη γλύκα; εμ…

αυτα τα κοριτσακια μου τη σπανε, που λενε “θα παμε μπροστα, ε, κοπελες ειμαστε, θα προσεχουν οι αλλοι”, και μετα σου κανουν τετοιες μλκιες…ρε ουστ…ζωα…

Δυστυχως δεν ημουν εκει αλλα πολυ χαιρομαι που γαμησαν.

Motorhead rules!

[SIZE=“7”]MOTORHEAD ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! [/SIZE]Καταπληκτικό live, απίστευτος ο Sir LEMMY KILMISTER και φυσικά όλοι εμείς που για 1.30 ώρα γίναμε μάρτυρες του απόλυτου παραληρήματος- ειδικά όσοι ήταν μπροστά, καταλαβαίνουν ακριβώς τι θέλω να πω! Σκόνη, ιδρώτας και καπνογόνα! Yeah! Τελικά, είμαστε τέλειο κοινό… :stuck_out_tongue:

[B]Δεν έχω αναφερθεί ποτέ με άσχημα λόγια σε βάρος του θείου Ian και δεν πρόκειται να το κάνω ούτε τώρα, όμως ο φίλος crabsody δυστυχώς επιβεβαιώθηκε.

Ας ζούμε εμείς να τους ακούμε και να τους θυμόμαστε μέσα από τα ΘΡΥΛΙΚΑ Αλμπουμ επί Bronze, GWR και ROADRUNNER[/B]
:frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

Η σκόνη, το πόγκο και τα καπνογόνα δεν κάνουν μία συναυλία καλή

Τα καπνογονα την κανουν ακομα καλυτερη ομως!!!8)

Ότι πεις

+1

τα καπνογονα προσωπικα τα θεωρω αρνητικα. ο τραυματισμος ευκολα γινεται…

φιλε beer drinker, καταλαβαινω γιατι ξενερωσες. λιγη ωρα, και λιγα σχετικα παλια κομματια.

το σετ λιστ της περιοδειας το ειχα ξαναδει. παντως ξενερα το chase που δε το ακουσαμε. χιλιες φορες καλυτερα να βγαζαν το in the name of tragedy. το chase βρηκαν να βγαλουν; έλεος!

η αποδοση ήταν γενικα πολύ καλη. ο ηχος επισης. κριμα βεβαια που δεν βαλαν κομματια όπως rock & roll, stone dead forever, live to win, shoot you in the back καθως και πολλα αλλα. νταξ. τι να κανουμε…

στο σετ λιστ εμενα αλλο με χαλασε. εχεις τα trigger και going down στο νεο σου δισκο και δε τα παιζεις;;;ελεος! κομματαρες απο τις λιγες! βαλε ενα going down αντι για το be my baby να δεις τι χαμος θα γινει…

Αν καποιος εχει εισιτιριο motorhead κ εχει κ scaner ας κανει ενα κοπο για εμας τους τζαμπατζιδες!!:stuck_out_tongue:

χμ.

α) δε ξερω που το χω. τα πεταω βλεπεις. δε τα κραταω…
β) και να το βρισκα, σκαννερ δεν εχω…:stuck_out_tongue:

Εγώ πάλι και το εισιτήριο έχω και scanner (και το μηχάνημα και το συγκρότημα :stuck_out_tongue: ) αλλά αυτή τη στιγμή δεν είμαι σπίτι! :stuck_out_tongue: Μάλλον θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι τις 11 με 12 το βράδυ. :slight_smile:

Μάλλον γέρασα κι έγινα στριμμένος…:-k

καλα ρε συ που εχεις παει φιλακή?:lol: :lol:

Όχι, απλώς όλως περιέργως τυχαίνει να δουλεύω το πρωί και το απόγευμα να πηγαίνω σχολή :roll:

Λοιπόν, τσάκω το εισιτήριο:

Να εισαι καλα ρε man.αφτο για την φιλακη πλακα ε δεν πιστευω να σε πειραξε?

Τελικα το οτι ο λυκαβιτος ηταν αδειος μονο εμενα ξενερωσε
ή απλα θεωρητε οτι δεν ειναι αξιο αναφορας?

μπα. στριμμενος δεν εγινες. καταλαβαινω γιατι δε σου αρεσε. τα παλια κλασσικα κομματια δεν ηταν πολλα. εμενα μου αρεσε, αλλα ενα δυο ακομα παλια τα ηθελε το set list. οπως και να χει, μιαμιση ωρα ειναι λιγη για μία μπαντα με τόσο τεράστια ιστορία…

Απλά τέλοια … 8) 8) 8)

Όσοι ήταν στο δεξί μοσπιτ κατάλαβαν οι άλλοι έχασαν … :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: