Αν πιστεύω ότι οι μαύρες γάτες φέρνουν κακή τύχη (προσωπικά δεν το πιστεύω), θα θεωρήσω ότι σίγουρα είναι δική σου γκαντεμιά😆
*update *
Όπως το περίμενα…δεν παρουσιάστηκαν οι περισσότεροι της εφορευτικής κ άρχισαν τα τηλέφωνα. Πήραν τηλέφωνο στο πατρικό μου κ οι δικοί μου τους ενημέρωσαν ότι έχω κολλήσει γαστρεντεριτιδα. (κατά μία έννοια αλήθεια γιατί τους έχω στο χ@σιμο)
Λίγο αργότερα οι δικοί μου πήγαν να ψηφίσουν κ ήταν εκεί ο διοικητής, γνωστός του πατέρα μου (απ τα ελάχιστα καλά της κλειστής κοινωνίας είναι οι γνωριμίες σε τέτοιες περιπτώσεις), κ του είπε το ίδιο… Ότι δεν πήγα καν στο χωριό μην κολλήσω κ τους δικούς μου κλπ.
Του είπε ο διοικητής ότι όλοι όσοι κάλεσαν έχουν μια δικαιολογία να μην είναι εκεί αλλά ότι έχουν πρόβλημα γιατί δύσκολα θα βγει η δουλειά κλπ. Δεν έπεσε καμία βαρύγδουπη δήλωση για νομικές κυρώσεις κλπ πάντως, οπότε όλα καλά.
Α δηλαδη εμφσνιστηκαν οντως καποιοι;κοιτα να δεις κατι πράγματα
Ας βγει η δουλειά από αυτούς που πληρώνονται…Δεν θα πάθουν τίποτα !!! Καλά κάνουν και δεν πάνε εφορευτικές…
Κανονικά πρέπει να πληρώνονται τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής. Σιγά, θα μετρήσουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι τις ελάχιστες ψήφους. Η προσέλευση είναι μικρότερη έτσι κι αλλιώς σε σχέση με άλλες εκλογές.
Νομίζω ότι πληρώνονται πλέον όσοι πάνε εφορευτική… Τύπου 50€? Δεν είμαι κ σίγουρη αλλά κάποιος μου το είπε με αφορμή το δικό μου συμβάν
Δεν νομίζω ότι ισχύει. Εάν ίσχυε, θα σας ειδοποιουσαν να παρουσιαστείτε με παραστατικά για αμοιβή.
Παίζει να μην το κατάλαβε βέβαια. Δεν είναι κ τόσο έξυπνοι…
Εκλαψα με την ελευθερη αποδοση
Ισχυει. Ειναι 40€.
Αν θελουν μπορουν να τσιμπησουν τυχαιους ψηφοφορους για Εφορευτικη, μην ψαρωνετε, τιποτα δε θα σου κανουν @Vicky_incufan.
Πώς λειτουργεί αυτή η μλκ με το muted? Δλδ, ήθελα να ποστάρω το καινούριο τραγούδι του Cavanagh και ανακάλυψα ότι το νήμα ήταν σε σιωπή… αποκλείεται να το είχα βάλει εγώ βασικά. Κ δεν είχα πάρει πρέφα ούτε τν κουβέντα που γινόταν εκεί για τις τελευταίες εξελίξεις. Δλδ, πρέπει να πάρω σκούπα όλο το φόρουμ κ να τσεκάρω ένα ένα τα νήματα?
Τυχεροι οσοι πηγαν / θα πανε Respublika. Tρομερη εμπειρια που θα συζητιέται για καιρο.
ώπα, για πες
Σημερα δε πας ? Ε μη σε σποιλαρω πολυ, απλα πηγαινε και απολαυσε το !
Αυτο εγινε μετα απο μια αναβαθμιση του φορουμ πριν χρονια.Αρκετα θεματα που παρακολουθουσα ειχαν μπει σε Mute και επρεπε να το βγαλω εγω.
Σε επιστημονικά νέα βραβεύσεων: