TV On The Radio

Μια από τις σημαντικότερες μπάντες της εποχής. Στο ανάλογο thread είχα γράψει ότι είναι το group που περιμένω να κάνει το καλύτερο του στο επόμενο album. Βέβαια ο πήχης είναι ψηλά. Το νέο τους album κυκλοφορεί σύντομα. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει 2 κομμάτια. Ποιά η γνώμη σας γι αυτούς;

είχα ακούσει μονο το Dear Science κατά τύχη και μου άρεσε αρκετά…αλλά δεν έχω ασχοληθεί παραπάνω…

Το Dear Science είναι μάλλον το πιο ευκολοάκουστο album τους. Καταπληκτικό βέβαια…

Το dear science ειναι πολυ καλος δισκος και ειχε φαει τρελο λιωσιμο παλιοτερα.Ειδικα το halfway home ειναι κομματαρα!Τα αλλα δυο δν τα εχω ακουσει καλα,οποτε δν λεω.

Καλη μπαντα,αν και για το καινουργιο αλμπουμ που λες ,τα δυο πρωτα που χουν διαρευσει δν μου αρεσαν.το Caffeinated Consciousness ειναι λιγο καλυτερο ,αλλα και παλι…Ελπιζω να χει καλυτερα τραγουδια ο υπολοιπος δισκος !

Γαμάνε οι Tv on the radio. Τελεία και παύλα…

μάλλον για αυτό μου άρεσε με την μια…θα τσεκάρω και τα υπόλοιπα

Πέθανε ο μπασίστας τους πριν μερικές μέρες από καρκίνο στο λάρυγγα. R.I.P.

μακάβριο fixed.
το ανέφερα και στο indie thread. και το χειρότερο είναι πως ήταν μόλις 34 ετών. οι μπασογραμμές του ήταν χαρακτηριστικές στη μουσική των tv on the radio. κυκλοφόρησαν και ωραίο δίσκο φέτος. κρίμα, πραγματικά κρίμα. από τις ειδήσεις που σε σοκάρουν.

Δεν πρόλαβα ακόμα να ακούσω το καινούριο τους. Μόνο το Will Do που ήταν καλό αλλά περίμενα καλύτερο πρώτο single