Turnstile 11/6/25 @ Τεχνόπολη

Το καλό είναι ότι μεταφέρεται στην Τεχνόπολη. Το κακό είναι ότι θα υποστούμε το νταβατζιλίκι της τικετμάστερ (που συνοδεύεται και από το αντίστοιχο ψέμα της απαράδεκτης detox).

1 Like

Το θεμα είναι γιατί δεν εχεις οαρει ακομα τικετ;; :rofl:

Παρε απο ταμειο.

Σωστό και αυτό @Neo .
@pantelis79 Στο ταμείο θα είναι πιο ακριβά τελικά. 6% είδα χρεώνει η τικετ, νομίζω ταμείο θα είναι 58.
Θα πάω σε τικετμάστερ μάλλον που αναλογεί και σε ένα ευρώ/λεπτό εμφάνισης.

Εν τω μεταξύ αυτό ήταν στο more και τώρα συνειδητοποίησα ότι έχει πάει ticketmaster, πώτς γκένεν αυτό;

Ολες οι συναυλιες της Τεχνοπολης ειναι στο τικετμαστερ πλεον

1 Like

Σήμερα τους άκουσα για πρώτη φορά και ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα.

Να υποθέσω ότι είναι αχαστο το live?

7 Likes

Έχουμε καμιά ιδέα για το πρόγραμμα ή πάμε και βλέπουμε;

ναι, για δώστε κάνα info για το πρόγραμμα, για εμάς τους οικογενειάρχες που θα έρθουμε σερί από δουλειά, είμαστε και άνω των 40 και αυτά τα “πάμε και βλέπουμε” δεν μας κάνουν :stuck_out_tongue:

1 Like

10 Likes

Δεν ισχύει, μπούρδες λένε. Εκτός αν εννοούσαν οι απατεώνες της detox ότι για την τεχνόπολη θα συνεργάζονται αποκλειστικά με τους αρχιαπατεώνες της τικετμάστερ.
Για Melvins πχ αγοράζεις κανονικά από more.

καλή παρατήρηση.

αλλά όντως κάπου το είχα διαβάσει κι εγώ ότι οι συναυλίες της Τεχνόπολης θα είναι με προπώληση από ticketmaster. δεν ξέρω τι παίχτηκε με Melvins…

επίσης αυτό τώρα με τους Turnstile ίσως κάνει και λίγο περίπλοκη την πρόσβαση αν η κάθε εταιρεία έχει και δικό της λογισμικό για την αναγνώριση του barcode

Είναι Plissken. Άλλος διοργανωτής.

Αυτό φοβάμαι κι εγώ ότι θα είναι θέμα.

Να που το είχα διαβάσει! Οπότε μήπως σας έρθει email για επικαιροποίηση;

image

1 Like

Πριν 1.30 ώρα μου ήρθε αυτό, άρα όλα καλά, τουλάχιστον στα χαρτιά :stuck_out_tongue:

1 Like

Δεν ξέρω αν έκανε συμφωνία η τεχνόπολη. Αν ισχύει, μαλακία μεγάλη. Πάντως, ακόμη, αν μπείτε στο more υπάρχουν εισιτήρια για διάφορες συναυλίες στην τεχνόπολη.

Ολοι οι δικοι μου με πιστολιασαν αλλα δεν χανεται για κανεναν λογο αυτο το live…

Οποιο ψήνει after work / bofore live beer pm me θα ειμαι εκει με το που σχολασω να δω και κανενα merch…

Ελπίζω να εχεις κακο γουστο bro… :rofl:

2 Likes

Νομίζω είναι κάπως ακατάλληλος ο χώρος, ελπίζω να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα…

23 Likes

Τους είδαμε σίγουρα. Τους ακούσαμε;