Twisted Sister - 12/7 Αθήνα & 13/7 Θεσ/νίκη

Aψογα ηταν, απιστευτο ΠΑΡΤΥ!!:D:dance::metal:
Παλι καλα που ειναι και κατι τετοια και μας φτιαχνουν τις μερες γιατι αλλιως δεν θα την παλευαμε…

Cheers guys!!

ΥΓ: Πολυ καλος και ο ηχος, ισως να φταιει πως ημουν ακριβως μπροστα απο τον ηχοληπτη. Αλλα και παλι μπραβο.

Φανταστικη-ισωπεδωτικη εμφανιση εδω πανω. Ηχαρα, αψογοι εκτελεστικα, Dee Snider εξωπραγματικα χαρισματικος.

Εδωσε και συγχαρητηρια στους σεκιουριταδες που δεν εδερναν τον κοσμο.Μεγαλη καλτ στιγμη η γιουχα οταν ακουστηκε η λεξη ‘‘Athens’’.Price-Come out and play κορυφαιες στιγμες

Θα μπορουσε να λειπει η παντελως αχρειαστη διασκευη AC-DC (οκ, ειναι προσωπικο αυτο, σε αλλους αρεσουν, εγω πανω απο 2 τραγουδια την ιδια μερα δε μπορω να ακουσω απο δαυτους και ηδη ειχαμε ακουσει ενα) και να ξηγηθουν και Love is for suckers αλλα οκ

Come out and plaaaaayyyyy Twisted Sisteeeeeer

Χαμός, πανικός, ένα τεράστιο πάρτυ, και δε μετανιώνω που αποφάσισα τελευταία στιγμή να πάω τελικά.
Μπράβο τους που αποδίδουν ακόμα σε τόσο υψηλό επίπεδο.
Ο κόσμος πολύς, ενεργή συμμετοχή, εν ολίγοις ένα από τα καλύτερα live που έχω δει.

Η συναυλία ήταν μια χαρά και στη Θεσσαλονίκη αν και μας έφαγαν ένα κομμάτι σε σχέση με την Αθήνα. Βέβαια δεν τους αδικώ. Η ζέστη ήταν αφόρητη και οι ιδιοκτήτες του χώρου καλά θα κάνουν είτε να αναβαθμίσουν το σύστημα ψύξης (ανεμιστήρες το 2011 ???) είτε να το κλείνουν το μαγαζί και να μας δίνουν ραντεβού τον Σεπτέμβρη

Λοιπόν…

Σαπόρτ:Σε ποια άλλη περίπτωση θα μπορούσε κανείς να ακούσει μέσα σε μία ώρα κομμάτια απο Beatles,Dokken,Whitesnake,Pink Floyd και Ηπειρώτικα παραδοσιακά??Νομίζω μόνο σε παγκόσμια αποκλειστικότητα στον George Gakis!Με σετλιστ για πολλά ναρκωτικά(πάρα πολλά όμως),αλλά καλό παίξιμο και αρκετό attitude παρόλα αυτά,κράτησε ξυπνητό το κοινό.Γενικά ό,τι να ναι εμφάνιση,αλλά κακή δε τη λες.Έχει πλάκα ο Γάκης πάντως,μου θυμίζει την εφηβεία μου και τα live του στο Cafe Americain κάποτε,οπότε τον βλέπω κάθε φορά με συμπάθεια,αλλιώς θα χα βγάλει τρελό φτυάρι(δλδ βρε αγόριμ αυτό το “δικό σας” κάθε φορά που δεν μπορείς να βγάλεις τη νότα βγάζει μάτι και αυτί…)

Twisted Sister:Mάλλον η αγανάκτηση που έχει συσσωρευθεί στον Έλληνα λόγω της κρίσης τον έχει βγάλει λιγάκι απ την συναυλιακή μαλθακότητα που είχε περιπέσει τελευταία.Μιλάμε για άλλη μια φορά για εξαιρετικό κοινό,με φοβερή συμμετοχή,που έκανε την μπάντα να θέλει να δώσει ακόμα περισσότερη ενέργεια(που ήδη είχε πολλή!).Στο δια ταύτα…ο ήχος ήταν επιεικώς ΣΚΑΤΑ.Δεν ξέρω που καθόταν ο φίλτατος Davidian πιο πάνω,αλλά κοντά στην κονσόλα πίσω ήταν ένα σκατένιο συνοθύλευμα ήχων απλά.Το σετ λιστ ικανοποιητικότατο σε γενικές γραμμές,ο Dee κάνει μερικούς πιτσιρικάδες ανερχόμενους αστέρες να ξανασκεφτούν το αν τους παίρνει να κρατάνε μικρόφωνο on stage,το μπάσο του Mendoza(που ήταν και birthday boy απόψε) πρέπει χαλαρά να περνάει πολύ δύσκολες στιγμές με τέτοιο κοπάνημα,το drum solo ήταν σχεδον αχρείαστο(όπως στις περισσότερες περιπτώσεις πλέον),οι Jay Jay και Eddie κεφάτοι και αεικίνητοι. Πετυχημένες οι “ατάκες” ανάμεσα απ τα τραγούδια και γενικά το παιχνίδι με το κοινό ήταν έντονο και γουστάραν και οι δυο πλευρές.

Κατά τ άλλα ζέστη απάλευτη,κάτι γραφικές φάτσες βγαλμένες από ταινίες των 80’ς(δλδ ήθελα να ξερα…που διάολο είναι αυτά τα παλικαράκια κατά τη διάρκεια της μέρας??Πολύ θέλω να πετύχω καναν τέτοιο πρωί),μερικές εξαιρετικές θηλυκές παρουσίες,ένα παλικαράκι σωσίας του Dickinson όταν ακόμα ήταν στους Samson(ΙΔΙΟΣ λέμε) και γενικά όμορφα περάσαμε…

2 φορές έχω δει τους Sister, και στις 2 είχε γενέθλια ο Animal… :stuck_out_tongue:

Φοβερό live, ο Snider ίσως ο μόνος τραγουδιστής της γενιάς του που βελτιώνεται με τα χρόνια, ΖΕΣΤΗ, η μπάντα δεμένη, too much το drum solo του AJ (ο οποίος πώς έχει γίνει έτσι ρε παιδιά), ΖΕΣΤΗ, ο ήχος μέτριος αλλά νταξ έχουμε ακούσει και χειρότερα στο Principal, μέχρι και πίσω από τη μέση ΠΟΛΕΜΟΣ, όχι αστεία, ΖΕΣΤΗ. Γενικά η μπάντα φάνηκε εντυπωσιασμένη απ’ τις… επιδόσεις μας και κάτι μου λέει ότι δεν αποκλείεται να τους ξαναδούμε στο μέλλον. Αυτά. ΖΕΣΤΗ ΛΕΜΕ.

Το χτεσινό νομίζω μπαίνει πολύ εύκολα στο top 5 της χρονιάς. Είχα πάρα πολύ καιρό να δω κοινό με τόση καυλα σε metal live (δε βάζω μέσα τα hardcore που είμαστε 50-60 άτομα και παίζουμε σούτια). Η μπάντα πραγματικά ενθουσιάστηκε όπως μας είπαν και στο ξενοδοχείο μετά. Setlists και γαμώ αν και θα μπορούσαν να βάλουν 1-2 κλασσικά ακόμα και να λείπει το υπερβαρετό solo.

Γενικά ΚΑΙ ΓΑΜΩ Η ΦΑΣΗ!!!

Αλλά: Γαμώ το μπελά σας ή φτιάξτε κανά σύστημα της προκοπής ή μη κάνετε live μέσα στο κατακαλόκαιρο!!! Ψοφήσαμε στη ζέστη!!!

Απιστευτα καλοι οι sister χθες, πρωτη φορα τους ειδα κ ενθουσιαστηκα! Ενω τα εχουν τα χρονακια τους βγαζουν απιστευτη ενεργεια! Φοβερο σετλιστ (αν κ θα ηθελα κ το love is for suckers) κ κατι αλλο που με εκανε πολυ θετικη εντυπωση ειναι οτι πρωτη φορα ειδα τοσο πορωμενο κοινο, τα εσπαγαν ολοι ουτε ενας δεν καθοτανε ηρεμος! Εγινε τετοιος χαμος που ο Dee αναρωτιοταν γιατι δεν ειχανε ξαναπαιξει εδω.
υγ: Εσεις στο principal δεν μπορειτε να βαλετε ενα γ@μημενο κλιματιστικο?

Οχι,αφου σας τα παιρνουμε κι ετσι…:stuck_out_tongue:

Πάρτε και μερικά αντιπροσωπευτικά βίντεο του σόου στο Principal 8)

http://www.youtube.com/watch?v=Dmi_v5CKnds

http://www.youtube.com/watch?v=eBb2PScd72E&feature=related

…:-s

χαχαχαχα δεν εχεις κ πολυ αδικο:p
κ μερικα βιντεακια ακομα:

Κριμα που το εχασα, αλλα πιστευω οτι θα τους ξαναδουμε καποια στιγμη… Αλλιως εξω σε κανα φεστιβαλ.