ΑΧαχαχχαχαχαχαχαχαχ :lol:
:lol::lol::lol::lol: Eπος!
εγώ που θέλω να δω Alcest μπορώ να μπω πρώτη τσάμπα :roll:
κ γω κ γω…!! :roll:
(πως τους κολλησαν τους αλσεστ με τους υπολοιπους, ακομα απορια το’χω. θα μου πεις δε θα μαζευαν πολυ κοσμο μονοι τους. ωραια λοιπον ας τους κολλαγαν με καποιον με κοντινοτερο ηχο. αλλα ετσι πιανουν πολλους οπαδους βλεπεις…)
Εισητηρια υπαρχουν…μπολικα.
Βασικά όντως, τους αλσεστ με τον γλυκούλη δίσκο τους που τόσο hype έχει φάει, μπορούσαν να μην τους φέρουν καθόλου και να κολλήσουν καμιά σοβαρή ελληνική μπάντα. Μπας και γλιτώναμε τα σχόλια όλων αυτών που θέλουν να δουν μόνο αυτούς, αγνοώντας ότι το ίδιο βράδι θα παίζει live η μισή ιστορία του ακραίου ήχου.
Νισάφι.
Bασικα σκέψου λίγο και την ευκαιρία όλως αυτών που θέλουν να δουν αλσεστ, δύσκολα θα ερχονταν μόνοι τους. Από την άλλη έχεις καθε δίκιο να ενοχλείσαι από σχόλια του είδους “α εγώ πάω μόνο για άλσεστ και θα φύγω μετά” και τα λοιπά. Ντάξει κι εγώ για αλσεστ κυρίως παω αλλα θέλω πολύ να δω λάιβ και τις άλλες μπάντες που όπως είπες έχουν μια ά ιστορία. Το θεωρώ πολύ οκει που τους κολλήσανε, ταιριαζουν στο κλίμα δίνοντας μια καλή μουσική αντιθεση.
errr no.
εκτός αν εννοείς μονάχο του τον Fischer, που οκ είναι ένα 1/4 της ιστορίας του σκληρού ήχου :-s
και εγώ για alcest κυρίως θα πάω…αλλά έχω περιέργεια να δω και τους άλλους…:-k:-k
Σ’ αυτό κόλλησες μωρέ? Fischer, Quorthon και βάλε και όποιον άλλο θες για να βγάλεις τα κλάσματα. :lol:
H Tatsoman τα γράφει πολύ σωστά. Το live είναι κατά βάση TRIPTYKON και 2 support. Καλά/κακά ας το κρίνει ο καθένας. Αν τώρα κάποιος θέλει να πάει για ένα σαπόρτ μόνο γιατί για κάποιον λόγο θεωρεί αδιάφορο το υπόλοιπο live, τότε απλά ας αποφασίσει αν αξίζει να δώσει τα 32 ευρώ.
Εμένα πάντως μια χαρά μου κολλάει το ύφος των 3 μπαντών, δε θα ήθελα να ακούω το ίδιο πράμα όλο το βράδι.
Συγγνώμη… οι Alcest τραγουδάνε στα γαλλικά;;;;;; 8O8O[-X
Προσωπικά την απεχθάνομαι αυτή τη γλώσσα…
Εδώ που τα λέμε ο Quorthon ήταν one-band-man… όπως κ ο Vikernes. ο Fischer όχι. Δε θα’λεγα ποτέ ότι με Triptykon είναι σα να βλέπω Celtic Frost. Κ ας παίξει κομμάτια τους ο Fischer. Κ ναι, έχω δει Frost! :har:
αν εχει κανενας προχειρο σετλιστ ας το ποσταρει
Με αφορμή αυτό το έψαξα λίγο… Στο setlist.fm βρήκα Triptykon από Φινλανδία τον Αύγουστο… Guess what?
7 απ’τα 11 κομμάτια π έπαιξαν ήταν Frost…
Για μένα πάει αυτό εγώ θέλω να δω και Triptykon, και να ακούσω τους Δαίμονες επ αριστερά. Αλλά ήταν αστείο αυτό με τα εισιτήρια και να μπει ο ένας, να βγει και να το δώσει στον άλλο κλπ
και γιατί δεν βάζεις και το setlist που βρήκες 8)
Ok… Σε spoiler πάντα
Triptykon Concert at Jalometalli, Oulu, Finland Setlist on August 14, 2010
Crucifixus (Tape Intro)
Procreation of the Wicked
Goetia
Circle of the Tyrants
Babylon Fell
Abyss Within My Soul
Dethroned Emperor
Descendant
Necromantical Screams
The Usurper
Synagoga Satanae
The Prolonging
^ Συγκίνησις!
Αν και θα συμφωνήσω με deadmemories, θα ήθελα να ακούσω πιο πολύ eparistera daimones - βασιζόμουν πολύ στο a thousand lies :roll:
Mε κομμάτια από αυτό και το monotheist θα έβγαινε μία γαμάτα ισορροπημένη, βαριά μέχρι αηδίας συναυλία, χωρίς να χρειαστεί να χαιδέψουν πολύ και τους οπαδούς με παλιά αγαπημένα.
oντως το a thousand lies ειναι κομματαρα … βασικα αυτο και το descendant θα ναι κριμα αν τελικα δεν τα παιξουν εκεινο το βραδυ.
κι αν ακουγαμε κι εκεινο το ρημαδι το Progeny (απωθημενο :p)… το κατι αλλο !!!
αλλα δεν νομιζω
Βασικά το “τραγουδάνε στα γαλλικά” είναι πολύ απροσδιόριστο γιατί ελαχιστους στίχους ακούς σε σχέση με την διάρκεια των κομματιών
Και στο κάτω κάτω η μουσική τους είναι τόσο σκαλωτικη που ανάθεμα κι αν προσέξεις τους στίχους!
Δεν νομίζω πάντως πως υπάρχει γενικότερα κάτι κακό στη Γαλλική γλώσσα. Άλλο που ο νεοελληνικός κομπλεξισμός τα θεωρεί ξενέρωτα… Το γαλλικό blackmetal κάθε άλλο παρά ξενέρωτο είναι κύριοι. Ακόμα κ στη μητρική τους γλώσσα. Χωνέψτε το! :evil: