Triptykon - Eparistera Daimones

Αφού βγήκε και το εξώφυλλο, ας το κάνουμε και τόπικ.

Eparistera Daimones will feature the following nine songs, at a playing time of around 70 minutes:

1. Goetia
  2. Abyss Within My Soul
  3. In Shrouds Decayed
  4. Shrine
  5. A Thousand Lies
  6. Descendant
  7. Myopic Empire
  8. My Pain
  9. The Prolonging

“Eparistera Daimones”, the forthcoming debut album by Triptykon, the group founded by former Hellhammer/Celtic Frost singer and guitarist Tom Gabriel Warrior, is not only musically a leviathan. Remarkably, the album will also feature the epic artwork by renowned Swiss artist H.R. Giger and New York-based surrealist Vincent Castiglia.

In an exceptionally rare gesture, HR Giger has granted Triptykon the use of his dramatic painting “Vlad Tepes” (work no. 412, 200 x 140 cm, acrylic on paper on wood, 1978 ). It is the artist’s first authorized appearance on an album cover in 17 years, and the second time he collaborates with Warrior (following Celtic Frost’s “To Mega Therion” album in 1985).

2 κομμάτια απ’το άλμπουμ τα ακούμε εδώ στρήμιν:

και περιμένουμε όλο το άλμπουμ.

ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…8O8O8O

το a thousand lies βαράει καλά…τα άλλα δύο που έχουν είναι η υπνηλία η ίδια:-s

Ποτε βγαινει ακριβως δεν ξερουμε ε ?

Το εξωφυλλο σκιζει την γη στα δυο. :stuck_out_tongue:

Under the agreement, Century Media Records will release Triptykon’s massive debut album, Eparistera Daimones, in Europe and North America on March 22, 2010.

εγώ αποφεύγω να ακούσω ξανά τα μαισπέις κομμάτια. Θέλω να ελπίζω ότι θα μου’ρθει κεραμίδα όπως τότε που αγόρασα το μονοθέιστ.

Πάντως να πω την αμαρτία μου, καλός χρυσός ο γουόριορ, αλλά μέχρι στιγμής ΟΛΑ βρωμάνε φροστ σ’αυτή την κυκλοφορία (αν αυτό είναι καλό ή κακό θα δείξει…)

Ουτε γω θέλω να ξανακούσω τα κομμάτια, δεν έχω πελώριες προσδοκίες τύπου Monotheist, πιστεύω θα καυλώσουμε πάλι ωστόσο.

πάντως τα δύο κομμάτια που έχουμε ακούσει κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα, απλά δεν έχουν αυτό το κάτι που θα τα απογείωσει (όπως ίσως πολλοί θα περιμέναμε). Πιθανόν όμως ο Tom να κράτησε τα καλύτερα για την κυκλοφορία του δίσκου…

Giger ρε. Εγγύηση εξωφύλλου.

Ζημιά πάντως, μεγαλώνει η ανυπομονησία. Κι εγώ δεν τα ακούω τα κομμάτια, τα είχα ακούσει τότε που τα πόσταρα στο άλλο θρεντ.

Είμαι σίγουρος ότι στο μυαλό του Giger κάτι δεν πρέπει να πηγαίνει και πολύ καλά :p. να και μια συνέντευξη http://www.lordsofmetal.nl/showinterview.php?id=3119&lang=en

Ψήθηκα να το αγοράσω μόνο και μόνο για το εξώφυλλο. Και αν μουσικά δεν έχει σχέση με το Μονοθειστ τόσο το καλύτερο. :smiley:

8OΑυτός προς τα αριστερά είναι ο Νίνο με μακρια μαλλιά κ δερμάτινο ή είμαι πολύ άρρωστος?

Το εξωφυλλο Γ-Α-Μ-Η-Σ-Ε, ο Giger ειναι παντα απιστευτος.

Τωρα για το αλμπουμ τι να πω, ειναι αυτο που περιμενω με μεγαλυτερη ανυπομονησια μαζι με Thorns για φετος(αν βγει φυσικα)

:roll:

Μερικά σαμπλάκια και ψαρωτικά βιντεάκια έχουν βγει προς τα όξω στο κανάλι της σέντσουρι μίντια.

Ντάξει μαλακίες ναι, αλλά ο γουόριορ δείχνει να πιστεύει πολύ στο δίσκο.

Α και…

Υπέροχα…αναμένουμε:):!:

κατι τραγουδια που χει εκει στα links
ειναι απο το αλμπουμ?

ναι. Έχουν ανέβει εδώ και καιρό στη σελίδα τους.

τα κομματια που ακουγονται ειναι πολυ καλα ακομα κ ως δειγματα 30 δευτερολεπτων

αντε αντε πλησιαζει!\:D/

Μια χαρά σκατοψυχούλικα και τα δύο:):!:

σκόρπιοι ψίθυροι στο διαδύκτιο μιλάνε για κάτι μεγαλειώδες, μαύρο και πολύ πιο τραχύ από το monotheist …περιμένουμε με ανυπομονησία λοιπόν :slight_smile:

και αλλο teaser:

http://www.youtube.com/watch#v=qtSEsoItiDA&feature=related