Turnstile

Ντροπή να μην υπάρχει topic, πως θα λέμε σε λίγα χρόνια “εγώ τους άκουγα πριν γίνουν διάσημοι???”.

Καλοβλέποντας τη day 2 στο primavera, χαζεύω βιντεάκια στο youtube όπου τα παιδιά φτιάχνουν την ιστορία τους, βγάζοντας “ερασιτεχνικά” βιντεάκια σαν fanmade από τις συναυλίες τους, με εικόνα λες και βλέπεις vhs, για να τα βλέπουμε στο μέλλον.

7 Likes

Ντροπη και λιγα λες

Τι ωραιο να περνανε τα χρονια και να συνεχιζει η φαση να παραγει τοση τεχνη. Παντα το underground ερχεται με φορα να δειξει οτι δεν υπαρχει συνταγη. Ας ερχοταν καμια βολτα και θα παιρναμε και δανειο για τα εισιτήρια. Ωραια αυτα τα βιντεακια που βγαζουν, δεν περιμενα ποτε η αμερικη να εχει ακομη τοση διψα για πραγματικη μουσικη. Οι περισσότεροι δε που πανε λενε πως ειναι η πρωτη τους εμπειρια με οργανικη μουσικη.

7 Likes

Απο τις ελαχιστες μπαντες που θελω να κανω ενα ταξιδι εξω για να τους δω…μεγαλο respect…

1 Like

Για να μαζευόμαστε

3 Likes

φυγαμε για Αγγλια λοιπον…

Πφφφ, με τρώει για Βερολίνο, για να δούμε…

Ερώτηση επειδή δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός. Το live του Λονδίνου είναι sold out. Υπάρχει site - χώρος που να μπορεί κάποιος να βρει εισιτήριο από 2ο χέρι αλα είναι secure ότι δεν είναι fake η όποια πώληση εισιτηρίου; Ευχαριστώ!

Δες στο σαιτ διαθεσης μηπως ξαναβγουνε εισιτηρια η’ μηπως εμφανιστουνε resale εισιτηρια σε ονομαστικες τιμες. Επισης, θα εψαχνα στο ticketswap. Αλλη λυση, αν εισαι εκει ετσι κι αλλιως εκεινη τη μερα, να πας στο venue. Μπορει να βρεις στο box office απο καποια επιστροφη, μπορει να βρεις απ’ εξω καποιον μη μαυραγοριτη να πουλαει. Θα βρεις και μαυραγοριτες λογικα, αλλα θα σου προτεινα να μη δωσεις ουτε 1€ παραπανω.

Ευχαριστώ Παντελή! Θα με έψηνε να έκλεινα οικογενειακό ταξίδι με παιδί προς Λονδίνο και θα ήθελα να το συνδυάσω οπότε ιδανικά θα ήθελα να έχω βρει εισιτήριο από το να ψάχνω τότε οπότε θα τσεκάρω τις υπόλοιπες λύσεις που προτείνεις! Thanks a lot!

Ερχονται?? Μιληστε ξεκαθαρα!!

*ειδα clip τους στο fuzz…

1 Like

Αν είναι μόνο για Αθήνα

Tsakonas Tsakwnas GIF - Tsakonas Tsakwnas Telis - Discover & Share GIFs

4 Likes

Ας ερθουν και στη γιορτη κρασιου στον Αμπελωνα Λαρισας, μαζευω δίφραγκα απο τωρα…

1 Like