TV series 2010-2011

Σκέφτηκα ν’αρχίσω ένα θρεντ για να δούμε ποιές σειρές περιμένουμε.

Καινούργιες σειρές που αναμένω:

1. Broadwalk Empire.
    Ποτοαπαγόρευση, Steve Buscemi στον κεντρικό ρόλο, Martin Scorsese σκηνοθεσία (οπότε περιμένω από τώρα το μονόπλανο που θα παρουσιάζει τους κεντρικούς χαρακτήρες), αν δεν κάνω λάθος το σενάριο είναι από τον τύπο που έκανε το Sopranos. Δεν βλέπω πως μπορεί να είναι κακή σειρά… Θα δούμε.

2.Νο Ordinary Family
Οικογένεια με υπερδυνάμεις… Όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά με Michael Chiklis (the Shield) ανεβαίνει πολλά επίπεδα.

3.Running Wilde
Δημιουργός ο Mitch Hurwitz, πρωταγωνιστής ο Will Arnett και αν δεν σας λένε τίποτα αυτά τα ονόματα δείτε ξανά το Arrested Development. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά τα νούμερα δεν θα είναι χαμηλα…

4.Shit my dad says
Από το account στο twitter. William Shatner στον κεντρικό ρόλο. Need to say more?

5.Hawaii Five-O
Τι-τι-τι-ρι-τι-τιιιιι Τι-τι-τι-ρι-τιιι κι ένας τύπος να ψάχνει να βρει ποιός σκώτωσε τον πατέρα του. Η μόνη σειρά που δεν θα κάνω fast forward στους τίτλους αρχής.

6.Mike and Molly
Από το δημιουργό του Two and a half men και The Big bang theory. Κεντρικοί ήρωες είναι ένα ζευγάρι που γνωρίζονται σε συνάντηση ανώνυμων υπερφάγων. 'nuff said.

1. The event
    Δολοπλοκίες, συνομωσίες, κυβερνητικές συγκαλύψεις, το τέλος του επεισοδίου σ’αφήνει με το πουλί στο χέρι, κλασσικά πράγματα.

2. Undercovers
    Ζευγάρι που δουλεύει για τη CIA. Θα το τσεκάρω για την Gugu Mbatha-Raw.

1. Hellcats
    Με κάτι μαζορέτες έχει να κάνει… Alyson Michalka, Ashley Tisdale, Heather Hemmens

Η σειρά που θα έχει τις περισσότερες φωτό ηθοποιών της στο θρεντ “πιο όμορφη ηθοποιός”.:smiley:

ωραιο τοπικ

Εδω ειμαστε για μενα8):smiley:

ad1 ξεχασες το καλυτερο…αν βγει 50% καλο με βαση τα ονοματα που συμμετεχουν…εχουμε κλεισει φετος για τηλεοπτικη σειρα

Luck.

Σκηνοθεσια Michael Mann (Heat)
Σεναριο David Milch (Deadwood)
Ερμηνεια Dustin Hoffman

Υποθεση : Ιπποδρομος…Νομιζω θα πεθανουμε.

http://www.deadline.com/2010/07/hbo-picks-up-luck-to-series/

Στο broadwalk empire, o scorseze θα σκηνοθετησει μονο τον πιλοτο , απο κει και περα θα το αναλαβουν αλλοι…

Λάθος μου… Και κάπου πήρε και το μάτι μου Nick Nolte. Θα ήταν ιδανικός Τσινάσκι νομίζω :wink: (για σχετικά ψαγμένους…)
Επίσης αφού το σενάριο είναι του Milch να δούμε αν θα σπάσει το ρεκόρ των περισσότερων fuck που έχει το deadwood…

Δεν ξέρω κατά πόσο θα κάνουν καλύτερη συζήτηση χρησιμοποιώντας μόνο fuck απ’ότι σ’εκείνη τη σκηνή στο the wire

6.Mike and Molly
Από το δημιουργό του Two and a half men και The Big bang theory. Κεντρικοί ήρωες είναι ένα ζευγάρι που γνωρίζονται σε συνάντηση ανώνυμων υπερφάγων. 'nuff said.

αυτή θα την δούμε σίγουρα
τις άλλες ανάλογα με το πως θα εκφραστεί ο λαός

Εγώ αυτή την αναμένω μόνο και μόνο γιατί έχει ένα μικρό ρόλο ο Michael K. Williams (ο Omar ντε).

[SIZE=“4”]Yo Bitches, Omar is back .[/SIZE]

19 Σεπτεμβριου.

τρέμω.,!!

2-3 σειρές έρχονται για να μείνουν…όπως αυτή με την ποτοαπαγόρευση (και τον Όμαρ :P) και το sitcom…
Πέρσι ήταν μέτρια χρονιά για τις πρεμιέρες,ελπίζω να μην ισχύει το ίδιο για φέτος

Φοβού! …έρχεται το Broadwalk Empire!

1. Αμερικανική τηλεοπτική σειρά σχετικά με μαφία και ποτοαπαγόρευση
  2. …με τον Steve Buscemi
  3. …σε σενάριο Winter (βλ. The Sopranos)…
  4. …και σκηνοθεσία Scorsese (τουλάχιστον στην αρχή).

For Pete?s sake, what can go wrong? 8)

Και ήθελα να ανοίξω και θρεντ αλλά λέω κάτσε να δω το πρώτο επεισόδιο όταν βγει και μετά!

Για Boardwalk empire υπάρχει θρεντ. Στα υπόλοιπα που με ενδιαφέρουν έχουμε:

Shit my dad says: Τίποτα το ιδιαίτερο εκτός αν θεωρείτε τις κωμωδίες του chuck lorry την επιτομή του ιδιώματος. Θα συνεχίσω να το βλέπω όμως μόνο και μόνο για τον ΘΕΟ William Shatner που πρέπει να είναι ο πιο overacting ηθοποιός έβαρ.

Hellcats: To μπλουζάκι της Allyson βρίσκει στα βυζιά της και δεν κατεβαίνει παρακάτω… Από την άλλη υπάρχουν και ταινίες που δεν φοράνε καν μπλουζάκια…

Περιμένω να τσεκάρω No ordinary family, Running Wilde και ίσως Τhe Event. τα υπόλοιπα δεν με αγγίζουν και τόσο πολύ…

το no ordinary family μου ειπαν πολλοι οτι δεν ειναι καλο
το running wilde εινα πολυ μπερδεμενο

το community ειναι καλο ;; περυσι ξεκινησε

Το no ordinary family έχει τον Τσικλή οπότε θα είναι τουλάχιστον watchable.
Running Wilde είναι από τον δημιουργό του Arrested development οπότε λογικό στην αρχή να μην καταλαβαίνεις και πολλά.

Community δεν έχω τσεκάρει, οπότε δεν έχω ιδέα. Σε σειρές που συνεχίζουν εγώ θα πρότεινα The league. Κωμωδία γύρω από τύπους που έχουν χοντρικά ένα διαγωνισμό τύπου “γίνε πρόεδρος” στο American football. TV-M είναι οπότε μιλάμε για καφρίλες λίγο πιο κάτω από It’s always sunny in Philadelphia. H πρώτη σεζόν είχε 4 ή 6 επεισόδια, δεν θυμάμαι, ενώ η δεύτερη θα έχει 16.
Επίσης Blue moutain state περιμένω ν’αρχίσει στις 20/10 για καφρίλες American Pie style…

Ναι φιλε, εμενα μου αρεσε παρα πολυ. Δες το επεισοδιο Modern Warfare Και θα παθεις την πλακα σου. Ανετα αξιζε καποιο βραβειο σεναριου αυτο το επ. Επισης αποκλειεται να μην πεσεις πατωμα με τον Ισπανο καθηγητη, ο οποιος ειναι ο γνωστος Κορεατης του Hangover.

Εχω χασει το μετρημα προβολων του συγεκριμενου επεισοδιου, τοσο προσωπικα οσο και σε παρεες.

Και το Parks and Recreation ειναι καλο, ειδικα στην δευτερη σεζον ανεβαινει. Ειναι φαση του αμερικανικου The Office (το αγγλικο δεν το πιανει καμια σειρα) αλλα εχει 3-4 ηθοποιους που χαριζουν καλο γελιο. Ρομαντσαδα υπαρχει αλλα ενταξει, σε αστειο στυλ.

Και το Party Down ειχε προοπτικη αλλα πρεπει να φαγε ψαλιδι. Ειχε και αυτο καλες καφριλες μεσα. Αλλωστε σεναριογραφοι ηταν απο το IASIP :smiley:

To The League θα το δω σημερα μετα τη δουλεια αν και δεν εχω καμια επαφη με αμερικανικο φουτμπολ, αλλα wtf, δεν υπαρχει κατι αλλο να δω :lol:

Rubicon
Boardwalk Empire

Dexter (ξεκινησε χθες)
Supernatural

Treme
Luck

θα λιωσει ο κωλος μας κ φετος !!!

Awake το rubicon βλέπω ότι έχει 3 επεισόδια ακόμη (Χθές έπαιξε το δέκατο). Ξέρεις αν θα συνεχίσει?

δεν εχω διαβασει κατι ρε ντεκυ

βασικα κανε bookmark αυτον εδω να ενημερωνεσαι σουπερ

http://www.hitfix.com/blogs/whats-alan-watching

ισως η καλυτερη στηλη πανω σε αμερικανικα σιριαλ…κορυφαιες αναλυσεις διχως κραυγες κ υπερβολες

(εχει κανει κ μια κορυφαια αναλυση episode by episode για wire…προσκυνουμε)

Thanx!!

Το Rubicon από το πρώτο επεισόδιο που είδα, δείχνει υποσχόμενο. Για να δούμε…

Broadwalk τα ίδια. Το πρώτο επεισόδιο ήταν καθαρά για να στήσει την σειρά. Έχει πολλές προοπτικές και πολλούς δρόμους που μπορεί να ακολουθήσει.

rubicon το ξεκινησα μιας κ ειναι απο το καναλι που εχει δωσει mad men/breaking bad (AMC) αρα λογικα θαναι προσεγμενο

εχοντας δει 5 επεισοδια , ακομα δεν με εχει κερδισει , ειναι αργο κ δεν ξερω αν εχουν καταληξει πως θα κινηθουν…κραταω μια πισινη μπας κ βει μουφα ,αλλα φιλος πουχει δει και το 1.09 μου ειπε πως γαμει αρα συνεχιζουμε ακαθεκτοι

οπωςδηποτε δες breaking bad.οτι καλυτερο παιζει στο αμερικα αυτη τη στιγμη.