[quote=“petros_kar”]
Νευράκια? Χαλάρωσε. Sorry αν στη σπάμε λιγάκι. Αλλά έχεις γίνει ΓΡΑΦΙΚΟΣ. Σιγά μη δεν την πω και στη Χριστίνα. Απλά δεν έχει γράψει ακόμα παπ…ες!!![/quote]
Φαε το πεινιρλι σου και μην μιλας ρε
[quote=“petros_kar”]
Νευράκια? Χαλάρωσε. Sorry αν στη σπάμε λιγάκι. Αλλά έχεις γίνει ΓΡΑΦΙΚΟΣ. Σιγά μη δεν την πω και στη Χριστίνα. Απλά δεν έχει γράψει ακόμα παπ…ες!!![/quote]
Φαε το πεινιρλι σου και μην μιλας ρε
mporei kapoios apo thessaloniki na mathi ti ora tha teleiosei i synalia kai poioi tha bgoyn teleytaioi?
eyxaristo
Για την ωρα δεν ξερω ακομη,θα σε ενημερωσω ως το βραδυ.Η σειρα απο οτι εχω μαθει ειναι redrum,bonfire,tyketto.Επισης κυκλοφορησε μια φημη,θα την διασταυρωσω ,πως στο παρτυ που θα γινει γαι τους bonfire ,η μπαντα θα παιξει καποια κομματια unplugged.Αν γινει κατι τετοιο ετοιμαστε τα λαρυγγια σας για Who’s foolin who.
στον κουβά Jim!!!
Πάει το τρένο!!!
Στο παγκάκι με σποράκια και κουλούρι θα τη βγάλουμε!!!
στον κουβά Jim!!!
Πάει το τρένο!!!
Στο παγκάκι με σποράκια και κουλούρι θα τη βγάλουμε!!![/quote]
Λοιπόν ότι ώρα και να τελείωσει το Live έχει Ιntercity στις 2:00 το πρωί , με άφιξη στην Αθήνα 7:00 - 7:20 . το πρωί … από εκεί παίρνεις μετρό , και μετά προατιακό και τσα …φτάνεις στο αεροδρόμιο .
Λογικά οι Bonfire δε θα βγούνε ταλευταίοι; Αν λάβουμε υπόψιν την αφίσα…
τελευταιοι οι tyketto γιατι ερχονται κυριακη αργουτσικα. να προλαβουν λιγο ξεκουραση πριν το live.
Ξέρεις τι ώρα υπολογίζουν να τελειώσουν?
Ξέρεις τι ώρα υπολογίζουν να τελειώσουν?[/quote]
logika giro sti mia giati paizoun kai oi dio kanoniko set, einai co-headliners to dio to intersity to prolavenete all gia to se ti katastasi tha eistai tin deytera sti doyleia sas den ksero!!!
Ξέρεις τι ώρα υπολογίζουν να τελειώσουν?[/quote]
logika giro sti mia giati paizoun kai oi dio kanoniko set, einai co-headliners to dio to intersity to prolavenete all gia to se ti katastasi tha eistai tin deytera sti doyleia sas den ksero!!![/quote]
Αμα ήταν για δουλεία δεν θσ με πήραζε. Αλλά έχουμε κλείσει εισητήρια για να δούμε στο Λονδίνο Europe τη Δευτέρα και Thunder & Deep Purple την Τρίτη. Και δε λέει να μας πάρει ο ύπνος την ώρα που θα παίζουν…
europe & thunder??? καλα σε εχω μισησει!!!
παιδια πανω κατω να υπολογιζετε πως η συναυλια θα τελειωσει κατα της 01:00
Οσο για τo unplugged που ανεφερα των bonfire,υπαρχουν φημες πως μαλλον θα γινει,αν και το κρατουν ως εκπληξη οι διοργανωτες.Μιλαμε παντα για την προηγουμενη μερα της συναυλιας.Και μην ξεχνατε πως οι bonfire θα τραβηξουν πλανα για να τα βαλουν στο dvd που θα κυκλοφορησουν.Θα παρουν μια καλη ιδεα,για το τι εστι ελληνικο κοινο και ελληνες rockers.
Βασικά για Europe ξεκινήσαμε αλλά έτυχε να παίζουν και οι Thunder με Deep Purple την επόμενη μέρα μια ώρα έξω από το Λονδίνο οπότε άξίζει τον κόπο να κάτσουμε άλλη μια μέρα για να τους δούμε. Ο Telis_vas ετοιμάζει Ελληνική σημαία, μιας και η συναυλία θα βιντεοσκοπήθεί για να κυκλοφορήσει σε dvd, και θέλουμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας. Ο jim_lick, οπαδός του Χαριστέα, έχει έτοιμη την μπλούζα της Εθνικής!!! Εχθές μας ενημερώσανε ότι θα μπορέσουμε να έχουμε και backstage pass οπότε θα έχουμε πολύ υλικό να σηζητήσουμε όταν γυρίσουμε.
ευγε παλικαρι μου!!!παρ’όλα αυτα σε εχω μισησει(μηπως χωραω σε καμια βαλίτσα??)
Δεν ξέρω για τη βαλίτσα αλλά στο φάκελο του λογαριασμού της πιστωτικής μου, σίγουρα!!!
Όλοι και όλες hard rockάδες/ούδες χωράνε!!! Στην Θεσσαλονίκη να βρούμε τρόπο να συναντηθούμε με όλους…
sas perimenoume me anipomonisia loipon oi thessalonikeis!!
Ναι ρε και να παμε ολοι μαζι σε αυτο το poseradiko μαγαζι … που ειχαμε παει την αλλη φορα … θεε μου τι καφριλες ακουγα ο χριστιανος ? :o
Με έχεις συγκινήσει… Τέτοια θυσία (για σένα) για να μας δεις…;
xa.x.a… i afrokrema twn Athinewn POSERS tha eimaste Salonika!!! ere glentia!!