μιλάμε πάντα για τους Triptykon του ενός δίσκου?
Sorry, συχνά αντιμετωπίζω τους Triptykon και Celtic Frost, σαν μια ενιαία μπάντα για κάποιο λόγο.#-o
είναι εκεί έξω…
[B]Triptykon - Shatter [ep] [/B]
[B]01. Shatter 04:56
02. I Am the Twilight 07:59
03. Crucifixus 04:18
04. Circle of the Tyrants (Live) 05:12
05. Dethroned Emperor (Live) 05:18[/B]
Κάτι τέτοια κομμάτια σε κάνουν να θες να πάρεις και την παραμικρή κυκλοφορία ενός καλιτέχνη…και τώρα ο Warrior, δεν βγάζει κάτι έτσι από καπρίτσιο…και στη τελική κυκλοφορία που θα δικαιολογούσε περιοδία είχε ήδη:):!:
ΥΓ. πάντως μου θυμίζει τα Διάφανα Κρίνα που πολλές φορές μετά από ένα δίσκο, έβγαζαν τέτοιου είδους κυκλοφορίες:):!:
Πολύ ωραίο το video- clip και το τραγούδι επίσης πολύ ωραίο.
Κυκλοφόρησε πρόσφατα και αυτό :
To ‘‘Eparistera Daimones’’ και το ‘‘Shatter’’ EP σε box-set 500 αντιτύπων με τρία Picture LP, στην ιδιαίτερα ‘‘τσιμπημένη’’ τιμή των 50 ευρώ!!:?
Ωραίο…γαμάτο…τρέχουν τα σάλια μου:):!:
Το πήρα…πολύ καλύτερο απ’ότι το περίμενα… θα λιώσει μαζί με τον κύριο δίσκο το σκ:):!:
Vanja <3
ακροάστηκα το EP κάμποσες φορές, όπως προαναφέρθηκε από κάποιον πραγματικά μπορούσε να μπει μέσα στο Eparistera Daimones. το Shatter το βρήκα πολύ όμορφο, φωνητικά Vanja (<3) σε κάτι ελαφρώς βαρύτερο του (πολύ καλού, πάντως) My Pain, το I am the twilight, ένα στιβαρό, τυπικό θα μπορούσε κάποιος να πει κομμάτι Fischer, ενώ το Crucifixus ένα droneίζων, ωραίο outro στην όλη ιστορία του Eparistera…εγώ θα τα συμπύκνωνα με ένα tracklisting ως εξής πάντως :
- Goetia
- I Am The Twilight
- Abyss Within My Soul
- In Shrouds Decayed
- Shrine
- A Thousand Lies
- Shatter
- Descendant
- Myopic Empire
- My Pain
- The Prolonging
- Crucifixus
μια ομορφιά εν ολίγοις
Vanja <3 (το’παμε, ε?)
Σύνολο 90 λεπτά, άρα διπλός δίσκος δηλαδή?
ChrisP θα μπορούσε, πρόλαβα ν’ακούσω το συγκεκριμένο “mix” 2 φορές, και μπορώ να πω πως μου έκατσε μια χαρά, πολύ καλύτερα απ’το Shatter μόνο του…θα μπορούσε ας πούμε να βγει ως διπλός δίσκος, και να κόβεται στο A Thousand Lies το πρώτο album (λέω γω τώρα)
live streaming συναυλία των Triptykon αυτή την στιγμή για όποιον ενδιαφέρεται