ξεκινάμε από το μαγαζί το οποίο ήταν και γαμώ κατά την ταπεινή μου γνώμη. μακάρι να γίνουν και άλλες συναυλίες εκεί. υπολογίζω πως είχε κάτι παραπάνω από 1500 άτομα. τώρα στα της συναυλίας αυτής καθ’εαυτής, δεν περιμέναμε το 2011 γιά να μάθουμε πόσο γαμάει αυτή η μπάντα και πόσο εκρηκτικά είναι τα show της. απευθύνω έκκληση στα καρντάσια να μην το χάσουν γιά κανένα λόγο. πραγματικά μεγάλη μπάντα και απίστευτη τύχη το γεγονός πως τους είδαμε σε venue. σε μιά σύντομη κουβέντα που είχαμε με τον Jay Jay μας είπε πως και εκείνοι προτιμούν με τα 1000 τα venues και γουστάρανε από την ανταπόκριση του κόσμου. λατρέψαμε λόγο Jay Jay, τελικά κυλάει στο αίμα τον Νεουορκέζων, δεν εξηγείται αλλιώς
Γαμώ τα καντίλια μου γαμώ γιατί να χάνω τέτοιες συναυλίες.
Άντε τώρα ξαναβρές τους τους Sister.
νομίζω πως είναι ακατόρθωτο να τους ξαναδείς εκτός αν αποφασίσουν να βγάλουν νέο άλμπουμ… όπως είπε ο Jay Jay και ο Animal “δεν περιοδεύουμε, κάνουμε το πολύ 15 show το χρόνο και φέτος η Ελλάδα κέρδισε το λαχείο” :lol:
Ο χώρος ήταν όντως μια χαρά και διευκόλυνε αρκετά και ο κλιματισμός που υπήρχε. Τελικά έχουν καλούς χώρους οι σκυλάδες, καμία σχέση με τις δικές μας στρούγκες. Μου θύμησε κάπως το παλιό Fuzz που ήταν στην αρχή της Βουλιαγμένης (αρκετά μεγαλύτερη όμως η Ιερά Οδός). Μόνο ίσως μειονέκτημα η χαμηλή σκηνή.
Θα ξαναπώ ότι το live ήταν απίστευτο, με πολύ ενέργεια, όσοι στη Θεσσαλονίκη το σκέφτονται ακόμα, μην κάνουν τη βλακεία και δεν πάνε.
Γαμάτη τακτική αυτή πλάκα πλάκα ε, κάνουν λίγα shows και δε φθείρονται και από την κούραση που θα έφερναν μεγάλες περιοδείες. Ε δεν είναι και τίποτα πιτσιρίκια άλλωστε. Από τα μέσα των 70’s υπάρχουν αν δεν κάνω λάθος.
Και γενικά είναι αυτό που λες. Την έχασα την ευκαιρία ο μαλάκας.
Έχω σπαστεί τώρα.
Από τα καλύτερα show που έχω δει τελευταία. Τελικά μόνο οι Cult ήταν χάλια φέτος. Ο dee είναι μεγάλη μούρη. Το set list καλό (μείον ένα που μου έλειψε), ο κόσμος κάτι παραπάνω από 1000 άτομα, η ενέργεια απίστευτη, οι Outloud συμπαθητικοί και ακριβώς 90 λεπτά Live.
Λοιπόν άντε, ποστάρετε κάνα σέτλιστ στο περίπου.
Ή μάλλον on second thoughts αφήστε, μην ποστάρετε τίποτα, περισσότερο θα μας καταστρέψετε.
θα ελεγα πανω απο 1500 ατομα…
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ συναυλια,παρα πολυ καλυτερη απ’οτι περιμενα,δλδ περιμεναμε καλα πραγματα αλλα κατι τετοιο δε το περιμενα!!!η φωνη του ιδια κ καλυτερη απο ηχογραφησεις,τι διαολο?8O να μας πουν αυτοι που τους εχουν ξαναδει,παντα ετσι ειναι???
πολυ καλο κ το κοινο,πολλη συμμετοχη!!!
twisted sisterrrr,come out and playyyyyyy,
twisted sisterrrr,come out and playyyyyyy…
setlist νομιζω αυτο
[SPOILER]
What You Don’t Know (Sure Can Hurt You)
The Kids are Back
Stay Hungry
Captain Howdy
You Can’t Stop Rock ‘n’ Roll
The Fire Still Burns
Under the Blade
The Price
We’re Not Gonna Take It
Shoot 'em Down
Burn In Hell(ωρε τι εγινε!!!)
(with Drum Solo)
Whole Lotta Rosie
(AC/DC cover)
I Wanna Rock
Encore:
Come Out and Play
S.M.F.
[/SPOILER]
ω ναι, πάντα έτσι. από τις λίγες συναυλιακές σταθερές
Αυτός και ο Lemmy!
Οκ, το παραδέχομαι. Μαλακία έκανα… Δεν έπρεπε, δεν έπρεπε…
Πωωω ρε τρελάθηκα στο Whole lotta rosie !!!
Πείρα αυτόγραφο στο εισητίριο και στην μπαγκέτα μου απο τον AJ,και φυσικά φωτό
Έμπειρο αυτόγραφο…
:lol::lol:
Κάτσανε όλοι μετά για αυτόγραφα ??? :? :?
Όχι φύγαν στα καπάκια απ’ότι έμαθα
super η συναυλια.καλος ο χωρος απιστευτο το κοινο και η μπαντα παραμενει σταθερη αξια στα λαιβ της
μονο παραπονο οι κομπλεξαρες σεκιουριταδες που κοπαναγαν ασχημα στο crowd surfing
τη μανούλα τους …
μου@#$%@ανα [-X[-X[-X[-X
Λοιπόν ξεικνάμε προς Σαλόνικα!!! Θα κινούμαι στον χώρο από τα δεξιά της σκηνής στο σκαλάκι. Περάστε καμιά βόλτα!