:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
ποιά θεσ/νίκη ρε φίλε?γραμμένους μας έχουν…αλλά κ να τους φέρουν θα στηρίξουμε το live ή θα είμαστε 50 άτομα?παραδείγματα έχω να σου δώσω…
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
ποιά θεσ/νίκη ρε φίλε?γραμμένους μας έχουν…αλλά κ να τους φέρουν θα στηρίξουμε το live ή θα είμαστε 50 άτομα?παραδείγματα έχω να σου δώσω…
και εγώ για Alcest ψήνομαι. Triptykon έχω ακούσει λίγο το τελευταίο άλμπουμ, ενώ τους Anaal Nathrakh δεν τους έχω καν ακουστά. Το πακέτο είναι καλό για όσους τους ξέρουν όλους. Τώρα ανάλογα με το budget του Οκτωβρίου θα πράξω εκτός και αν πάθω παράκρουση μέχρι τότε με τις άλλες μπάντες.
Δεν γεμιζει το 8ball με αυτο το πακέτο; :-k
Μωρέ μια χαρά γεμίζει, ποιος θα τους φέρει είναι το θέμα.
Εγώ πάλι πως πιστεύω οτι θα είμαστε καμια 100 άτομα το πολύ?
Καλά τα λέει ο φίλος (nikosPL) ποιό πάνω…
Ε απλά το είπα επειδή αν σκεφτείς ότι θα 'ρθουν και Anaal Nathrakh, που παίζουν πολύ Grindcore στα live τους, μπορεί να φιλοτιμηθούν να έρθουν και ντεθάδες.
Who knows, ας τους έφερναν πρώτα και θα βλέπαμε
φερτε τους και ας είμαστε εμείς οι 4 μόνο:D
Εεεε θα έρθω και γω για να στηρίξω!!!
Δεν έχει σχέση μόνο με αυτό αλλά γενικότερα για μελλοντικά λάηβ, απ’ ότι μου είπαν ο Κατινάκης θα ασχολείται μόνο με Αθήνα απο δω και στο εξής.
Μάλιστα…
Καλά τα πήγαμε πάλι εν ολίγοις.
fixed
Λογικοτατο !!! ετσι κι αλλιως κοινο (αλλα κοινο οχι 200 ατομα) επανω δεν υπαρχει οποτε γιατι καθε 3 και λιγο το καθε λαιβ να μπαινει μεσα. Ειδικα στο extreme στις περισσοτερες πειπτωσεις τα τελευταια χρονια η προσελευση ηταν τραγικη. Αδικο απ την αλλη γι αυτους τους λιγους που στηριζουν και γενικα πηγαινουν στα λαιβ αλλα δυστηχως ετσι εχουν τα πραγματα.
Παντως ποιοι Αlcest και ποιοι Triptykon (αποψη μου). live οι Αnaal Nathrakh απλα δεν παιζονται. Δεν περιμενω τιποτα λιγοτερο απο ισοπεδωση στο συγκεκριμενο show !!!
Σαφεστατα το ΟΝΟΜΑ του εν λογω πακετου.
Το Κύτταρο λέει σαν χώρος; είδα κάτι φωτογραφίες, κ περασμένα λάιβ. Γενικά σαν ήχος; Γιατί φαντάζομαι ειδικά στους Anaal δεν παίζει να ακούγονται κ πολλά.
Φέηλ^2.
Εγώ δεν ξέρω…μάλλον θα τιμήσω το λαιβ και θα ανηφορίσω από το κωλονήσι προς την πρωτεύουσα εκείνες τις μέρες. Θα ήταν πολύ καλή φάση να ακούσω μερικά φρόστ κομματάκια μιας και δεν τους έχω δει ποτέ…
Για metal συναυλια δεν ξερω να σου πω, αλλα στους datarock ο ηχος ηταν κρυσταλο, εξαερισμος επαρκεστατος και γενικα με καλυψε.
Ειχε λιγο ‘μαγαζι νυχτας’ αισθητικη αλλα δεν νομιζω να πτοηθει κανενας απο αυτο.
Alcest λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε…\m/
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΚΑΒΟΜΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!8O8O8O
Τόσες μέρες βλέπω το thread και το μάτι μου κολλούσε μόνο στους triptykon και στους anaal!
ΡΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ALCEST ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΑΝΑ!!!#-o#-o#-o
Και το χω ξεσκίσει το νέο τους άλμπουμ τον τελευταίο καιρό!!!
Πάλι Αθήνα ρε γαμώτο!!! Κατά 99% έρχομαι τρέχοντας!!!
Πήγα στο κύτταρο τον Απρίλη για ένα hardcore live.
Tις χειρότερες εντυπώσεις που μου’ χει αφήσει μαγαζί, τα τελευταία 2 χρόνια.
Ήχος άθλιος. Συνέχεια προέκυπταν τεχνικά προβλήματα και διακοπτόταν η εμφάνιση. (Δε ξέρω γενικά τι παίζει, αλλά τουλάχιστον έτσι ήταν τα πράγματα όταν πήγα.)
Μέγεθος μέτριο. Δεν είναι για πολλά πολλά.
Και stage πανμικρό. Πραγματικά μικρό όμως.
Ενθαρρυντικό αυτό
Όπως το έκοψα κ γω ο χώρος δεν είναι ότι καλύτερο για ένα τέτοιο λάιβ.
Για ήχο δεν έχω γνώμη.
Τεσπα, θα αποδειχθεί εκείνη τη μέρα η καταλληλότητα του χώρου.
Ουτε που τους απασχολουν οι χωροι…Αρκει να γινει το λαιβ οπως να’ναι και να τσεπωσουν τα φραγκα.Η σκηνη παντως ειναι αρκετα μικρη ειναι η αληθεια.