υπάρχει ακόμα αυτή η μαλακία? ΛΟΛ…Την πρώτη χρονιά προβολής της, την εβλεπα, μετά τον πούλο
Jammin’ ρε μουνια
υπάρχει ακόμα αυτή η μαλακία? ΛΟΛ…Την πρώτη χρονιά προβολής της, την εβλεπα, μετά τον πούλο
Jammin’ ρε μουνια
Καποτε το εβλεπα και εγώ…Βλεπετε δεν υπήρχε youtube τότε…:lol: Aσχετο αλλα εχει ξεκινησει εκπομπή και το rock hard καθε Τριτη στο Mtv 00.30-01.30…
καλα,τωρα που λενε οτι θα κοψουν και το γιουτιουμπι και στην ελλαδα(οπως σε αγγλια/γερμανια) θα βλεπεται ξανα χακο.
Mad πιάναμε σπάνια στην επαρχία (όποτε θυμόταν το έβαζε ένα τοπικό κανάλι), οπότε σπάνια βλέπαμε και TV War. Πάντως έχω ακόμα μία βιντεοκασέτα με αρκετές εκπομπές. Θυμάμαι στο TV War άκουσα πρώτη φορά Rush (’‘Closer to the heart’’).
Πάντως γενικά προτιμούσα τις ‘‘Εξοχικές διαδρομές’’ του Παναγιατωπούλου.
την παρουσιαζουν συντακτες??
καλα και το youtube
να κοπει
υπαρχουν και αλλα μεσα για online streaming
και περα απο αυτο
μπορουμε να κατεβαζουμε τα βιντεο απο διαφορα blogs
και σε νορμαλ ποιοτητα
σ ακουω.
εχω καιρο να κατεβασω
θυμαμαι κατι urbanchaosvideos
antipopvideos
και κατι τετοια
πιθανοτατα τωρα να χουν κλεισει αυτα
αλλα στανταρ θα βρεις αλλα
επισης το mediaportal ανεβαζει που και που διαφορα βιντεο
και επισης μπορεις να ψαξεις στα τορενταδικα
ναι ειναι “κλειστα”
εκλεισε κι το hdp.
μλκια.
πλεον videopimp madhousehq και hevy videos(ελληνες το χουν)
+1
Ποιος είπε ότι έκλεισε το youtube σε Αγγλία / Γερμανία; #-o Ούτε καν.
Στην Τουρκιά το έχουν κλείσει, στην Κίνα, το Ιράν και άλλες 1-2 ισλαμικές χώρες ακόμα που δε θυμάμαι τώρα.
και όμως!
δεν έκλεισε ακριβώς αλλά αποσύρθηκαν όλα τα επίσημα videoclips γιατί δεν τα βρίσκει το γιουτιουμπ με αυτούς των πνευματικών δικαιωμάτων στην Αγγλία γιατί και καλά ζητάνε υπέρογκα ποσά. Στο νήσι πριν 3 βδομάδες που ήμουν εκεί ήταν μεγάλο θέμα, δεν ξέρω αν υπήρξαν περαιτέρω εξελίξεις:-k
Εγω γιατι δεν εχω χαμπαριασει μια?:?
Ισχύει… Πχ, δεν υπάρχει πουθενά το videoclip του Estranged και απ’ ότι μου είπε και ο μεταλ_λως ούτε του Have A Nice Day.
Αλλα δε κλείνουν τελείως ρε παίδες.
Μια απο τα ιδια αδερφε.:thumbup:
hmm λες να μην ισχύει Σκωτιά:-k
να βάλουν τα λεφτα στον κώλο τους,που δεν τα βρήκανε για τα λεφτα…
υπαρχουν και εναλλακτικές λύσεις dailymotion-torrents
δεν πετυχαίνουν και τίποτα,λιγοτερο promotion για τα συγκροτήματα τους…οκ
Kαι γω πριν μερικα χρονια που ειχα pstn και δεν τραβαγε μια το ιντερνετ το εβλεπα απο αναμεταδοση τοπικου καναλιου γιατι ουτε εδω πιανει το mad.Το πιο σπαστικο παντως ειναι η κλασσικη διαφημιση-ατακα που επαναλαμβανει διαρκως ο Χακος: ‘‘Eδω λοιπον στο Tv War του mad και του metal hammer’’.
Ανοιχτό γράμμα στον Χάκο Περβανίδη
Σε θυμάμαι από τα πρώτα σου κείμενα στο Metal Hammer. Ασύντακτος και κλισέ λεξιλόγιο ήταν -είναι μέχρι σήμερα- τα βασικά σου χαρακτηριστικά! Μέταλλο εξ’ ανάγκης έμεινες. Το περιοδικό και η πουλημένη εκπομπή του περιοδικού στο Mad σου παρέχει καλό μεροκαματάκι, τζάμπα cds και εισιτήρια και φυσικά τις πάντες ηλίθιες μεταλλούδες γκόμενες. (που και πως να είναι άραγε σήμερα όλα εκείνα τα μπάζα που έστελναν γράμματα στην στήλη αλληλογραφία του -τότε- Heavy Metal ; Πόσο μικροαστές και μαλακισμένες θα είναι
Αφορμή για να σου γράψω αυτό το γράμμα ανεκδιήγητε Χάκο είναι το σχόλιο σου για τον “ακατανόμαστο Kevin Moore” όπως είπες στην προηγούμενη εκπομπή σου στο MAD με τον τίτλο - ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ TV WAR, που για σένα, προφανώς, έκανε το μεγάλο λάθος να αφήσει τους Dream Theater.
Δείξε κατανόηση ρε χαλβά Χάκο που ο Kevin Moore δεν σκέφτηκε να σου τηλεφωνήσει και να σε ρωτήσει : “Συγνώμη ρε συ Χάκο θεματοφύλακα και κλειδοκράτορα του Metal, τι κατεύθυνση να πάρω στη ζωή μου ; Να αφήσω τους Dream Theater και να παίξω την μουσική που ΕΓΩ θέλω και αισθάνομαι ή θα έχεις πρόβλημα και θα λες ένα κάρο βλακείες από την τηλεόραση καίγοντας το κεφάλι των πιτσιρικάδων; Να κάνω αυτό που θέλω εγώ ή να κάνω αυτό που θέλεις εσύ ο κλασικός μαλάκας οπαδός ;”
Να μην είναι του γούστου σου OSI ή Chroma Key είναι απολύτως σεβαστό και αποδεκτό. Να λες βλακείες από μουσικό! κανάλι πανελλαδικής (σχεδόν) εμβέλειας είναι απαράδεκτο.
Αλλά δεν έπρεπε να είχα μεγάλες απαιτήσεις από σένα ακατανόμαστε Χάκο. Προφανώς όταν ήσουν πιτσιρίκι διάβαζες στο -τότε- Heavy Metal τον The Lord - αυτός κι αν ήταν ο κλασικός ο μαλάκας οπαδός - και νόμιζες πως σου ανοίγονταν νέοι πνευματικοί ορίζοντες.
Μετά τιμής
Ν
:bow2::bow2::bow2::bow2:
προσκυνήστε τον κάθε Ν, Χ, Ψ που λέει κάτι για κάποιον που παίρνει ευθύνη των λόγων του.
είμαι ο πρώτος που θα κρίνω, αλλά προσπαθώ να έχω τεκμηριώνω την κρίση μου.
και για να είμαστε λίγο σοβαροί. Τον κατηγορούν για το ότι είπε ακατανόμαστο τον Kevin Moore. Τα ίδια και χειρότερα έγραψε ο συγγραφέας της βιογραφίας των Theater σε άρθρο του στο Classic Rock, βάσει της προσπάθειάς του να μιλήσει μαζί του. Μάλλον και αυτός γραφικός και μεταλλάς θα είναι…
Επίσης, ο Moore συνεργάζεται με τους Fates Warning που σας διαβεβαιώ του αρέσουν πολύ περισσότερο από τους DT. Τέλος, όποιος λέει για OSI ας ψάξει την κριτική του, ο Χάκος την είχε γράψει.
θα μπορούσε άνετα να είναι και γράμμα 13χρονου στο χάμμερ.
Κατά προτίμιση εποχής 92-95. Τότε που ο σταματούκος έθαβε αφειδώς τους μάνογουορ και του στήνανε καρτέρια! (Αθάνατες εποχές!!!)
ρε τι τραβάμε…
Το πρόβλημα μας εδώ είναι ότι ο Χάκος είπε απλά την γνώμη του? Μάλιστα…