Triptykon/Anaal Nathrakh/Αlcest - 3/10/2010 - Αthens @ Kyttaro

Αφού εσύ ήσουν απ’ όξω ρε ψεύτη… ΟΥΣΤ που μου’ χεις κ προτιμήσεις! :stuck_out_tongue:

…κ εγώ δίπλα στα παιδιά που ήταν ακριβώς δίπλα σου :stuck_out_tongue:

[SIZE=“4”]Alcest - Percées de lumière (live in Athens) [/SIZE]

[SIZE=“4”]Anaal Nathrakh The Final Absolution live in Athens [/SIZE]

Toμπουστη στο 1.45 γιατί τον κρατήσανε κι εμένα όχι? :frowning:

Κατά βάση αυτή είναι κ η δική μου άποψη απλά δεν πρόλαβα να την αναλύσω πολύ το πρωί - πλησίαζε η ώρα να πάω δουλειά :slight_smile:

Ο πρώτος stagediver (sic) είναι φίλος. Είχαμε διάφορες φιλικές συγκρούσεις που κατεληξαν στο να του μαυρίσω το μάτι και να μου κάνει καρούμπαλο στο κεφάλι :stuck_out_tongue:
Nα τι παθαίνουν οι ψηλοί άνθρωποι. Ε.

για καλό το είπα :oops: Μια χαρά avatar έχεις. Εγώ από την άλλη δε μοιάζω με το δικό μου :roll:

και την απάντηση στην ερώτησή σου την έδωσες μόνη σου

fixed

και στο είπα ότι έναν τον κράτησαν παρόλο που σε κιλά ήταν σίγουρα πάνω από σένα. Αλλά εσύ τους τρομάζεις με το ύψος και όταν σε βλέπουν ανοίγουν. Έπρεπε να πέσεις προς το μέρος μας για να σε πιάσουμε :wink:

Αυτό επιβεβαιώνεται μάλλον από άλλη live καταγραφή του ίδιου τραγουδιού κ την αντιπαραβολή:

http://www.youtube.com/watch?v=EiXqCRJoG8w&feature=related

(εμφανώς καλυτερα ε; :wink:)

Εν κατακλείδι, πιστεύω σ’αυτήν την μπάντα. Θα τους ξαναδώ άμα ξανάρθουν. Κ πιστεύω πως μπορούν να είναι καλύτεροι (σίγουρα πάντως με τραγουδιστή χωρίς φαρυγγίτιδα - τί διάολο… :slight_smile: )

Το προχθεσινό ήτανε ένα live που δεν θα ξεχαστεί ποτε… για πολλούς και διαφορους λόγους!
Δεν θα είμαι και τόσο αντικειμενικός… όλες οι μπάντες παίξανε παρα πολύ καλά , άψογα , η κάθε μια στο είδος τις!!
Μακάρι τέτοια να γίνονται συχνά… αυτό ίσος είναι το σημαντικότερο!!

Τα σέβη μου σε μια κοπελια με κόκκινα μαλλιά , που σπάσαμε όσα άλατα που είχαμε στο σβέρκο μας μπροστα απο τους παγκους που ειχανε βαλει να πουμε, τσακάλι μεγάλο!!

A!, και αν κάποιος έχει photos η video που μέσα είναι ένας μλκα που ανέβηκε στην σκηνη με μπλούζα Mayhem , ας κάνει ενα κοπο να μου στειλει μηνυμα!!! Thanks!!

Respects σε οσους με κρατησαν και δεν εφαγα τα μουτρα μου!! (ετσι οπως ημουνα κιολλας).

Hails Brothes & Sisters !!

Hail Satan

Τελικα, κατα πως φαινεται, εκανα μεγαλη πατατα που δεν ηρθα. Επαιζε ενα θεματακι με τα λεφτα, επαιζαν κ κατι αλλα θεματα οποτε καηκε το λαιβ. Κριμας…

Τουλαχιστον καταφερατε με τα λεγομενα σας να μου μεταδωσετε το κλιμα. Αντε ανεβαστε κ κανα αλλο βιντεακι στο σωληνα (αν καταφερατε να τραβηξετε τπτ στον πανικο) :stuck_out_tongue:

Τους ALCEST τους προλαβα στο τέλος οπότε δε κρίνω.

Τους ANAAL NATHRAKH δεν τους είχα ακούσει ποτέ και… έπαθα! Πωρωτικοί, σωστός ο frontman αν και θα προτιμούσα να μιλάει λιγότερο, όχι για να παίξουν περισσότερο (το κάνανε αυτο) απλά θέλω οι μπάντες να δίνουν αυτό που έχουν χωρίς πολλά χαϊδέματα. Κρίμα που ο Bleedin δεν είχε γράψει το thread γι?αυτούς πριν το live. Για ένα περίεργο λόγο και γω το ίδιo video έχω: (http://www.youtube.com/watch?v=3h1DA1F9XW0[/url"]The Final Absolution)

Και ήρθε η ωρα των TRIPTYKON!
Παίζει η μπάντα του Fischer και είμαστε χαλαρά μεσα στο Κύταρο? Χμ, δε ξέρω, θέλω να πιστεύω πως φταίει η κρίση, γι?αυτό 700 άνθρωποι ψηφισαν για φθηνότερα live στο δημοψήφισμα του rocking, γίνεται και χαμός από live ακόμα και την ίδια μέρα πλέον, κάποτε παρακαλάγαμε για ένα το μήνα…
Anyway, στα της συναυλίας τώρα, λάσπη, βούρκος και σκατοψυχία, ένα black 100% σε συναίσθημα, όλα αργά, όπως πρέπει, Synagoga και Prolonging στα καπάκια? Ρίσκο αλλά μας έστειλε… …

Ότι πεις αλλά υπάρχει και κόσμος που γουστάρει να πηγαίνει στα live και να ακούει την μπάντα χωρίς να παίζει αγκωνιές. Σεβασμός και στις δυο πλευρές και είμαστε όλοι οκ…

To Goetia εδώ, μετά ο βάλτος τα κατάπιε όλα δε τράβηξα για να μη μπει λάσπη στο φακό? (βασικά πάντα ένα βγάζω και μετά χάνομαι στο live)

παντως στο παταρι ειδα καμερα να τραβαει ολο το λαιβ
παιζει να το βρουμε πουθενα???

@ mindcrimeK πλάκα έκανα ε :stuck_out_tongue:

A εσύ ήσουν ο Mayhem;
Cheers! :wink:

:slight_smile:

ξέρεις με μπάντες που κάποιοι από μας ακούνε πάνω από 20 χρόνια είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει στα live με κόσμο δίπλα μας που είναι η επόμενη γενιά (θα μπορούσαν να είναι παιδιά μας) και είναι σε άλλη φάση. Προχτές (στο κενό πριν βγουν οι Triptykon) ο ένας πιτσιρικάς ρώταγε με ποιο λες να βγουν? και ο άλλος απάνταγε δε με νοιάζει, της πουτάνας θα γίνει ρε :slight_smile:

Την ίδια ώρα εμείς τη βγάζαμε με περίεργα/γεροντίστικα/για να δούμε αν πλησιάζεις το alzheimer trivia του τύπου “σε ποιο τεύχος του Hammer έγινε η κριτική του Vanity Nemesis και τι είχε πει ο Βενέρης γι’αυτό;:slight_smile:

πρέπει να ήταν νοέμβρης 1989 με εξώφυλλο Bonfire αλλά ποιος πάει πατάρι…

[QUOTE=mindcrimeK;981679]:slight_smile:

ξέρεις με μπάντες που κάποιοι από μας ακούνε πάνω από 20 χρόνια είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει στα live με κόσμο δίπλα μας που είναι η επόμενη γενιά (θα μπορούσαν να είναι παιδιά μας)

Που ξέρεις μπορεί και να είναι :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αλόχα παίδες! Έδωσα το παρόν κι εγώ, και έχω να πώ τα εξής

Ως άτομο που γουστάρει πολύ alcest μπορώ να πω πως σίγουρα δεν ήταν αυτό που περίμενα. Όμορφη απόδοση, τα κομμάτια τα ήξερα, τα γούσταρα, αλλά ήταν λίγο ωμά. Παρόλα αυτά δεν με χάλασαν καθόλου, αν και θα προτιμούσα κάποια στιγμή να τους δω ως σαπορτ ας πούμε σε μπάντα τύπου agallοch [-o<
Επίσης σε στιγμές ανάμεσα στα κομμάτια που κοιτούσα τον Neige νομίζω πως θα αρχίσει να τραγουδάει “στο τσιγάρο που κρατώ…” Ίδιος με τον Κότσιρα είναι από κοντά :lol:

Anaal Nathrakh, oι μεγάλοι νικητές της βραδιάς για μένα, έδωσαν απίστευτο live, ο τραγουδιστής μορφάρα και όταν άρχισε να μιλάει για φιλοσοφίες, αρχαία κτλ είχα ενθουσιαστεί ολίγον τι, όπως και στο σημείο που έπαιξαν “when dragon devours both dragon and child” (οι αδυναμίες δεν κρύβονται :roll: ).

Όσο για του Triptykon αν και δεν είμαι μυημένη στη μουσική τους μπορώ να πω πως λάιβ τους χάρηκα με το παραπάνω! Δεν κατάφερα δυστυχώς να το δω όλο γιατί έτρεχα να προλάβω μετρό καθώς δεν ήθελα να αποκλειστώ μονάχη στο σταθμο λαρίσης :stuck_out_tongue:

Πολύ κομπλέ λάιβ, πάντως δεν έτυχε να μιλήσω με κανέναν σας :stuck_out_tongue:

Φορούσες μαύρα και κάτι περίεργα στα χέρια?

Τάτσομαν πρέπει να σε πέτυχα σε κάποια φάση όπως κατευθυνόμουν από τη σκηνή προς το πάτωμα. Σόρρυ που δε στάθηκα να σου μιλήσω. :oops:

ΤΟ φορούσα μαύρα πως ακριβώς το θεωρείς διευκρινιστικό :stuck_out_tongue: Ναι μάλλον εγώ ήμουν, μαζί με μια κοπελιά με μπλούζα carpathian forest :wink:

Εσύ ρε βλιδιν ποιον από όλους ήσουν? Από τους stagedivers εννοώ :Ρ (και τι σόρυ μωρέ σιγά :Ρ)

ο πιο όμορφος. :blues: