Trading groups

Γνωρίζει κανείς τέτοιου είδους group; Υπάρχει ολόκληρη κατηγορία στο Yahoo (http://dir.groups.yahoo.com/dir/Music/) που ασχολείται με μουσική. Συγκεκριμένα, μπορεί να βρει κανείς groups για όλα τα συγκροτήματα, όπου γίνεται διακίνηση υλικού (κυρίως bootleg) μεταξύ των μελών. Είναι καλό αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο, μιας και ψάχνοντας στο ανάλογο group κάθε φορα (στο συγκρότημα για παράδειγμα) βρίσκεις αρκετά πράγματα εύκολα.

Βέβαια πολλές φορές χρειάζεται να έχεις κι εσύ κάτι για να γίνει η ανταλλαγή (ταχυδρομικά όλα αυτά). Πάντως, ενώ μπορείς να βρεις λίστες τεράστιες (με bootlegs ακόμα και στην Ελλάδα) είναι αρκετά αμφίβολο αν τελικά αυτά θα φτάσουν στα χέρια σου. Εγώ πάντως 2 φορές την πάτησα και τώρα διστάζω να “κλείσω” trade ξανά.

ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ετσι κι αλλιως δεν πεθαινω για Bootlegs αφου περα απο συλλεκτικη αξια δεν εχουν τιποταλλο. :?

Επειδή ήδη μετέχω σε trading group (πολύ μεγάλο) που αφορά ανταλλαγή ταινιών, μπορώ να πω ότι, αν μπεις μεσα στα πράγματα, δεν έχεις πρόβλημα. Έχω κάνει και ανταλλαγή mp3 (με μέλη του ίδιου site) και όλα πήγαν μια χαρά :wink: .

Αν θέλετε μπορεί και εδώ να γίνει κάτι τέτοιο (με μηνύματα αρχικά), αν και εγώ δεν ξέρω αν θα συμμετάσχω σε πρώτη φάση.