Turnstile

Για να μαζευόμαστε

3 Likes

φυγαμε για Αγγλια λοιπον…

Πφφφ, με τρώει για Βερολίνο, για να δούμε…

Ερώτηση επειδή δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός. Το live του Λονδίνου είναι sold out. Υπάρχει site - χώρος που να μπορεί κάποιος να βρει εισιτήριο από 2ο χέρι αλα είναι secure ότι δεν είναι fake η όποια πώληση εισιτηρίου; Ευχαριστώ!

Δες στο σαιτ διαθεσης μηπως ξαναβγουνε εισιτηρια η’ μηπως εμφανιστουνε resale εισιτηρια σε ονομαστικες τιμες. Επισης, θα εψαχνα στο ticketswap. Αλλη λυση, αν εισαι εκει ετσι κι αλλιως εκεινη τη μερα, να πας στο venue. Μπορει να βρεις στο box office απο καποια επιστροφη, μπορει να βρεις απ’ εξω καποιον μη μαυραγοριτη να πουλαει. Θα βρεις και μαυραγοριτες λογικα, αλλα θα σου προτεινα να μη δωσεις ουτε 1€ παραπανω.

Ευχαριστώ Παντελή! Θα με έψηνε να έκλεινα οικογενειακό ταξίδι με παιδί προς Λονδίνο και θα ήθελα να το συνδυάσω οπότε ιδανικά θα ήθελα να έχω βρει εισιτήριο από το να ψάχνω τότε οπότε θα τσεκάρω τις υπόλοιπες λύσεις που προτείνεις! Thanks a lot!

Ερχονται?? Μιληστε ξεκαθαρα!!

*ειδα clip τους στο fuzz…

1 Like

Αν είναι μόνο για Αθήνα

Tsakonas Tsakwnas GIF - Tsakonas Tsakwnas Telis - Discover & Share GIFs

4 Likes

Ας ερθουν και στη γιορτη κρασιου στον Αμπελωνα Λαρισας, μαζευω δίφραγκα απο τωρα…

1 Like

Για παμεεεεεε

7 Likes

Εχω εναν γνωστο στο λαιβ, Ιταλος που ζει στη Βαρκελωνη. Ειχε εκστασιαστει εδω και μηνες για το λαιβ. Καλη διασκεδαση.

1 Like

Πάρτι τσεκ
Ιδρώτας τσεκ
Χαμός τσεκ
Μπαντάρα τσεκ
Κατάθεση ψυχής τσεκ
Γυρισμένος αντίχειρας και πρώτες βοήθειες τσεκ
Ανέβηκα στη σκηνή στο τέλος στο holiday τσεκ
Αγκαλιές στον Brendan τσεκ
Πήρα μπαγκέτα τσεκ

BOOM BOOM BOOM

11 Likes

Στα ειπε ο μπαρμπας τσεκ :stuck_out_tongue:

1 Like

Stating the obvious, άλλα παιδιά κάντε τη χάρη στον εαυτό σας να πάρετε ωτοασπίδες.

Γενικά είμαι φασαίος στις συναυλίες, δλδ φέτος θα είναι η καλύτερη χρονιά μου με 5 ως 7, αλλά αν πηγαίνετε συχνά δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα.

Είμαι κουφός ή καλύτερα έχω τιννιτιδα (?) από το 2016, που τις έβγαλα στους Muse στην αρένα και ένιωθα τις συχνότητες να με τρυπάνε, αλλά τώρα γύρισα από το live και όλα πένα, ούτε βουητό ούτε να πονάνε τα αυτιά ούτε τίποτα, χώρια που ακούς μόνο την μπάντα και όχι τους γύρω να γκαρίζουν. 28 ευρουλάκια έδωσα, 3 επίπεδα ρύθμισης, από τις καλύτερες αγορές που μπορείτε να κάνετε, γιατί πραγματικά είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ αυτό το γμμν βουητό αν το προλάβετε.

3 Likes

Πες και ποιες

Alpine MusicSafe αν πάρεις, είσαι κομπλέ.

3 Likes

Τις απλές ή τις pro? Η διαφορά είναι στα φίλτρα νομιζω, η προ έχει 3 φίλτρα ενώ η απλή 2. Από ότι βλέπω τουλάχιστον.

Εγώ πήρα τις pro, γιατί δεν ήξερα ποια θα μου κάνει, ο Παντελής είπε βάλε το μεγαλύτερο φίλτρο, εγώ έβαλα το μικρότερο και ήμουν μια χαρά.

Στις pro έχει και μια επιπλέον ωτοασπίδα, ένα καθαριστικό και ένα κορδονάκι για να τις δένεις μεταξύ τους, το οποίο ήταν και υπερχρήσιμο γιατί κάποια στιγμή έφαγα ένα παπούτσι στο αυτί απ’το crowdsurfing μου βγήκε η μία και δεν τις έχασα :stuck_out_tongue:

1 Like

Τις παρήγγειλα ήδη :grinning: