Τις απλές ή τις pro? Η διαφορά είναι στα φίλτρα νομιζω, η προ έχει 3 φίλτρα ενώ η απλή 2. Από ότι βλέπω τουλάχιστον.
Εγώ πήρα τις pro, γιατί δεν ήξερα ποια θα μου κάνει, ο Παντελής είπε βάλε το μεγαλύτερο φίλτρο, εγώ έβαλα το μικρότερο και ήμουν μια χαρά.
Στις pro έχει και μια επιπλέον ωτοασπίδα, ένα καθαριστικό και ένα κορδονάκι για να τις δένεις μεταξύ τους, το οποίο ήταν και υπερχρήσιμο γιατί κάποια στιγμή έφαγα ένα παπούτσι στο αυτί απ’το crowdsurfing μου βγήκε η μία και δεν τις έχασα
Τις παρήγγειλα ήδη
Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά λέω εγώ
Κι από το εξώφυλλο, κι από το intro του κομματιού, φαίνεται (? Προς το παρόν έστω) ότι πάμε για Glow On pt2. Και το πρώτο κιθαριστικο ριφ καααατι μου θυμίζει γκουχου - Mystery - γκουχου.
Είναι κακό αυτό; Όχι
Περίμενα κάτι διαφορετικό; Ναι
Το άλμα που έκαναν από το Time & Space στο GLOW ON ήταν μεγάλο κι ο πήχης ανέβηκε από τους ίδιους. Αλλά ας δούμε και τα υπόλοιπα κομμάτια ώστε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα.
Κομματαρα, πω.
Πετάω λεφτά στην οθόνη.
Χαος.
Θα εχουμε 5 μερες να μαθουμε ολα τα κομματια απεξω.
Challenge accepted.
Εντάξει, μέχρι κι εγώ που δεν είμαι οπαδός θα πω ότι, οκ, θα αφήσετε τα κοκκαλάκια σας εκεί. Εύγε.
ωραιο καλοκαιρι εχετε
πωπω μλκς νομιζα ηταν τρολλια.
σοκ.
TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!
τρελο
Εκεί.
2 φορές σε τρεις μέρες; ΝΑΙ
Έχω κλείσει Λονδίνο ρε πστ την επόμενη μέρα, τον ήπια πανηγυρικά αλλά χαλάλί
Καλά να περάσετε.
ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ και τους ξαναβλέπω 28/6 Ολλανδία με Knocked Loose, Refused, Power Trip, Terror και το κακό συναπάντημα
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 13 Ιουνίου είναι Λονδίνο
COUNT ME IN