Εισαι OFF TOPIC … η κουβεντα ειχε γυρισει στην Bitch αν θυμασε καλα :P[/quote]
de xreiazete na kanei o sirjim kamaki antrea mou…den peinaei sexoualika to agori…mia xara mesa sto topic ise sirinouli…
Εισαι OFF TOPIC … η κουβεντα ειχε γυρισει στην Bitch αν θυμασε καλα :P[/quote]
de xreiazete na kanei o sirjim kamaki antrea mou…den peinaei sexoualika to agori…mia xara mesa sto topic ise sirinouli…
Μιλησαν ολοι μιλησανς και οι … :roll: , chk_chillin για σενα το λεω με κανεις την κινεζα
Μιλησαν ολοι μιλησανς και οι … :roll: , chk_chillin για σενα το λεω με κανεις την κινεζα[/quote]
ti enoei o poiitis!!!
se kano kineza antrea mou?..gamato! pos to katafera afto?
kai sta dio site iparxei i imerominia tis thessalonikis. epeisis kai o lessman(bonfire vocals) kai o Vaughn (tyketto vocals) edosan prosfata sinenteyksi sto rock radio 104.7 gia to eperxomeno live kai den nomizo na ginete pio confirmed apo ayto!!!
loipon afiste tis kakies:evil: kai parte svarna komotiria,institouta klp,sas thelo koyklia (oloys sas) sto live
Nα δω να κναουν ο Πετρος και ο Jim lick Permant και θα ξυρισω το κεφαλι μου κανονικοτατα … :lol:
oxi oxi den einai katalili epoxi gia na ksirisis to kefali sou…
kai me tin eykairia ta eisitiria einai idi thessaloniki ( kai ginete xamos) kai mexri tin paraskevi tha einai kai athina
Η Υδρογειος ποσο κοσμο χωραει ?
1000 atoma i 1300 zoa!!! giati to elo ayto? giati merikoi diorganotes mas exoyn perasei kai gia zoa… anyway 1000 eisitiria iparxoyn gia to bonfire/tyketto
ΑΣΧΕΤΟ : Εχεις σχεση , με καποια εταιρεια , π.χ Reptile , η ΚαzaadB … ? η εισαι απλως fun του ειδους ?
exo sxesi me to rock radio poy einai xorigoi epikoinonias
Α οκ … κανεις εκπομπη εκει ? και αν ναι , ποιες μερες ? τι θα λεγες οταν ανεβουμε πανω για το live , να ερχομασταν με Σειρηνογερο να καναμε ολοι μαζι ενα Αοr / Hard Rock αφιερωμα , με αγνωστα bands του χωρου ?
Nα δω να κναουν ο Πετρος και ο Jim lick Permant και θα ξυρισω το κεφαλι μου κανονικοτατα … :lol:[/quote]
ESY TI THA KANEIS KOYP GIA TIRANTELES?
Nα δω να κναουν ο Πετρος και ο Jim lick Permant και θα ξυρισω το κεφαλι μου κανονικοτατα … :lol:[/quote]
ESY TI THA KANEIS KOYP GIA TIRANTELES?[/quote]
Ρε καντο εσυ και μετα κανω οτι θελεις
kathe mera 1-3mm. ligo diskolo gia ekpompi giati den einai sto xeri mou… pantos tha ta poume sigoura otan anevite gia to live
Α οκ … κανεις εκπομπη εκει ? και αν ναι , ποιες μερες ? τι θα λεγες οταν ανεβουμε πανω για το live , να ερχομασταν με Σειρηνογερο να καναμε ολοι μαζι ενα Αοr / Hard Rock αφιερωμα , με αγνωστα bands του χωρου ?[/quote]
Βρε κακομοίρη, ξέρω ότι το καφενείο του σταθμού έχει γκαρσόνια. Μη τους γίνεσαι ταγάρι. Τον Sir_jim τον ρώτησες?
Α οκ … κανεις εκπομπη εκει ? και αν ναι , ποιες μερες ? τι θα λεγες οταν ανεβουμε πανω για το live , να ερχομασταν με Σειρηνογερο να καναμε ολοι μαζι ενα Αοr / Hard Rock αφιερωμα , με αγνωστα bands του χωρου ?[/quote]
Βρε κακομοίρη, ξέρω ότι το καφενείο του σταθμού έχει γκαρσόνια. Μη τους γίνεσαι ταγάρι. Τον Sir_jim τον ρώτησες?[/quote]
Και συ τι εισαι μωρη ? Δικηγορος η μανατζερ ? Σταματα να πεταγεστε σαν κλανιες επιτελους , αν θελετε να νιωσετε λιγο αντρες , πειτε τη στη Χριστινα (αν σας βασταει…)
Νευράκια? Χαλάρωσε. Sorry αν στη σπάμε λιγάκι. Αλλά έχεις γίνει ΓΡΑΦΙΚΟΣ. Σιγά μη δεν την πω και στη Χριστίνα. Απλά δεν έχει γράψει ακόμα παπ…ες!!!
eeeerxontai ayrio se athina kai larisa ta eisitiria!!!