Εγώ έχω κομπλεξ μίσους με τα γαλλικά λόγω καθηγήτριας αλλά τα γαλλικά αυτό καθ αυτό δεν μου φταίνε σε τίποτα, τα θεωρώ ωραία και δύσκολη γλώσσα. Πάντως τα γαλλικά των αλσεστ κάθε άλλο παρά με χαλάνε
Τσιμπήσαμε τικέτο, νο 82! 8)
Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις για κοινό θρη εντ δε κουκ, τσίμπησα σήμερα το #237 ενώ τα πηγαδάκια χτες στους Ναπαλμ Ντεθ ανέφεραν για πολύ κόσμο που θα πάρει από την πόρτα.
Οπότε πάμε να ζεσταθούμε λίγο με προχθεσινό σετλίστ Ανααλ Ναθρακ από Πράγα.
http://www.setlist.fm/setlist/anaal-nathrakh/2010/matrix-klub-prague-czech-republic-5bd53fd4.html
Λογικά εδώ θα είναι μικρότερο, αλλά το ενκόρ!!! ασδαδσφδαφα!!!
εμείς αύριο από την πόρτα θα πάρουμε εισιτήριο. Δεν πιστεύω να φάμε πόρτα :? τι ώρα ανοίγει στην πόρτα το ταμείο?
edit: τώρα είδα ότι σε 3 προτάσεις έγραψα 3 φορές τη λέξη πόρτα :?
τσιμπησα πριν λιγο τικετ για συνφορουμιτη νουμερακι 250…
ωρα εναρξης 7.30 λογικα το ταμειο δεν θα ειναι ανοιχτο κανα μισαωρο πριν…?
μετριο το προχθεσινο σετ των Anaal αλλα δεν μαμιεται … οπως και ναχει δεν χανονται… και τα ιδια να παιξουν παλι θα χρειαστουμε τα lexotanil .
και με τον τιτανοτερα(ς)στιο Steve Powell στα σφυρια θα ειναι ανικητοι !!!
ξέρουμε στο περίπου τι ώρα θα βγουν οι Anaal Nathrakh???
γυρω στις 8:30
ευχαριστώ…
οπότε να υποθεσουμε ότι ο FISCHER θα βγεί κατά τις 10 και κάτι μάλλον …
Λογικά έτσι πάει, ναι…
Σι γιου δεαρ γκαϊζ!!!
(μόνο εγώ ονειρεύομαι τους αλσεστ μου φαίνεται αλλά τεσπα :p)
Ξέρει κανένας αν υπάρχει διαφορά η τιμή του εισιτηρίου σε προπώληση και ταμείο?Γιατί θα πάρω απ’ έξω τελικά.
Aντε μια μερα έμεινε. Και μακάρι το Τριπτυχο να παίξει πολλά Frost να γουστάρουμε.
Μετά θα φύγεις;
Ε είπαμε δεν είμαι και τρελή απλά τους συγκεκριμένους τους έχω απωθημένο
Μάλλον άκυρο για μένα το live γαμώτο
Same here…πολλα ακυρα επεσαν τελικα
Τα λέμε εκεί
ρε παιδια για πειτε καποιος πως παμε εκει στο κυτταρο… ειναι κοντα σε κανα μετρο, περναει κανα λεωφορειο, δωστε τα φωτα σας