ελπιζω να βγουν στην ωρα τους… αμαρτια να πληρωνουμε ταξι…:roll:
Τελικά θα είμαι κι εγώ αύριο. Με βάση όσα έχω ακούσει έχω μεγάλες προσδοκίες για το συγκεκριμένο live.
Άντε ξεκινάμε και για αυτούς !!!
Τελευταίο live για το καλοκαίρι και πρέπει να είναι party (και θα είναι !!!)
8)8)8)8)
ξεκιναω κ εγω… twisted sisteeeeeer come out and playyyyyyy,
Καμία φημη για ξενοδοχειο των TS στην Θεσσαλονίκη;;
Δεν επαιζαν λεφτα, περιμενω εντυπωσεις, αν και αναμενεται να ειναι ενα μεγαλο καλοκαιρινο metal παρτυ η ολη φαση.
τι φανταστικη βδομαδα θεε μου…
πρωτα η εκπληκτικη εμφανιση των judas priest, μετα οι 2 καταπληκτικες βραδυες που μου χαρισε ο waters κ τωρα ηρθαν οι twisted sister κ με αποτελειωσαν…
ολεθρος…8O
άντε ρε!!! τόσο ωραία;;;;
Ριξτε κανα ρεβιου οποιοι δε βαριουντε να μαθουμε κι εμεις οι υπολοιποι τι συνεβη!
Αν και 55ρηδες, το έχουν ακόμα, είναι αυθεντικοί και μετάδωσαν την ενέργειά τους στον κόσμο. Εξαιρετικό live, ο δικός μας χτυπιόταν συνέχεια και ούτε όταν η κούραση ήταν εμφανής στο τέλος δεν τα παράτησε. Αιώνιοι έφηβοι, μπράβο τους.
Συνεχίζω άλλη ώρα, πάω να κάνω μπάνιο, έχω και γδαρσίματα γαμώ.
[SPOILER]Ι wanna FUCK!!! Χαχαχαχαχα, α ρε Dee, πρώτος είσαι στο χαβαλέ! [/SPOILER]
ζωντανια, ορεξη, πολυ καλο σετλιστ κ πολυ “μαχιμος” κοσμος… τι αλλο να ζητησεις??
πολυ ξυλο ομως ε, ισως αυτο με χαλασε λιγο… αλλο σπρωξιδια κ αλλο μπουνιες, εφαγα μια γερη στο θωρακα…
τα σπάσανε! και διασκευή του Whole Lotta Rosie από AcDc. Συνολικά κάπου 1.45 με όλα τα χιτάκια και αυτά που περιμέναμε. τίποτα από το Love is for suckers κλασσικά. Το κοινό ήταν πραγματικά ΦΟΒΕΡΟ τραγουδούσε τα πάντα, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Dee Snider, ακόμα και το guitar solo! η ιερά οδός όπως δεν την έχετε ξαναδεί!
στο τέλος έσταζαν τις ίδιες ποσότητες ιδρώτα οι sister με τον κόσμο. τρελή βραδιά
Twisted Fuc@##g Sister!
Πολύ ωραία συναυλία όντως, καλύτερη απ’ ό,τι περίμενα. Ευεργετική η αλλαγή του χώρου, σε ανοιχτό δεν πρόκειται να ήταν έτσι.
Βασικά ο κόσμος ήταν κάπως λίγος για ανοιχτό χώρο, ενώ το κλειστό γέμισε μια χαρά, χωρίς να είμαστε σαρδελοποιημένοι. Προφανώς λόγω χαμηλής προπώλησης το Γουδί ήταν ασύμφορο…
μπορει να μπηκαν δυνατα αλλα ο κοσμος ηταν που την απογειωσε… μπραβο μας…
ολο το μαγαζι πηδαγε κ φωναζε I WANNA ROCK κ I WANNA FUCK… λιγες φορες εχω δει τετοια συμετοχη…
Να 'σαι καλά με έβγαλες από τον κόπο να να γράψω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια 8)8)
ΤΡΟΜΕΡΟ live ι μπάντα να βλέπει τον κόσμο να τραγουδάει τα πάντα και να γουστάρει ακόμα περισσότερο !!!
Ο Dee θεός, αλλά αυτό το ξέραμε όλοι ε ?
Επίσης σεκιουριτάδες γαμώ την μανούλα σας
νταξ ένα από τα καλύτερα λαιβ που έχω πάει…έπεσε και πάρα πολύ ψύλο
ο ντι γεμάτος ενέργεια λες και ήταν 20 χρονών
και οι outloud τα σπάσαν !
Με λιγα λογια απιστευτη συναυλια…
Τους ειδα για 1η φορα χωρις το make-up και παλι με καθηλωσαν…Για μια ακομη φορα τρομεροι…
Τελικα δεν γινεται να περασω ασχημα σε συναυλια Twisted Sister…
YOU CAN’T STOP ROCK N’ ROLL you SICK MOTHER FUCKER!!!
παιδια βαλτε το σετακι σε σποιλερ πλιζ και επισης τι ωρα βγηκαν οι σιστερ και το σαπορτ;
πόσο κόσμο είχε?