Για ξενύκτηδες: αγαπημένη μεταμεσονύκτια εκπομπή (tv)

Mεταμεσονύχτια συνήθως κοιμάμαι…
Μόνο για το Θέμο και για τίποτα αμερικάνικες b movies στυλ American Pie μένω ξάπρυπνος… Άντε και για καμιά επανάληψη Λιακόπουλου ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

tha evaza sex and the city,alla gia na min ksagrypno exo agorasei olo to box set… o themos pou einai re paidia?einai o monos gia ton opoio aksizei na ksagrypno…

Το Υπέρτατο bump!

Βραδινό τελεμάρκετινγκ και τα μυαλά στα μπλέντερ ρεεεεεεε!!!

:smiley:

Η στην Α η στην Β ολοι πανε στην μαρμιτα-Ραπτοπουλος 4ever

Τελεμαρκετινγκ με Πητερ Φοντα να παρουσιαζει χιπικες συλλογες στην ετ-3 και στη νετ να παρουσιαζουν την κλασσικη φανκοσυλλογη εδω και 5 χρονια!!!αυτα ειναι τα καλα…

Νταξει το Ματλοκ το χαζευα που και που οπως και το Μανιξ και το Mission:Impossible των 60’s οταν παιζοντουσαν αλλα απο τα παραπανω ψηφιζω Law & Order.

Εχει απειρο γελιο να βλεπεις εναν ανθρωπο που τραγουδησε Cop Killer προ αμνημονευτων χρονων να παιζει το μπατσο.:stuck_out_tongue:

Τηλεμάρκετινγκ για όργανα γυμναστικής με μια ξανθιά και το Θεό

Eγώ τώρα τελευταία βλέπω “Της Ελλάδος τα παιδιά” στον Αντ-1. Γύρω στις 3 με 4 ξεκινάει…

Συνήθως τη βρίσκω με ταινίες, είτε πιο σοβαρές είτε της κακιάς ώρας. Η αλήθεια είναι πως αργά αργά βάζουν πολλές φορές ταινίες διαμάντια οπότε μπορεί να τύχει να κάνω και κάποια απρόσμενα καλή ανακάλυψη.
Τώρα αν δε παίζει κάτι που θα μου τραβήξει τη προσοχή, κάποια σειρά ίσως, όποια να 'ναι.

Παλιά χάζευα και tele-marketing, τώρα έχω χάσει το ενδιαφέρον. Δε διαφημίζουν τα παλιά καλά προϊόντα.

Σήμερα ξεκινάει η Εμάρα την εκπομπή της στο άλφα 23.00. Δεν ξέρω αν θα περάσει τα μεσάνυκτα, και είμαι σίγουρος ότι θα είναι χαζομάρα, αλλά η Έμυ δεν παίζεται ΘΕΑ:!:

CSI oλα και Νόμος και τάξη.Και Cold Case κάτι λέει.

Sex and the city (εχει ωραιο καστ:p:D, ποιες τσοντες στο αλτερ μου λετε…)
Χαζευω στο τηλεμαρκετινγκ και καθε φορα παρατηρω το μαρκετινγκ που κανουν :smiley: (καλη φαση ειναι…)

Εχω πεθυμησει ενα καλο ΤΣΑΚ ΝΟΡΡΙΣ να σφαζει ανελεητα βιετκονγκ ρε γμτ τετοιες ωρες…οκ,πηξαμε στα τηλεμαρκετιγκ γμτ…εστω κανας Στεφανος Γλαρος…

Βασικά Ματλοκ, διότι είναι πολυ τρου τυπάς
Η εκπομπη όμως που είναι κορυφη - αν και δεν ειναι μονάχα βράδυ - είναι το Σαν Σήμερα, της ΕΡΤ.

δεν ξερω γιατι δεν εχει τσακ νορις πια…:frowning:

εγώ βολεύομαι και με τσαρλς μπρόνσον…

law and order και τα ντετεκτιβιστικα του σταρ

To καλυτερο ηταν ‘‘Τα παιδια της νυχτας’’ στο EXTRA.Πρεπει να το κοψαν για ευνοητους λογους ομως εδω και μερικα χρονια.

Eνα βιντεακι απ τις πιο παλιες και ενδοξες εποχες!
http://www.youtube.com/watch?v=xiSn0QTDb3o

αυτο με τα γκομενακια στον αλφα τελειωσε?

Αν εννοείς το Sex And The City όχι:!: