Trans-Siberian Orchestra

Πρώτη φορά άκουσα Trans-Siberia Orchestra με αφορμή τα αποθεωτικά σχόλια που γίνονταν στο thread για τις συναυλίες τους στην Ευρώπη, οπότε δεν είμαι και ο πιο ειδήμων πάνω στο θέμα TSO.

[CENTER]


[/CENTER]

Σχηματίστηκαν το 1996 από τους Paul O’Neill, το γνωστό σε όλους μαςJon Oliva, Robert Kinkel, και Al Pitrelli. Έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής 5 albums, από τα οποία τα 3 περιέχουν διασκευές και μη, χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, 1 που είναι αφιερωμένο στον Ludwig van Beethoven και ακόμα ένα μη-χριστουγεννιάτικο. Αποτελούνται από πολλά μέλη, η πλειονότητα των οποίων είναι στα φωνητικά.

Albums:
Christmas Eve & Other Stories
The Christmas Attic
Beethoven’s Last Night
The Lost Christmas Eve

Night Castle


Ένα μείγμα από νεοκλασικά, συμφωνικά αλλά και prog στοιχεία συνθέτουν ένα τρομερό σύνολο που σε καθηλώνει από την πρώτη κιόλας ακρόαση των δίσκων. Διασκευές σε κλασικά κομμάτια πολλές, δίνουν το δικό τους στίγμα, χωρίς να ξεφεύγουν από το αρχικό κομμάτι. Τρομερές μελωδίες που σου μένουν στο μυαλό για πολύ πολύ καιρό.

Είναι η δεύτερη μπάντα(ορχήστρα ουσιαστικά) που ασχολούμαι και μπορώ να πω ότι άξιζε τον κόπο. Μακάρι να μπορούσαμε να τους δούμε και έξω, γιατί σίγουρα θα είναι μια μεγάλη εμπειρία.

Ορίστε και μερικά τραγούδια:
[U]http://www.youtube.com/watch?v=q2ZqVdEEu8A&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=a0C3RncsCPQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=AkAhmH40kiM&feature=related
[COLOR=DarkOrchid]

http://www.myspace.com/tsoofficial[/COLOR][/U]

Αλήθεια αυτό έχει μείνει έτσι;;;;

Πάρτε λίγο τι έγινε χθες το βράδυ με την αλλαγή του χρόνου στο Βερολίνο!!!

Πωωωωωωωωωω!! Ναι,ρε χαρμα οφθαλμων και αυτιων!!! Κριμα που επαιξαν τοσο λιγο…( εγω παρακολουθησα ολη τη συναυλια,ολα τα ονοματα και μου φανηκε λιγο αδικο που και οι TSO επαιξαν τοσο λιγο. Μια και τους αφησαν για το τελος,ας ειχαν μεγαλυτερο set.). Εξαιρετικοι ολοι τους και η κιθαριστρια ηταν καταπληκτικη!!

Παραπάνω ίσως να μη μπορούσαν και αυτοί. Είχαν παγώσει. Ο Caffery είπε ότι έκανε ψωλόκρυο (και λογικό είναι) :stuck_out_tongue:

Παρίσι θα τους περιμένω με σημαία με ένα “Savatage is still alive” πάνω. 4/6 Savatage είναι ρε γμτ, 1-2 κομμάτια πρέπει να τα 'χουν στο σετ.

…το Beethoven’s Last Night, είναι το πιο αγαπημένο μου…δισκάρα που θυμίζει αρκετά Savatage:):!:

Για πολλά χρόνια δεν ήθελα να τους ακούσω πιστεύοντας ότι είναι απλά μια Χριστουγεννιάτικη αμερικανοβλακεία… Τι ζώον ήμουν. Μουσικάρα!!!

http://www.bravewords.com/news/218037

δυνατη συνεντευξη…!!!

…αυτοί δεν κάνουν και Ευρωπαικές περιοδείες?..ρωτάω μήπως γίνει κανά θαύμα, κιέρθουν καταδώ:):!:

Υπέρχλωμο. 10 dates βάζουν όλα κι όλα.