otan les me anipomonisia elpizo na min enoeis klotsies ke mpouketa…
mpouketa??? goustarete mapes edw vlepw… ego eimai geros gia auta…
ase pou de thlw na …tsakisw kai kanenan me to fovero mou kormi…!!!
kapou se ksero ego esena…goustaroume ke klotsies omos…ke logo ilikias,opos les ke esi-geros anthropos, eki tha xaseis giati to podi an to sikosis parapano apo to edafos ante na sto epanaferoume!
osoi erthete apo savato tha ta poume sto dizzy tha einai kai oi bonfire ekei. ladadika egyptou 7. a kai epeidi kapoioi rotane xoris eisodo!! ayto eleipe
kiriaki pezei hard kai sleaze klp to adyto to opoio einai aristera apo to dizzy kai osoi minoyn kai deytera (kala leme tora) bonfire kai tyketto tha einai sto X club poy deyteres exei poser party kai einai deksia apo to dizzy. xi xi sti seira ta poseria!!!
KAI Deutera? tha mas filoxeniseis spiti sou???
an ine o vaughn na katsoume… ke deftera… ke triti…oso katsei!
nai, nai… mine eke, na isixasoume emeis tis Deuteres sto TEXAS!!! poli kali i idea sou…
esi de glitoneis gero… ime to pepromeno sou…tha se kano na paretithis apo kei mesa!
you’re gonna meet your maker!!
monomaxia sto TEXAS!!! dialexe oplo…
idi ftinis aima sirjim…min prokaleis ta xeirotera! :twisted:
Όσο κάτσει ή μπας και σου κάτσει?
Ευτυχώς θα είμαστε και εμείς και δεν θα μπορείς να μας πεις ότι ήταν old out και δεν μπόρεσες να τον δεις.
olo logia eisai…
dialiexe oplo kai tha monomaxisoume stin kauti erimo tou TEXAS… tha se sernw san ton Ektora… xa…x.a…xa…
tha tou kano mia paraxorisi ton “thisavro” mou…ke as ine ke neos! oso gia sena sirjim afti ti deftera tha tin glitoseis…tis ipoloipes tha stamatiseis na mou milas! gia oplo mou exo ta logia mou ke to mialo mou…dialekse esi tora!
to kalogimnasmeno kormi mou, tin makria xeti mou, kai tin vlakeia pou se dernei…
xa…xa…x.a…xa…
gela tora…giati tis defteres sinithos klais…alla tin vlakeia mou den tin ksefortonese… alla tin fortonese!
ma kala posi sou perisevei telos pantwn pou thes na tin pasareis kai se allous…???
afto na mou peis…de sou ftanei i diki sou?
Τελικά υπάρχει θεός…Θα ακούμε μόνο μουσική στο ΤΕΧΑS. Πόσα θες για να κάτσεις καναδύο χρονάκια πάλι εκεί? Είμαι σίγουρος ότι θα συνεισφέρουν όλοι γι’ αυτό το σκοπό.
ferte mou ta fraga apo tis sinisfores ke de tha me ksanadeite…alla pou lefta gia agathoergies?
Just name the price… Ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του…