αλλά όντως κάπου το είχα διαβάσει κι εγώ ότι οι συναυλίες της Τεχνόπολης θα είναι με προπώληση από ticketmaster. δεν ξέρω τι παίχτηκε με Melvins…
επίσης αυτό τώρα με τους Turnstile ίσως κάνει και λίγο περίπλοκη την πρόσβαση αν η κάθε εταιρεία έχει και δικό της λογισμικό για την αναγνώριση του barcode
Δεν ξέρω αν έκανε συμφωνία η τεχνόπολη. Αν ισχύει, μαλακία μεγάλη. Πάντως, ακόμη, αν μπείτε στο more υπάρχουν εισιτήρια για διάφορες συναυλίες στην τεχνόπολη.
Είναι μεγάλο κρίμα για 'μένα τέτοιο πάθος από την μπάντα να το βλέπεις, να το νιώθεις, αλλά να μη μπορείς να το ακούσεις γιατί η ένταση δεν έπρεπε να ενοχλήσει τους γείτονες. Πιο χαμηλή ένταση σε συναυλία δεν έχω ξανακούσει. Ήμουν πίσω αρχικά, πήγα σχεδόν κάγκελο αργότερα για να το ζήσω και να τους νιώσω, αλλά κιθάρες και γενικά ένταση δεν υπήρξε ποτέ. Και ήταν κρίμα γιατί οι Turnstile έπαιξαν καυλωτικά. Αλλά punk χωρίς ένταση, δεν καυλώνει εμένα. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να έφταιγε, αν και υποψιάζομαι ότι ήταν γραμμή του Δήμου Αθηναίων για να μην ενοχλήσουμε.
Νιώσαμε. Μας εφυγε το λαρύγγι αλλα χαλαλι. Τρομερη ενεργεια μεσα στην κουφοβραση.
Υ.Γ. Παρόλο που ολοι εχουν τα δικια τους που γκρινιαζουν (και εγω για καποια) ειτε για το ενα ειτε για το αλλο, νιωθω τυχερος που μπορεσα και παρευρέθηκα (σκεψου ολοκληρη ιταλια δεν θα τους δει). Τέλος πάντων μεσα σε μια βδομαδα ηρθαν κουτσα στραβα δυο μπαντες για πρωτη φορα, κατι ειναι και αυτο…
Για τον ηχο ναι, πραγματι ηταν χαμηλα- ειδικα προς τα πισω- μπροστα ηταν λιγο πιο δυνατα. Παρολο που απειχε απο το να πεις πως ηταν καλος, το guitar tone ηταν γαμιστερο
Η αποδοση της μπαντας ηταν σε παρα πολυ καλα επιπεδα, και η ενεργεια που εβγαζε σε κορυφαια. Σπουδαιο οτι απολαυσαμε αυτη τη μπαντα, σε αυτο το σημειο της καριερας της και με τα μελη της ακομα στα 30s τους.
Το κοινο απο τη μεση και μπροστα ηταν εντελως τρελαμενο, πιτ ανοιγαν συνεχως, ολοι τραγουδαγανε και το ζουσαν στο επακρο
Το σετλιστ ηταν πολυ καλο, μεγαλυτερο βαρος στους δυο τελευταιους δισκους αναμενομενα. Σαν highlights θα διαλεγα τα don’t play, real thing, holiday, blackout
Δυνατη φορουμικη παρουσια. Cheers σε ολους με οσους τα ειπαμε ή δεν καταφεραμε να τα πουμε μεσα στο χαμο, extra kudos στον @martian που παλεψε σαν λιονταρι
Πολυ σημαντικη συναυλια, απο την αποψη που ηρθαν στο χωριο μας στα πιο ντουζενια ποσιμπολ, αλλα ρε γμτ ο ηχος ηταν απο τους χειροτερους που εχω ακουσει τελευταια σε ανοιχτο χωρο.
Ειλικρινα χαντακωσαν τοσο πολυ τη μπαντα που ηταν κριμα, γιατι πολυς κοσμος εσκασε λογω χαιπ/ενδιαφεροντος και πιστευω πηγε κουβα.
Η Ελλαδα δεν ειχε ποτε hardcore κοινο - ετσι οπως εννοειται στας Αμερικας τουλαχιστον - ουτε ακομα pop punk, αλλα δινουμε πονο στο ορθοδοξο καταληψιακο κατσαπανκ. Οποτε για μενα το μεγαλο ατου αυτου του λαιβ για να απογειωθει θα ηταν να σκασουν με ΕΝΤΑΣΗ και αλητεια, και τα μυαλα στο μπλεντε ολων - κατι που δεν εγινε ποτε.
Ο κοσμος χθες μου αρεσε παντως - ενα μεγαλο φασμα μουσικοφιλων και φασαιων, που ηξερε πολλα απο τα τραγουδια αλλα αν δε καθοταν στη φαση του snake pit παιζει και να τον επαιρνε ο υπνος.
Χαρηκα πολυ που τους ειδαμε λαιβ, τραγουδησα τις κομματαρες, χοροπηδηξα κατσικωτα, εριξα 3-4 μαπες, αλλα ολο το πακετο με τιμη, κακο ηχο, οχι σαππορτ, και διαρκεια μου φανηκε λιγο οχι τιμιο.
Γούσταρα πολύ χθες, ο ήχος αν και χαμηλά, δεξιά που ήμουν εγώ δεν ήταν τόσο κακός, μια χαρά τα άκουγα σχεδόν όλα. Η μπάντα είχε φοβερή ενέργεια, και ισχύει ότι είναι μεγάλη υπόθεση που τους είδαμε στα ντουζένια τους, το κοινό επίσης πολύ δυνατό αν και λίγο τελικά. Ακριβό εισιτήριο, καθημερινή, πολλές συναυλίες ίσως να είναι οι αιτίες.
Ο ήχος παντού από μέτριος έως κάκιστος. Η μπάντα έδινε πόνο, αλλά χωρίς ήχο το τελικό αποτέλεσμα βγαίνει μέτριο. Στα μείον και το γεγονός ότι δεν υπήρχε το συνεχές stage diving που είναι συνυφασμένο με τέτοια live. Έκαναν και την “έκπληξη” και δεν έπαιξαν μόνο 50 λεπτά.
Μέτριο γενικά live που δεν θα μείνει αξέχαστο. Ειδικά με τέτοιο εισιτήριο και χωρίς support είναι εύκολα λόγος να μην ξαναπάει κάποιος. Καλό κλείσιμο στην detox να ευχηθούμε.
κακα τα ψεματα αυτα τα live ειναι για κλειστους χωρους.
Σε καθε περιπτωση χθες ηταν γ@μωω. Εγω ημουν μπροστα στον Pat. Στην αρχη ο ηχος ηταν μέτριος ωστόσο μετα ένοιωσα οτι έστρωσε, αν και μπορει να ηταν η ιδεα μου απο τις πολλες κλωτσιές που εφαγα στο κεφαλι…
Εδώ να σημειώσω ότι επειδή ήμουν μπροστά (σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ακούσω - δεν πέτυχε) υπήρχε πολλή διάθεση από τον κόσμο και αρκετή νεολαία, ΑΛΛΑ αν δεν ακούς δυνατά, ε μετά πώς θα χτυπηθεί και ο κόσμος; Δηλαδή κι αυτά που γινόντουσαν από τον κόσο, υπεραρκετά ήταν. Κι εγώ το περίμενα διαφορετικό όλο το σκηνικό, αλλά χωρίς ένταση PUNK ούτε το απολαμβάνεις, ούτε ο κόσμος ωθείται για να το πάει στο επόμενο επίπεδο. Γιατί σε μια τέτοια συναυλία, ο κόσμος είναι μέρος του show.
Εγώ ήμουν δεξιά, σχετικά στην μέση, ο ήχος ήταν σχετικά χαμηλά, ειδικά η μία κιθάρα αλλά all in all δεν μου φάνηκε ενοχλητικά χαμηλά. Σίγουρα για την φάση υπήρχε μπαρμπαδόκοσμος (όπως εμείς) περισσότερο από ότι νεολαία και εκτός του πυρήνα μέση και μπροστά, τα πράγματα πιο πίσω ήταν λίγο ξενέρωτα. Ο συνδυασμός χαλαρότητας κοινού πίσω και έντασης ήχου(που είναι και λίγο η κότα και το αυγό), κάνανε το live οχι τέλειο. Η μπάντα φανταστική, το set χορταστικό, ολα καλά! Τους ξαναβλέπω Ολλανδία σε 15 μέρες και θα έχω και άποψη από εκεί για να κρίνω.