Την σνομπαρα επιδεικτικα τοσον καιρο γιατι δεν με τρελαινε το καρτουν και νομιζα οτι κι η ταινια θα ηταν ετσι.
Ειδα το τρειλερ και επαθα πολιτισμικο σοκ, μετα το Die Hard εχει σειρα αυτο στο σινεμα.
Την σνομπαρα επιδεικτικα τοσον καιρο γιατι δεν με τρελαινε το καρτουν και νομιζα οτι κι η ταινια θα ηταν ετσι.
Ειδα το τρειλερ και επαθα πολιτισμικο σοκ, μετα το Die Hard εχει σειρα αυτο στο σινεμα.
Ποτε βγαινει η ταινια βρε παιδια στις αιθουσες?
Ξερει κανεις?:-k
η sofi k νόμιζε ότι είναι cartoon…
και μην πεις για τον bob…
Ο Μπομπ Σφουγγαρακης η ταινια ηταν καρτουν, νταξ;
Επαιξε τσατσια, εκανες edit.
Ολγα:
Release Date:
12 July 2007 (Greece)
δεν έκανα κανένα edit,όσοι ήταν on line μάρτυρές μου…
Σε ευχαριστω πολυ!!!
Σουπερ! Πολυ δραση, πολυ χιουμορ(τ’ατιμα τα Οτομποτς:p ) και οι 2+ ωρες περνανε χωρις να το καταλαβεις…
Μια αιθουσα full αντρες με μονο 3 κοριτσια…:lol:
Πότε πρόλαβες και την είδες?
¶ντε μέχρι την Τρίτη το πολύ θα έχω πάει κι εγώ!
Γαμώ ήταν.
Δεν είχε και πολύ σχέση με το μνημειώδες παιδικό, αλλά ο Όπτιμους Πράϊμ επέφερε ρίγη συγκίνησης.
Πληροφοριακά στο soundtrack υπάρχει ολοκαίνουριο κομμάτι από τους Disturbed ονόματι This moment
Μικροτσούτσουνε Thorgal ετοιμάσου να πάμε να το δούμε!
Προσεχε πως εκφραζεσαι τρισκαταρατο ινσεκτικον (κατι εντομα ντισεπτικονς) γιατι θα μεταμορφωθω και θα σε κανω λαδακι για τα κυκλωματα μου:twisted:
Αφού μου έγραψες τα dvd αυτά, δε θα ξαναπώ κακή κουβέντα για 'σένα!
για 2 μέρες…
Η ταινια ειναι για ανω των 13 ετων? Δλδ διατηρει αυτο το “παιδικο” στυλ…?:-s
Η ταινια ειναι για ολες τις ηλικιες εννοειται…Και εχει και ομορφες γυναικειες παρουσιες…
Ι 've created a monster…
Αν συνεχίσεις να αυξάνεις ρυθμούς ποσταρίσματος και άλλο, τότε θα αρχίσω να ανησυχώ…
Διαβάζω τα ποστς όσο έλειπα και τόσο πολύ Thorgal δεν είχα δει ποτέ ξανά!!!:lol: :lol: :lol:
Απο οταν μπηκα εγω εχει γινει αυτο…εχει αρχισει και ανχωνεται που τον εχω περασει…
καλά εσύ είσαι άλλη κλάση!!! Τζάμπα το παλεύει… δε σε φτάνει με τίποτα!!! :lol:
Ε,τι μπρικια κολλαμε…:naughty: :naughty: :naughty:
χεχεχε ας προσεχες…:twisted:
τωρα ειμαι το δημιουργημα σου που δεν μπορεις πλεον να ελεγξεις:twisted: :twisted: