Tribute To Bathory - Voices From Valhalla

Η εταιρεία Godreah Records πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάιο ένα διπλό cd tribute στους BATHORY με τίτλο “Voices From Valhalla”. Σε αυτό θα συμμετέχουν οι :

TAAKE
NINE COVENS
OLD CORPSE ROAD
FOLKVANG
THE MEADS OF ASPHODEL
EASTERN FRONT
GODS TOWER
SKYFORGER 8O
SIGH
NOKTURNAL MORTUM
MAEL MÓRDHA 8O
DARKEST ERA
ANCIENT ASCENDANT
VRANI VOLOSA 8O
THRONE OF KATARSIS
RAVENS CREED
BLOODSHED WALHALLA8O8O8O
DRACONIS INFERNUM
THORNIUM
HELL SWORD

Eπίσης θα περιέχει μια σπάνια 20λεπτη ακουστική συνέντευξη του Quorthon απο το 1996 στο περιοδικό Godreah,που είχε δώσει στα πλαίσια της προώθησης του δίσκου “Blood On Ice”.

Πραγματικά απορώ που τον ξετρύπωσαν τον τυπά από τους Bloodshed Walhalla!!! Μιμείται μέχρι αηδίας τον Quorthon και στη φωνή και στη μουσική που γράφει, αλλά σίγουρα για tribute στους Bathory είναι η Νο1 επιλογή! Τσεκάρετε το The Legends of a Viking που είχε βγάλει το 2010 και θα καταλάβετε…

Κατά τα άλλα ελπίζω να είναι βγει ένα καλό αποτέλεσμα. Ανυπομονώ να ακούσω τους μπολνταρισμένους καλλιτέχνες και ειδικά Mael Mordha γιατί πέρα από τη μουσική τους η χροιά του Bogail είναι το κάτι άλλο και θα εκτινάξει όποιο κομμάτι τους δώσουν στα ύψη! Εξαιρετική επιλογή! Άμα είχαν και Primordial θα ταν λουκουμάκι!

http://www.youtube.com/watch?v=LyYZY5mLYEM&feature=player_embedded#!

Εσύ Mererfin σε λίγες μέρες θα κάνεις το δικό σου tribute στον τάφο του Quorthon…:wink:

HELL YEAH!!!:bow2: Προσκύνημα θα κάνω για την ακρίβεια…:D:D:D

Φλασιά!!! Ρε ο Bloodshed Walhalla δεν ήταν που μου χες ποστάρει όταν πρωτοβγήκε ο δίσκος του?

:D:D:D:D:D=D>=D>=D>=D>

Και με είχε νευριάσει επειδή ήταν τρελή κόπια Bathory :lol::lol::lol:

Αλλά για το tribute είναι ο πιο κατάλληλος… :stuck_out_tongue: Θα νομίζουν ότι κατέβηκε το φάντασμα του Quorthon απ’ τη Valhalla για ηχογράφηση!

ενδιαφέρον ακούγεται αν και δεν είμαι πολύ φαν (ήταν πολύ της μόδας πριν μερικά χρόνια να βγάζουν όλοι για όλους tribute)

α, ενα κουτί με 6-7 βινύλια που παίζει σε κάτι μαγαζιά τελευταία έχει τίποτα ακυκλοφόρητα μέσα;

Ένα boxset με το τραγί απ’ έξω?

ναι μπράβο

Δεν έχει τόσα πολλά βινύλια. Είναι 3 lp με επιλογές από όλη την καριέρα + μερικά covers από διάφορα συγκροτηματα + μερικά τραγούδια ως quorhton + τo picture disc από τον πρώτο δίσκο + booklet.

Το έχουμε κάνει με την παρέα μου. Από τα πράματα για τα οποία είμαι περήφανος. Είχαμε αφήσει και αρχαιοελληνικό αναμνηστικό φόρο τιμής και το δα πριν λίγο καιρό να αναφέρεται σε θρεντ για τον τάφο!!

Πφφφφφφ…αφησαν απεξω falkenbach & moonsorrow!Μα πανε καλα??Αντε να δουμε τι θα δουμε…