Απαντηση προς travolta

καταρχην γνωριζεις οτι υπαρχει σοβαρο οικογενειακο θεμα υγειας στην οικογενεια μου, δεν γραφω κανεναν και παντα απανταω!
μπορει πλεον να καθυστερω λιγο αλλα απανταω.
ουδεποτε κρυφτηκα.

το να με απειλεις οτι θα μου δωσεις μια απιστευτη αρνητικη κριτικη!!! στο φορουμ με τις αγγελιες δεν μου καιγεται καρφι,γραψε οτι γουσταρεις ,ουτε μαγαζι εχω για να μου κανεις δυσφημιση ουτε ειχα σκοπο να βγαζω για πουλημα πραγματα για κερδος αφου και τα τρια δεματα που σου εχω στειλει τα πηρες σε τιμες παρα πολυ χαμηλες .

εχω δωσει πραγματα σε πανω απο 20 παιδια απο το φορουμ και κανενας δεν ειχε προβλημα γιατι πολυ απλα τους ελεγα τι θα παραλαβουν οπως εκανα και σε σενα.

οταν ηρθα αθηνα για να σου δωσω το τριτο δεμα σου και ενω μου ειχες πει για συναντηση στο κεντρο αν και ετρεχα στα νοσοκομεια αναγκαστηκα εκτος του να χαλασω ποση καρτα μιας και εσυ ουτε μηνυμα δεν εστελνες και ποση βενζινη για να τρεχω να βρω που ειναι η δουλεια σου στην κηφισια για να στα φερω ,και οταν στα εφερα κατσαμε ομορφα και ωραια και τα ειδες ενα-ενα ,νομιζω οτι ετσι εγινε,σωστα?

λοιπον τα 2 picture βινυλια τα ειχα ακουσει μονο μια φορα και αφου ειδα οτι επαιζαν τα εβαλα στην ακρη,εσυ αφου τα πηρες τα πραγματα μετα απο ποσες μερες μου εστειλες μηνυμα οτι υπαρχει προβλημα.

εαν θες οταν θα ξανακατεβω αττικη συναντιομαστε στο πειραια και μου τα δινεις και σου δινω πισω τα 20 ευρο για τα 2 picture τον blind guardian και τον rage.