βλεπετε την εκπομπη του χακου στο μαντ?και αν ναι πως σας φαινεται?δεν βρηκα θρεντ στο search οποτε δεν ξερω αν υπηρχε
edit:σε λαθος το βαλα.αν γινεται μετακινηστε το στ κινηματογραφος και τηλεοραση
Για δες, υπάρχει ακόμα το TV War. Έβλεπα κάτι χρόνια πριν.
Μεγαλώνει γενιές και γενιές μεταλλάδων φαίνεται…
To έβλεπα από τότε που ξεκίνησε το '99 αν δεν κάνω λάθος. Ακόμα σχολείο πήγαινα…πως περνάνε τα χρόνια ρε γαμώτο. Τεσπα, πολλά βίντεο είδαμε από εκεί, συνεντέυξεις κτλ. ωραία πράγματα. Ο Χάκος είναι λίγο μαλακάκος αλλά οκ. Τα τελευταία χρόνια δεν το βλέπω συχνά, άλλωστε ότι βίντεο θέλω να δω τα βλέπω στο γνωστό site.
Κι εγώ το έβλεπα στο πολύ ξεκίνημα, και μέχρι το 2002 περίπου, όταν τελείωσα το σχολείο και ανακάλυψα το… internet
Θυμάμαι πάντως στο σχολείο, κάθε μέρα μετά από Tv War, να λέμε “Πω ρε 'συ, είδες τι έβαλες χθες;” κτλ :lol:
Δεν είχαμε youtube, ούτε vh1, ούτε τα dvd είχαν ακόμα διαδοθεί πολύ, οπότε αν ήθελες να δεις τέτοια βίντεο, τα έβλεπες είτε από εκεί, είτε από βιντεοκασσέτες!
Τότε συνήθως έβαζε metal στην αρχή και κάτι πιο classic rock στο τέλος! 8)
Το καλό είναι ότι σταθερά βγάζει μπάντες από την ελληνική σκηνή στο γυαλί.
Το κακό ότι οι περισσότερες είναι τύπου Inactive Messiah
“ημότικον που ξερνάει μετά από εξαντλητικό ντιριντάχτα ζειμπέκικο χορό υπό τους ήχους του προαναφερθέντος συγκροτήματος”
εγώ πάντως, ακόμα θυμάμαι κάπου το 99 που είχε πρωτοβάλει το Tribal Convinctions από Voivod, και το αμέσως επόμενο πρωί το μικρό μπλίντιν xοροπηδώντας αγόραζε το δίσκο…
Μεγαλωσαμε με αυτην την εκπομπη και μαθαμε ωραια πραγματα ωσπου ηρθε ο τυφωνας ιντερνετ…
Θυμαμαι που ειχε βαλει μια απιστευτη καφριλα και αρχικα ειχα μεινει αποσβολωμενος και μετα ειχα σκασει στα γελια αλλα δεν ειχα συγκρατησει τι ηταν αυτο που ειδα
Μετα απο χρονια το βρηκα και συγκινηθηκα…
Χαχα, εγώ θυμάμαι είχα λιώσει με αυτό:
:lol:
Χαχαχαχαχα το είχα δει κι εγώ τότε που το είχε βάλει το metal forever πριν αρκετά χρόνια. Επικές στιγμές.
Οσο ημουν στο σχολειο το εβλεπα συνεχεια και την επομενη μερα συζητηση για το τι εβαλε κλπ…Συγκεκριμενα το εβλεπα το επομενο πρωι αφου το εγραφα σε κασσετα:D…Γενικως οσο δεν ειχαμε ιντερνετ ηταν ωραιαο γιατι εβλεπες κλιπακια μαθαινες γκρουπς…Και σημερα σε εναν νεο φαν καλο θα κανει δεν παθαινει τιποτα…Στο ιντερνετ χανεσαι ειναι γνωστο αυτο…Και ο Χακος ναι ειναι λιγο σπαστικος αλλα ουτε τρου μεταλ φαν το παιζει ουτε τιποτα…
ΥΓ Διαφημισεις ακρως σπαστικες καθε 2λεπτο…
Θα σε δείρω ρε! :lol:
Είναι και γαμώ τα τραγούδια.
Ποιο ειναι αυτο το τραγουδι ρε παιδια? Γιατι ειμαι ο μονος που δεν το βλεπει και με πεταει μονο στην κεντρικη σελιδα του Youtube? Βαλτε ενα νεο Link.
Ναι ουτε μενα το βγαζει, αλλα ειμαι σιγουρος πως δεν θα το ξερω
Ανηγουεη, οταν τον πετυχαινα τον χαζευα τον Χακο, εβαζε και μεταλ του γουστου μου καμια φορα (avenged sevenfold κλπ), αλλα την εκπομπη που φχαριστηθηκα ηταν οταν ειχε αφιερωμα σε ελληνες shredders/fusion κλπ και ειχε καλεσμενο τον τρισμεγιστο Αναστασακη
Κι εγω το βλεπα καπου στο 99 με 2000 οταν ξεκιναγα ν’ακουω αυτη τη μουσικη.Οκ εμαθα καποια πραγματα(πχ απο κει μεσα ακουσα πρωτη φορα Sepultura)αλλα ο Χακος δε τη παλευει μια(πχ δε μπορεις να μου προλογιζεις τους Sisters of Mercy με βαριεστημενο υφος,αμα γουσταρεις παιξε αλλιως χεσε το),ενω πεταει και διαφορα κουλα(ακου δω οι Hatebreed αντιγραφο των In Flames).Μη πω και για το θαψιμο που εριξε στους Metallica για τη στροφη που πηρανε στα 90’s μεχρι που πηρε συνεντευξη απο το Hetfield(οπου εκει επεσε το γλυψιμο)και τα ξεχασε ολα.
παντως την τεταρτη στην εκπομπη ηταν καλεσμενος ο bob katsionis των firewind και μου φανηκε πολυ κουλ,χαλαρος και προσιτος χωρις να το παιζει σταρ κι ετσι
γιατί να το παίζει σταρ?
και εγώ τυχαία το πέτυχα και κάθησα και είδα λίγο μέχρι που μας τα κάνανε τούμπανο με το πόσο του αρέσει το hammer όπου δεν άντεξα…
πάντως γενικά ζήτημα αν έχω δει 5-6 φορές στη ζωή μου, γενικά δεν βλέπω και πολύ τηλεόραση…όπως επίσης ζήτημα αν έχω αγοράσει μια δύο φορές hammer
εγω μια-δυο φορες το χω πετυχει γιατι το mad δεν εχει πανελλαδικη καλυψη και στην ωρα του tv war εβαζαν τοπικο καναλι.Μια σχεδον ολοκληρη εκπομπη που ειχα δει εχαν βαλει το βιντεοκλιπ του davidian το warriors of the world και COF.Mπορω να δω προηγουμενες εκπομπες μεσω ιντερντετ ή λαιβ απο streaming καναλια;
Kάποτε ήμουν σκληρό μέταλο, αγόραζα Metal Hammer, έβλεπα TV War και ότι δεν ήταν καλό για headbanging το απέριπτα. Μετά φλώρεψα…
Καλή εκπομπή, την προτιμώ όταν έχει καλεσμένους καθώ τα κλιπάκια τα βλέπουμε και στο YouTube:!:
Kαι πολυ καλα κανεις.