πχ ενα τρεντουλο αρχιδια προβληματισμους εχει…α ναι σωστα προβληματιζεται για το τι θα φορεσει το σαββατο βραδυ στην κηφ κ αν εχει το ακριβοτερο ρουχο…τα ενδιαφεροντα ενος τρεντουλου επισης ειναι ΚαΨιμΟ ΣτΟ ΠΣ , να μιλαει στο τηλ με τις φιλες στο τηλ , σταρμπακς , τσιγαρακι μονο εξω για να μας δουν οι αλλοι κ τετοια…
Αν πιστευα οτι ημου τρεντυ δεν θα γραφομουν αρχικα στο φλορουμ και δευτερον δεν θα βλεπατε κανενα ποστ μου το βραδυ…Σιγα μην κατσω να ποσταρω…Εδω θα με περιμενε το Venue…lol…!!!
Ας απαντήσω σοβαρά μιας και αυτή την ώρα βαρίεμαι(αλλά δεν θα πω ότι μου κατέβει:p )
Λοιπόν είμαι τρέντουλα από την κορυφή ως τα νύχια(σχήμα λόγου δεν είμαι emo και δεν τα βάφω:p ), σε πληροφορώ ότι από μουσική ακούω τα ίδια με σένα στο περίπου(δεν γίνεται και να έχουμε όλοι το ίδιο γούστο άλλωστε) και πηγαίνω και στις διάφορες συναυλίες… Ναι βγαίνω στην κηφ(είναι κοντά η άτιμη) και ναι απολαμβάνω ένα white double chockolate απο τα *bucks(πφφ μην σωσετέ και δοκιμάσετε ρε…θα πάθετε κάτι ) όπου αράζω με την παρέα … και ναι μιλάω στο τηλ με φίλες. Δεν με νοιάζει αν έχω το ακριβότερο ρουχό και ούτε με καιέι αν θα δουν όλη το φοβερό μου ρούχο…(γιατί είναι φοβερά δεν το συζηταω:p :roll: ) αλλά από την άλλη μου αρέσει να διαβάζω λογοτεχνικά βιβλία και φιλοσοφικά δοκίμια όπως μου αρέσει και να βλέπω ταινίες στον ελευθερό μου χρόνο που κάνεις από τους συνομηλικούς μου δεν θα ΄ήθελε να δει. Μου αρέσει να διαβάζω για την πολιτική(περισσότερο σχετικά με ιδεολογίες γιατι όποτε κοιτάω για την πολιτική στην Ελλάδα θλίβομαι…) και μου άρεσει να καίγομαι στο PC και στο MSN αλλά από την άλλη μου αρέσει να λίωνω στα videogames η να γράφω κάνα προγραμμά σε C++. Όπως είδες λοιπόν γίνεται κάποιος να ακούει τη μουσική που ακούς και να ντύνεται σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας(με ένα μέτρο φυσικά αν η μόδα θέλει λεοπαρδαλέ λυπάμαι αλλά δεν… :lol: )
Το Venue δεν μου αρέσε υπάρχουν καλύτερα…ναι που και που πάω και στα μισητά club…
το ότι τα ρούχα που φοράς είναι “μοντέρνα” δεν λέει κάτι από τη στιγμή που δεν σε νοιάζει αν θα είναι τα ακριβότερα και να πουλήσεις μόστρα στους άλλους και δεν θα ακολουθήσεις και ό,τι βλακεία βγει …