Twilight of the Thunder God [Box Set, Limited Edition]

Πωλείται το εξαντλημένο, έξτρα συλλεκτικό Boxset Amon Amarth - Twilight of the Thunder God με τα Bubbleheads των μελών της μπάντας την αφίσα και το ειδικό κόμικ ΧΩΡΙΣ το DVD. Το πακέτο βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία.

[CENTER][/CENTER]

Τελική Τιμή: 220 Ευρώ (συμπεριλαμβάνει και τα μεταφορικά)
Για περισσότερες πληροφορίες pm me!

Το κουτι οταν πρωτοβγηκε εκανε 90 Ευρω χωρις τα μεταφορικα.Τσεκαρετε σε κανα ebay καλυτερα οσοι το θελετε,που και που το βγαζουν μερικοι.Κανα 50αρικο σε σχεση με τα 220 θα τα γλιτωσετε σιγουρα και δε θα ναι και λειψο το πιθανοτερο.

Κάνεις λάθος όταν πρωτοβγήκε έκανε 100 ευρώ απευθείας από την Nuclear Blast απ’ όπου το αγόρασα. Σε μαγαζιά στην Ελλάδα η τιμή του ήταν 130-150 Ευρώ. Όπου και να ψάξει στο διαδίκτυο μόνο αυτό μπορεί να βρεις —> [U][B]Amazon[/B][/U] που πάλι είναι πιο ακριβό. Στο ebay εδώ και καιρό που ψάχνω μήπως βγει τίποτα παρόμοιο για να συγκρίνω τιμή δεν βγαίνει. Τελικά και το DVD βρέθηκε οπότε το πακέτο είναι πλήρες. Η τιμή παραμένει η ίδια.

Κοιτωντας τα shipping rates για ΕΕ ειναι μαζι με μεταφορικα γυρω στα 190,το καινουριο.Το μεταχειρισμενο ακομα πιο κατω.Εψαξα 1μιση λεπτο.

Δε θελω να στη πω,αλλα ρε παιδακι μου πας να βγαλεις 120ε κερδος για ενα μεταχειρισμενο μποξσετ τετραετιας με κραχτη bobbleheads που κυκλοφορησε απο τη NB.Αν το χα και το πουλαγα πανω απο 150 δε θα το βαζα.