Πέντε στα πέντε;
Πέντε στα πέντε, πραγματικά καθηλώτικος ο νέος δίσκος από την πρώτη ακρόαση. Φοβερό συναίσθημα όπως πάντα. Ακόμη δεν μπορώ να ξεχωρίσω κομμάτια ο δίσκος καταναλώνεται μονορουφι!
μπαινω στο ποστ να προωθησω το ρηβιου, και βλεπω οτι εχεις γραψει και συ τη λεξη μονορουφι…
Oh well
Ρηβιου
Συνεντευξη!
Ωραίο το ρεβιου και ακόμη πιο ωραία η συνέντευξη!!! Ρε πως τα κατάφεραν πάλι οι μπαγασηδες!! 5/5 άνετα και χαλαρά
δεν εχουμε θρεντ για τη μπαντα (και το λαηβ)
Ποιοι θα πανε για ομαδικο κλαμα;
Κοψανε κωλους την προηγουμενη βδομαδα δω περα
Στελνω κολαουζο να μου τσιμπησει αφισα
Θα ηταν ντροπη μου να χασω τετοιο live…
Είμαστε ηδη εκει… αν βρει καποιος τις ωρες ας κάνει το καλό
Doors: 20:30
Psycorepaths: 21:30 - 22:10
Touche: 22:40
οταν καμια φορα σκεφτομαι το ονομα της μπαντας μου και ντρεπομαι λιγο, θυμαμαι τι υπαρχει εκει εξω.
καλα να περασετε βρε
για πειτε
απο κατι βιντεο που ειδα, μουρλια φανηκαν
Κάθαρση, τίποτα άλλο.
Νόμιζα πως ήμουν έτοιμος, στο πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα πως δεν, ρήμαξαν πσυχουλες.
Αυτο ακριβως, μπαινεις λες οκ παμε χαλαρα… και σκαει ο τζερεμι και πέφτουνε οι σφαλιαρες συννεφο… μας τσακισαν
Μου λέει η γυναίκα μου προχθες… Τι;; Θα πας μόνος σου δηλαδή;; Δεν θα πάει ο Δημήτρης;;
Είναι Μεταλάς αγάπη μου, δεν ακούει τέτοια.
Βάλε μου να ακούσω. (υπονοούμενο: να δω αν είναι να έρθω)
<Βάζω>
Αυτός ουρλιάζει δεν τραγουδάει. Μια μου βάζεις αυτούς που είναι για εξορκισμό την άλλη έναν που ουρλιάζει.
/
Ούρλιαξε μέσα στην ψυχή μας χθες. Ακόμα να συνέλθω.
“Δεν ουρλιαζει, πονάει” πες της.
Και εγω μονος ημουν γιατι απλα δεν γινόταν να το χασω επειδή οι δικοι μου ειναι ανιωθοι… Θελουμε περισσοτερο τετοιο πονο Ελλαδα ωρε…
Αυτή η συναυλία ήταν στοίχημα από πολλές απόψεις. Έπεσε πολύς ιδρώτας, άγχος και αβεβαιότητα για να συμβεί. Τελικά οι πλανήτες ευθυγραμμιστηκαν με το πείσμα ενός κοριτσιού.
Δεκαπέντε χρόνια μετά την πρώτη φορά, το βάζω άνετα μέσα στα δέκα τοπ λαηβ μου, ενώ περιτριγυρίζουν από τυρενιες απδε χαμερς εμφανίσεις
Νομίζω πως, την συναισθηματική ένταση ενός post hardcore live, που η μπάντα στη σκηνή δίνει εκτός από την ψυχής της, κι ένα κομμάτι της δικής σου, η οποία θυμάται κάθε στίχο και τον φωνάζει αγκαλιά με αγνώστους, φίλους και πολύ μακρινούς γνωστούς στις πρώτες σειρές, είναι κάτι ασύγκριτο με οποιαδήποτε άλλη συναυλιακή εμπειρία. Είναι ποτισμένο στο ιδίωμα.
ΥΓ: Να κρατάς τον Τζέρεμι και να got a love-hate-love, with the city I’m in.
Μακάρι να είναι μια καλή μας αρχή για πολλά ακόμη τέτοια που έλειπαν από την πόλη μας.
Το μόνο αρνητικό, πως δεν ξέρω αν άλλο λαηβ θα μου προσφέρει τα ίδια συναισθήματα εβερ.