αυριο ρεεεεεεεεεεεεεε… να σβηστουν κι αυτοι απο το μπλοκακι-wishlist…
κ με σετλιστ τουμπανο απο οτι ειδα…
Δηλαδή να ελπίζουμε σε κανένα 90λεπτο set?
15-16 κομματια πιστευω θα παιξουν…
αλλα ειναι ολα ενα κι ενα, αν παιξουν περιπου οτι κ στην ουγγαρια πριν κανα μηνα…
Ρε παιδιά, τις ώρες τις ξέρουμε; Να κανονίσουμε και το πρόγραμμά μας…
Σούπερ. Άντε μετά από αυτό, άλλα τρία έχουν μείνει να διαγράψουμε και τέρμα τα συναυλιακά απωθημένα!
δεν βρηκα πουθενα ωρες… ουτε στο site της spicy…:-k
Πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα. Το πολύ Πέμπτη με Παρασκευή θα τις έχουν βγάλει…
Και να δεις που θα καταφέρουν να πέσουν και έξω!
Στη σελίδα του event στο facebook λέει πάντως το εξής:
Tomorrow at 7:30pm - Wednesday at 11:30pm
Τώρα τι θα γίνει στις 7.30, τρέχα γύρευε. Θα βγει το support? Θα ανοίξουν οι πόρτες? Και τι περίεργη ώρα είναι το 11.30 για την Τετάρτη? Προτείνω να το παίξουμε στο στοίχημα.
Στο http://www.ticketarena.gr/ που τσέκαρα τις πληροφορίες του live είδα ότι οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00, και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.
Στο εισητηριάκι μου γράφει πάνω ότι οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00 αλλά έχει ακόμα το παλιό μέρος της συναυλίας (στο Γουδί). Τώρα αν έχει αλλάξει κάτι θα πάρω τηλέφωνο στο tickethouse πιο μετά να ρωτήσω. Στην Ιερά Οδό από Ευαγγελισμό πως συμφέρει πιο πολύ να πάω; Από Ομόνοια με τα πόδια ή υπάρχει κάποιο μέσο που να με βγάζει πιο κοντά; Όποιος ξέρει ας μου πει παρακαλώ.
Βολεύει πολύ η στάση μετρό Κεραμικός στο Γκάζι. Η Ιερά Οδός είναι πολύ κοντά από εκεί.
19.00 ανοιγουν οι πορτες, 20.00 το σαπορτ, 21.30 οι ημιθεοι. Μην ξεχασετε τα λελουδα.
Τσίμπησα κι εγώ σήμερα 3 !!!
Καλά θα περάσουμε 8)8)8)
Ακυρος εγω τελικα…Κριμα, ελπιζω καποτε στο μελλον να τους δω!
10 lepta apo thn stash kerameikos me ta podiaOopws vgaineis dexia parallhla me tis grammes toy trainou, prwto h deytero steno dexia
Φίλε rocker απαγορεύονται τα greeklish
καθώς τους έχω δει, θα πάω σήμερα waters.
να περασετε πολυ καλά, αναμένουνε report…
εξασφαλίστηκε η είσοδος στο event οπότε τα λέμε εκεί
Να πω την αλήθεια, μπορεί και να μην έρθω…
Βαρούτε με…