Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

Ξερνάω απ’ τα μάτια κ απ τα αυτιά, μ’ αυτά που βλέπω κ ακούω

1 Like

Δεν είσαι η μονη…

Πιστεύω ότι αρκετοί από εδώ μέσα τον παρακολουθείται ήδη.
Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι αξίζει να δείτε όλα τα βίντεο.
Δεν χορταινω προσωπικά.
Keep up the good work.

3 Likes

Δικηγόρος, πρώην υποψήφιος βουλευτής της νδ

Ψόφο στο τετράγωνο

2 Likes

Έχετε να προτείνετε ωτοασπίδες για συναυλίες;; Κάπου έχει ξαναγίνει αυτή η κουβέντα νομίζω παλιότερα, αλλά δεν τη βρίσκω.

Απο εδω ξεκινα. Ειχα σκοπο να αγορασω κι εγω, τουλαχιστον για να δοκιμασω πώς ειναι. Εσκαγαν συνεχως ειδοποιησεις για κατι στιλατες ωταασπιδες στο ινσταγkραμ μου και το ηττηθηκα κατα κρατος απο το μαρκετινγκ, ακριβως 1-2 μερες πριν την κουβεντουλα στο παραπανω νημα.

Μου προτειναν τις soundz, ελληνικες αν δεν κανω λαθος.

Ρωτησα τι ειναι αυτο που πρεπει να προσεξω γενικως, οπως λεμε π.χ. τα συστατικα να μην εχουν φοινικελαιο ξερωγω @kbil, δλδ αν υπαρχουν γενικα guidelines. Μου ειπαν “να κοβουν 20-25 db”, κατι το οποιο φυσικα κανουν οι περισσοτερες. Θα παω μαλλον με την πρόταση του Παντελη, αλλα τις φτηνες. Ξεκιναω να δοκιμασω και βλεπουμε.

5 Likes

Τις loop? ;p Εγώ τις πήρα, αλλά όχι για μένα, οπότε δεν έχω άποψη για να δώσω feedback.

1 Like

Ναι, αυτες. Αρα εξαιτιας σου βλεπω τις διαφημισεις :stuck_out_tongue:

Ωραιοτατο design, αλλα τσεκαρα τα χαρακτηριστικα τους, ελεγαν εως 17 ντεσιμπελ και τιμη 40 ευρω. Προτιμω να παρω απλες Musicsafe στη μιση τιμη. Αν βολεψουν, μπορει στο μελλον να παω στις pro.

Τις loop τις σκεφτομουν και εγω για καθημερινη χρηση γιατι μαλλον εχω μισοφωνια, αλλα δεν εχω καταλαβει αν δουλευουν η αν ειναι μαρκετινγκ…

:rofl:

Ενταξει, σιγουρα κατι θα κανουν. Αλλα τα εξοδα διαφημισης πρεπει απο καπου να βγουν.

1 Like

Για τις loop ελεγα να σου πω την αληθεια, που υποτιθεται ειναι για μισοφωνια, δεν ειναι κλασσικες ωτοασπιδες δηλαδη, απλα κοβουν καποιες συχνοτητες υποτιθεται.

Δεν θυμαμαι τα χαρακτηριστικα των Loop, αλλα οι Alpine pro εχουν τρια φιλτρα, με το μικροτερο να ειναι μαλλον αυτο που ζητας. Ριξε τους μια μιατια, παλι θα σου ερθουν πιο φτηνα απο τις loop. Εκτος αν ψαχνεις για design, οποτε αλλαζει το θεμα.

Ντιζάιν;

Στις ωτασπίδες;

200w

Discrimination στις ωτασπιδες φιλε; Σου χαλαμε τις παραδοσεις; Δεν ανεχεσαι κατι διαφορετικο;

1 Like

@nikosp @morgoth Τις χρησιμοποίησα προχθές στους Cradle of Filth, πρώτη φορά άκουγα τόσο καθαρά. Χρησιμοποίησα το μεσαίο φίλτρο αλλά λέω να δοκιμάσω κ το μεγαλύτερο γιατί στις τσιρίδες του Ντάνυ ένιωθα τον ήχο να μου τρυπάει το αφτί. Δεν είχα σφύριγμα μετά το λάηβ αλλά παρόλα αυτά θέλω να είμαι σίγουρος.

3 Likes

Άκου δω φιλαράκο, όλα κι όλα, όταν μιλάμε για ωτασπίδες είμαι παραδοσιακός τύπος εγώ, εντάξει; Άιντε, έρχεστε όλοι οι δήθεν προοδευτικοί και απελευθερωμένοι και καταστρέφετε το πατροπαράδοτο στυλ που ο Θεός ήθελε να έχουν πάντα οι ωτασπίδες.

1 Like

Σας ξερουμε εσας τους κλασικους που δεν ανεχεστε το μοντερνο. Αλλα δεν θα σας περασει, ξυπνησαν οι σκλαβοι Αντωνακη (μου), θα μας βρειτε μπροστα σας.

Ενταξει, οχι εμενα, κλασικες θα παρω.

1 Like

Στάσου να σου δώσω τις δικές μου, τις αγόρασα για το διάβασμα, είναι εκείνες οι στέκες για όσους βάζουν τρυπάνια, ούτε την ανάσα σου ακούς. Άμα λάχει ρίχνεις και έναν υπνάκο.

1 Like

Πέθανε κανείς από βαρεμάρα;

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο καταγεγγραμμένο περιστατικό τέτοιου είδους, αλλά μου φαίνεται μάλλον απίθανο!
Παρόλα αυτά, και προκειμένου να “σπάσει” το σερί από αναρτήσεις και να μην σου βγάλει το γνωστό αυτοματοποιημένο μήνυμα ότι… μονοπωλείς τη συζήτηση στο thread, θα παρεμβληθώ βάζοντας ένα σχετικό τραγούδι!

1 Like