Πιστεύετε ότι είστε trendy?

μουσικη κ τετοια…ακομα κ προβληματισμους…

πχ ενα τρεντουλο αρχιδια προβληματισμους εχει…α ναι σωστα προβληματιζεται για το τι θα φορεσει το σαββατο βραδυ στην κηφ κ αν εχει το ακριβοτερο ρουχο…τα ενδιαφεροντα ενος τρεντουλου επισης ειναι ΚαΨιμΟ ΣτΟ ΠΣ , να μιλαει στο τηλ με τις φιλες στο τηλ , σταρμπακς , τσιγαρακι μονο εξω για να μας δουν οι αλλοι κ τετοια…

Όχι ρε φίλε. Λες και ακούω να μιλάνε για μένα! :-k :-k Προβληματίστηκα τώρα.

Όχι δεεεεεν προβληματίστηκα! Πάω *bucks να βρω τους φιλούμπες μου.

Αν πιστευα οτι ημου τρεντυ δεν θα γραφομουν αρχικα στο φλορουμ και δευτερον δεν θα βλεπατε κανενα ποστ μου το βραδυ…Σιγα μην κατσω να ποσταρω…Εδω θα με περιμενε το Venue…lol…!!!

διαφωνω η εμφανιση δεν εχει σχεση με τις εσωτερικες αναζητησεις καποιου

δατς γουαη σε μερικες περιπτωσεις αλλα κυριως ετσι ειναι

μανο κοροιδευε

Έχει κλείσει εδώ και χρόνια. [-X Που είναι ο Davidian που είναι και ενημερωμένος να μας τα πει?

ναι αλλα στο μαλ η καφετερια βενιου γινεται ψιλοκλαμπ το βραδυ:wink:

Πφ, και η καφετέρια στο mall έχει κλείσει εδώ και κάτι μήνες. Δεν είναι πια venue cafe.

[-X Amateurs

Και κρυφοσκυλάς Και κρυφοσκυλάς!! πες τα όλα… :lol: :stuck_out_tongue:

Βγαλαμε πορισμα…Δεν ειμαι ενημερωμενος για τα τρεντοκλαμπ αρα δεν ειμαι και τρεντυ…Ωραια…:stuck_out_tongue:

[-X [-X ντροπη νου…σοβαρα τωρα και δινω λεφτα για ρουχα και μενοιαζει τι θαφορεσω οταν βγω και λιωνω μσν και μαλλον τρεντι ειμαι αλλα γοτσταρω

υ.γ μανο διδαξε με

Τι να πεις, ανενημερωτοι…Εχει γινει dejavu κατι πλεον.[-X

Ας απαντήσω σοβαρά μιας και αυτή την ώρα βαρίεμαι(αλλά δεν θα πω ότι μου κατέβει:p )

Λοιπόν είμαι τρέντουλα από την κορυφή ως τα νύχια(σχήμα λόγου δεν είμαι emo και δεν τα βάφω:p ), σε πληροφορώ ότι από μουσική ακούω τα ίδια με σένα στο περίπου(δεν γίνεται και να έχουμε όλοι το ίδιο γούστο άλλωστε) και πηγαίνω και στις διάφορες συναυλίες… Ναι βγαίνω στην κηφ(είναι κοντά η άτιμη) και ναι απολαμβάνω ένα white double chockolate απο τα *bucks(πφφ μην σωσετέ και δοκιμάσετε ρε…θα πάθετε κάτι :stuck_out_tongue: ) όπου αράζω με την παρέα … και ναι μιλάω στο τηλ με φίλες. Δεν με νοιάζει αν έχω το ακριβότερο ρουχό και ούτε με καιέι αν θα δουν όλη το φοβερό μου ρούχο…(γιατί είναι φοβερά δεν το συζηταω:p :roll: ) αλλά από την άλλη μου αρέσει να διαβάζω λογοτεχνικά βιβλία και φιλοσοφικά δοκίμια όπως μου αρέσει και να βλέπω ταινίες στον ελευθερό μου χρόνο που κάνεις από τους συνομηλικούς μου δεν θα ΄ήθελε να δει. Μου αρέσει να διαβάζω για την πολιτική(περισσότερο σχετικά με ιδεολογίες γιατι όποτε κοιτάω για την πολιτική στην Ελλάδα θλίβομαι…) και μου άρεσει να καίγομαι στο PC και στο MSN αλλά από την άλλη μου αρέσει να λίωνω στα videogames η να γράφω κάνα προγραμμά σε C++. Όπως είδες λοιπόν γίνεται κάποιος να ακούει τη μουσική που ακούς και να ντύνεται σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας(με ένα μέτρο φυσικά αν η μόδα θέλει λεοπαρδαλέ λυπάμαι αλλά δεν…:stuck_out_tongue: :lol: )

Το Venue δεν μου αρέσε υπάρχουν καλύτερα…ναι που και που πάω και στα μισητά club…:stuck_out_tongue:

σορυ αλλά τρεντυ δεν είσαι ούτε κατά διάνοια ε

το ότι τα ρούχα που φοράς είναι “μοντέρνα” δεν λέει κάτι από τη στιγμή που δεν σε νοιάζει αν θα είναι τα ακριβότερα και να πουλήσεις μόστρα στους άλλους και δεν θα ακολουθήσεις και ό,τι βλακεία βγει … :wink:

εγώ που δεν ήξερα καν τη ήταν ??? :P:P

καλά με νοιάζει είναι ο αυτόσκοπος της ζωής μου και ο μόνος λόγος για τον οποίο αναπνέω…:stuck_out_tongue: Ικανοποιήθηκες τώρα???:stuck_out_tongue: :lol:

Σε παντρευομαι!!!Αρκει να μη με πας σε κλαμπ…

ναι !!

καλωσορίζω άλλο ένα καγκούρι στην παρέα μας !!! :har: :har: :har: :har: :har:

αυτο …

σοβαρά αν όλες οι τρεντυ γκόμενες ήταν έτσι θα ήμουν ποιο χαρούμενος …

Mανο,πας και στο Villa Mercedes μήπως?:lol:

τι ειναι αυτη η Villa?σαν αυτες που εχουμε στην Λευκαδα και τις νοικιαζουμε σε τουριστες το καλοκαιρι??:stuck_out_tongue:

Mπαααα…Ενα trendo-club είναι…:lol: