Για ξενύκτηδες: αγαπημένη μεταμεσονύκτια εκπομπή (tv)

Τι σας αρέσει να βλέπετε τις … μεγάλες ώρες;

Εγώ έβλεπα πάντα Frasier μέχρι που το έκοψαν και τώρα προτιμώ Μάτλοκ

Ben Matloc φυσικά! Θέλει κι ερώτημα; Αν και ο νέος κύκλος δεν είναι τόσο πρωτότυπος όσο ο περσινός. 8O

TELEMARKETIN

Βασικά εγώ τηλεμάρκετινγκ βλέπω τα βράδια γιατί είναι τόσο ανούσια και βαρετά που με κάνουν να κοιμηθώ αμέσως!! :lol:

Τσόντες στο ALTER φυσικά 8)

Τσοντες 4 ever

To Six Feet Under (ellinisti = grafeio khdeiwn fisher :? ) sto star… polu wmo einai gia auto einai kalh fash…

Και εγώ γραφείο κηδειών φίσερ φηφίζω. Πολύ καλό χούμορ.

δεν έχω δει six feet under (που λένε ότι είναι καλό) αλλά ψηφίζω (μακράν) την Κάρυ και τις φίλες της… Sex and the city λοιπόν…

Τσακ Νόρις ρε!
Μπαμ μπουμ

Το Law&order είναι στο Star μετά τον Τσακ Νόρις,το βλέπω κ αυτό

Τελικα χτες ειδα Sex and the city και με εκανε να μετανιωσω που ψηφισα τσοντες :roll:

Egw protimw tsontes sto filmnet !!! Na nai kala to filmnet…

…για την έμπνευση που σου δίνει στο να ποστάρεις

Ματλοκ για παντα.
Αυτο το Malcom and Ed το ειδα μια φορα και λεω οτι ειναι οτι χειροτερο παιζει στην τηλεοραση αυτη την εποχη.

xaxaxaxaxa!!! Kalo! :lol: :lol:

Αμφιταλαντευομαι μεταξυ θριλερ στο μεγκα και Sex and the city…Αντε θα πω…τελεμαρκετιγκ

Συμφωνώ με τον Λουκιανό… :smiley:

δεν ξερω αν το μακεδονια tv ειναι πανελλαδικης εμβελειας αλλά όσοι το “πιανουν” πρεπει οποσδηποτε να δουνε το sushi tv μετα τις 12 τα μεσανυχτα. Μιλαμε για πολυ γέλιο. Ειναι μια εκπομπη που δειχνει αποσπασματα απο Γιαπωνεζικη τηλεοραση και πιστεψτε με “ειναι τρελοι αυτοί οι Ιαπωνες”!!! :lol:

Το εχω δει.Βλακες ειναι.Οχι τρελοι.

__Τώρα τελευταία βλέπω την Εντατική (ER).