Triptykon/Anaal Nathrakh/Αlcest - 3/10/2010 - Αthens @ Kyttaro

Ε α μπράβο, υπονοούσα ΚΑΙ μια απάντηση σαν του Red Rum :wink:

Edit: Φίλε inhuman, στην Ελλάδα πλέον ξέρεις τί κατάσταση επικρατεί; Κάτι θα έχεις ακούσει… Όλα δεν είναι σκευάσματα των εφημερίδων κ των τηλεοράσεων (άλλο που ως είθισται τα φουσκώνουν κ λίγο…)

Επίσης ΔΕΝ θα κόψουν τις συναυλίες μη μου φοβάσαι. Άν ήταν να γίνει κάτι τέτοιο θα το’χαν κάνει εδώ κ πολύ καιρό. :slight_smile:

(δεν έχω χρόνο για παραπάνω ανάλυση, sorry… :stuck_out_tongue: )

Ναι μονο που οπως εγραψα και στο τελος του προηγουμενου ποστ η κατασταση ειναι χρονια και δεν ξεκινησε σημερα (κι οποτε θες σου μπορω να σ πω αναλυτικα περιπτωσεις απο το 1999 μεχρι και σημερα, και δεν ειναι λιγες οπως επισης προειπα).

Οσο για το αν θα κοπουν οι συναυλιες εδω εισαι κι εδω ειμαι … και οταν ερθει η ωρα θα τα δουμε.

Οσο για το αν ανησυχω φιλε εγω δεν ανησυχω καθολου… Ας ειναι καλα τα φεστιβαλακια εκει εξω :wink:

Ότι θα κοπούν το ξέρω. Ότι ήδη κόβονται ή ακυρώνονται (αφού έχουν ανακοινωθεί) για ηλίθιους λόγους που μεταφράζονται (για τον σκεπτόμενο) ως “δεν πήγε καλά η προπώληση αλλά δε θέλουμε να το πούμε κιόλας μην εκτεθούμε” το ξέρω επίσης. Εγώ απάντησα στο σχόλιο του “μήπως οι διοργανωτές παρατήσουν το άθλημα”. Αυτό είπα πως δεν πρόκειται να γίνει απλά.

Πάμε ξανά.

Τα σχόλια για την προσέλευση αφορούσαν φυσικά όσους οπαδούς της φάσης “έκαψαν” το χθεσινό για να πάνε Scorpions (inb4 σχόλιο-σφηνόπουτσα από ράντομ σκορπιονιστή), Arch Enemy, Βέρα Λάμπρου κλπ.
Προφανώς όχι σε όσους δεν είχαν τα λεφτά να έρθουν και προφανώς όχι στα παιδιά εκτός Αθηνών που θα τους έβγαινε κουστούμι πάνω από κατοστάευρο.

Οπότε τσίλι άουτ και πείτε για το λάιβ

Κατατάλλα…

Καλά ως εδώ.

Δε γίνεται να είναι καλοί και αυτοί οι δυο καλύτεροι. :stuck_out_tongue:

αιτιολογησε αυτες τις ασυναρτησιες.

Τι να αιτιολογήσω?

Πάρε το post των τωρινών Jesu, βάλε και κάμποση Anathema γλυκύτητα περιόδου 1996-2001 και μόλις έφτιαξες τους Alcest που είδαμε στο χτεσινό λάηβ. Παίζει να έπιασα σε 3-4 φάσεις τον εαυτό μου να περιμένει πότε θα μπει το Deep.

Btw, “blackmetal” φωνητικά μόνο στο Percees κι αυτά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Απολυτα σωστος :!: :!:

Και εμένα που μου αρέσουν οι Alcest πιστεύω ότι είχαν μέτρια παρουσία χτες. Brutal φωνητικά δεν είχαν καθόλου (έγινε μια μικρή απόπειρα στο Percées de lumière, που είναι κομματάρα, αλλά δεν ήταν πετυχημένη). Απ ότι έμαθα μετά ο Alcest (o Neige) είχε φαρυγγίτιδα. Κρίμα, αλλά ελπίζω να τους δω άλλη φορά σε καλύτερη μέρα για αυτούς και με μπάντες που να ταιριάζουν πιο πολύ μουσικά. Αλλά ρε γαμώτο όταν παίζουν μπάντες βγάλτε τον σκασμό. Δεν είστε στην καφετέρια και παίζει ράδιο.

καλύτερα που δεν ήρθες, γιατί 100? θα ήταν πολλά λεφτά.

Anaal Nathrakh: δεν είχα ακούσει ποτέ. Αντικειμενικά είχαν πολύ καλή παρουσία, πάθος, το κοινό έδινε ρέστα. Υποκειμενικά δεν μου αρέσει πολύ αυτός ο ήχος. Πολύ φασαρία για τα δικά μου γούστα. Αλλά πέρασα καλά. Άπειρο χεντμπάκιν από το κοινό. O Bleedin είχε τρελαθεί και πήδαγε όλη την ώρα από την σκηνή.
Αλλά ο τραγουδιστής μίλαγε πολύ, μα πάρα πολύ. Το καταλάβαμε ότι όλοι ότι θα έπαιζε 2 επιπλέον κομμάτια σε σχέση με το setlist που είχαν παίξει σε άλλες χώρες. Δεν ήταν ανάγκη να μας το πει 100 φορές :roll:

Triptykon: Θεοί!!! Νταξυ τι να λέμε. Φοβερή εμφάνιση. Το “επ αριστερά δαίμονες” είναι αλμπουμάρα και ακούγεται σούπερ live. O Fischer MΕΓΑΛΟΣ ΦΡΟΝΤΜΑΝ (το μαλλί που ανέμιζε κάτω από το σκουφάκι πόσο τρου). O κιθαρίστας επίσης μεγάλη προσωπικότητα. Δεν είχα δει ποτέ Celtic Frost και δεν μπορώ να συγκρίνω, αλλά σε αυτό που είδα χτες βάζω 10 στα 10.

@ Almighty C: πως τα κατάφερες και έμεινες έξω :? btw μοιάζεις τρελά με το avatar σου :roll:

edit: Ξέχασα να αναφερθώ στο θέμα τις προσέλευσης. Ρε μην κρίνετε τόσο επιπόλαια. Πρώτον, ο άλλος έχει τους λόγους του που δεν μπορεί να έρθει στο Live (χρήματα, έχει να πάει σε γάμο, βάφτιση, γεννέθλια, στο νοσοκομείο κλπ κλπ). Και επίσης οι προτεραιότητες του καθένα είναι σεβαστές. Ναι γουστάρει να πάει Σκόρπιονς και δεν μπορεί να πάει σε όλα τα live που γίνονται αυτή την περίοδο και ας ακούει και πιο ακραίες μπάντες. Πρόβλημά του

Λάθος thread!!!:p:p:p

Δεν πειράζει. Πες μας την αποψή σου φίλε χρήστη και ας μην έχεις πάει :stuck_out_tongue:

Χαχα!Γαμώ ήταν,άντε να ξανάρθουνε!:stuck_out_tongue:

1η επαφη με ALCEST.
καλη μπαντα αλλα οχι για μενα
απο 1 σημειο και μετα βαρεθηκα (πολυ ομως)

ANAAL NATHRAKH με καλυψε απολυτα ο chrisp

“Φοβερό δέσιμο, φοβεροί παίκτες στα οργανά τους και πάνω απ’ όλα frontman με προσωπικότητα! Και όχι, δεν θα προτιμούσα να έπαιζαν δυο “τραγουδάκια ακόμα αντι να μιλάει ο παπάρας”. Άμα ο καλλιτέχνης έχει κάτι να πει, ας το πει αλλιώς είναι ένας απλός διασκεδαστής. Γενικά, σωστό, “ξερό” blackdeathgrind (όλα μαζί!) και πολύ ωραίο το ταίριασμα με τα πιο “καθαρά” φωνητικά.”
ακριβως αυτο!!!
Δυστηχως προς το τελος με κουρασαν - παιζει να ηταν θεμα διαθεσης - δεν ημουν και στα καλυτερα μου.

Τriptykon.Φοβεροι.3η φορα και για μενα που εβλεπα warrior.
Mααααλλον προτιμω την εμφανιση στο gagarin - χωρις να σημαινει οτι κατι με χαλασε χθες.
Οσο δεν μαρεσουν οι πρωτοι δισκοι των frost με εξαιρεση καποια σημεια (ιεροσυλος ε?) τοσο μαρεσουν τα ιδια songs live - ειδικα παιγμενα σε πιο αργο tempo - ποοοσο πιο γαματα!!
Γαμηστεροτατοι!!!
Θα μας ξαναρθουν…

με αυτό δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλετε να πείτε?? αφού έπαιξε 2 τραγούδια επιπλέον και μιλούσε και ο π_ _ _ _ _ς :stuck_out_tongue:

Εγω, παντως, θα τα προτιμουσα λιγο (εως πολυ) πιο γρηγορα τα κομματια… Αλλα νταξει γαμω και παλι

Παρεπιπτόντως,εγώ είμαι ένας από αυτούς που δεν παρευρέθη για διάφορους προσωπικούς λόγους :stuck_out_tongue:
Γμτ τι έχασα ρε. Βleedin στην σκηνή κ τίποτα άλλο!

Οι alcest ήταν μέτριοι…τα brutal δεν ήταν καλά…αλλά εγώ άνετα θα ξαναπήγαινα να τους δω!!!:D:D]

Anaal Nathrakh είχα ακούσει ελάχιστα πριν τη συναυλία και πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν μου άρεσαν…:stuck_out_tongue: αλλά όταν τους είδα live άλλαξα γνώμη…:smiley: τρομερή ενέργεια και ένα κοινό που την είχε καταβρεί!!!:D:D

Triptykon θεοί!!! πολύ καλός ήχος!!! :D:D απλά φοβεροί!!!

χαχαχα, ευχαριστώ, υποθέτω :stuck_out_tongue:
Γιατί εγώ ρε παιδιά δεν είδα κανέναν? Ελάτε πέτε κάτι…
Πιθανώς να τα είχα καταφέρει να ξαναμπω, αν ήθελα. Αλλά τέλος πάντως έκανα μαλακία, το αναγνωρίζω, γνωρίζω και το διοργανωτή, γνωρίζω πόσο καλά δεν πήγε το live, ντράπηκα. Απλά. Και με έχουν φάει και οι ενοχές από χθες και θα ζητήσω και συγγνώμη :oops:

@ Bleedin έκανα μία εκτενή Λαμπυρική ανάλυση σε Chrisp και Altered Course περί της οικογενειακής του κατάστασης, και τέλος πάντων εγώ είμαι και πιο ωραία (ουδένα σχόλιο επιτρέπεται επ’ αυτού, θα σας κάνω ριπορτ).
So there you go.

Οταν μιλαγες με Μπλιντιν ημασταν ακριβως διπλα σου:p

Α ωραία. Το βρήκαμε τότε, ο bleedin φταίει!