Παω στοιχημα οτι θα κανουν τον jake να πεθαινει στον πολεμο(μιας και ειναι στρατιωτης τωρα)
ε;ε;ε;ε;
και μετα να κανει σολο η καυλα η miley cyrus!
ε;ε;ε;ε;
Παω στοιχημα οτι θα κανουν τον jake να πεθαινει στον πολεμο(μιας και ειναι στρατιωτης τωρα)
ε;ε;ε;ε;
και μετα να κανει σολο η καυλα η miley cyrus!
ε;ε;ε;ε;
ελα τωρα δεν γινεται αυτο,μαλλον τρολλαρει…
Και γω το σταμάτησα, γιατί απλά βαρέθηκα και βρήκα σε άλλες σειρές το κωμικό στοιχείο που ήθελα να δω, όχι την λογική του sitcom.
Εγώ πιστεύω τρολάρισμα είναι, είτε θα του δωσε κάτι ο Τσαρλι.
Οπως και να χει θα γελάει μπροστά σ’ενα βουνό κόκας με 2 πορνοστάρ στον καναπέ του.
Ρε παιδια σε ποια σεζον εχει φτασει?
Αυριο προβαλεται το 13ο επεισοδιο της 10ης σεζον
ειδα την 10η season και μπορω να πω οτι ειναι παρα πολυ καλη!!!
Πρεμιερα εκανε χτες η 11η season!! Μπορω να πω πως ξεκινησε δυναμικα και απροβλεπτα! Μακαρι να συνεχισει ετσι. Παρολο που δεν ειναι ο Charlie στο σηριαλ,η πλοκη συνεχιζει να εχει ενδιαφερον(και πολυ γελιο)!!
Καιρό είχα να γελάσω τόσο με επεισόδιο two and a half men.
Πραγματικα,αυτος ο κυκλος τα σπαει! Τετοιο γελιο,με 2 μολις επεισοδια,δεν ξαναγινε.
Οσο για την πλοκη: You didn’t see that coming!
δηλαδη εκρινες τον κυκλο με δυο επεισοδια
Εγω δεν καταλαβα αν το λενε σοβαρα ή τρολαρουν.
Τραγικα μου φανηκαν και τα 2…
το πρώτο πάντως που είδα δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο
Μεγαλε Αλαν Χαρπερ
Φυσικα. Γενικα,απ’οτι εχω παρατηρησει,αν ενας κυκλος ξεκινησει καλα(αναλογως τα γουστα),σημαινει πως οι δημιουργοι θα εχουν καλες ιδεες και για τα επομενα επεισοδια(βλεπε American Horror Story).
Αν ο κυκλος ξεκινησει βαρετα,η συνεχεια θα ειναι πολυ χειροτερη(βλεπε Sons of Anarchy).
R.I.P. Berta…
Την τελευταία της πνοή άφησε η ηθοποιός Conchata Ferrell σε ηλικία 77 ετών ύστερα από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν μετά από ένα καρδιακό επεισόδιο. Έγινε ευρέως γνωστή παγκοσμίως χάρη στο ρόλο της στην άκρως επιτυχημένη κωμική σειρά, Two and a Half Men , η οποία προβάλλεται ακόμη στη χώρα μας σε επαναλήψεις από το Star.
Φοβερη παρουσια
RIP…
Αυτή και ο Cryer ήταν τα πραγματικά αστέρια της σειράς.
σε ενα sitcom γεματο θανατηφορες ατακαρες, η μπερτα ειχε καποιες απο τις καλυτερες.
συμπαθεστατη και σταθερη αξια ακομα και στις τελευταιες (σαπιες) σεζον.
Οι πετυχημένες σειρές πρέπει να τελειώνουν στο peak τους. Κρίμα που το τράβηξαν από τα μαλλιά…
Το παρακολουθώ κάθε μεσημέρι στο Star και θα ψάξω όλες τις σεζόν από την 1 έως την 8. Αγαπώ τη σαπίλα και τη βιτριολική ατάκα του Τσάρλι Χαρπερ/Σην. Υποδυόταν τον εαυτό του? Τέσπα, μελαγχόλησα όταν διάβασα ότι τον πεθαίνουν (δεν είχα παρακολουθήσει πριν τη σειρά), ό,τι και να συμβαίνει ανάμεσα στους ηθοποιούς και τους συντελεστές δεν θα έπρεπε να “σκοτώνουν” έναν ευχάριστο χαρακτήρα - το ίδιο κάνουν και στα Ελληνικά σήριαλ. Αρκετή μαυρίλα βιώνουμε.
Κανονικα επρεπε να τελειωσει οταν αποφασισε να μην ανανεωσει ο Τσαρλι… Μετα με τον Κουτσερ δεν μπορω να πω, ειχε και παλι την φαση του και αστεια σκηνικα αλλα ηταν κατι διαφορετικο…