Που μπορουμε να το κατεβασουμε ρε αδελφε;:-k
για στειλτε κανα pm γιατι δεν το βρισκω…:please:
επισης plz pm!!! :lol:
Σε μία άσημη πόλη του νοτιοανατολικού Καναδά, το Moncton, ολοκληρώθηκε χτες η U2360 tour. Το τελευταίο setlist ήταν το ακόλουθο :
- Even Better Than The Real Thing
- The Fly
- Mysterious Ways
- Until The End Of The World
- I Will Follow
- Get On Your Boots
- I Still Haven’t Found What I’m Looking For / Springhill Mining Disaster (snippet)
- Stay (Faraway, So Close!)
- Beautiful Day / Space Oddity (snippet)
- Elevation
- Pride (In The Name Of Love)
- Miss Sarajevo
- Zooropa
- City Of Blinding Lights
- Vertigo
- Crazy Tonight / Discothèque (snippet)
- Sunday Bloody Sunday
- Scarlet
- Walk On
Encore(s):
20. One
21. Hallelujah (snippet) / Where The Streets Have No Name
22. Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me
23. With Or Without You
24. Moment of Surrender
25. Out Of Control
26. 40
Δεν θα σταθώ τόσο στο γεγονός πως πρόκειται για την πιο επιτυχημένη εισπρακτικά και πολυπληθέστερη περιοδεία όλων των εποχών, αν και ορισμένα από τα ‘‘επιτεύγματά’’ της, ιδιαίτερα όσα αφορούν τον αριθμό εισιτηρίων που διατέθηκαν (πάνω από 7,2 εκατομύρια), και δεδομένης της παγκόσμιας οικονομικής συγκυρίας ενδεχομένως να είναι και ανεπανάληπτα. Θα σταθώ όμως στο γεγονός πως καθόλη τη διάρκεια της περιοδείας το συγκρότημα κρατήθηκε σε υψηλά μουσικά επίπεδα, στο γεγονός πως για πρώτη φορά στην καριέρα τους επέλεξαν να παρουσιάσουν ζωντανά ακυκλοφόρητα τραγούδια, στο γεγονός πως ανέσυραν άγνωστες στους περισσότερους εκφάνσεις του ρεπερτορίου τους (Ultra Violet, Your Blue Room, Scarlet, Zooropa), αλλά κυρίως στο ‘‘γεγονός’’ του The Claw καθεαυτό. Έχω την γνώμη πως η μουσική επιτυχία της U2360 οφείλεται σε αυτό το απόκοσμο κατασκεύσμα, γιατί παρόλη την ανοικείωση που αρχικά προξενούσε, με το πέρασμα των τραγουδιών συντελούσε οργανικά σε μία αμεσότητα ανάμεσα στο συγκρότημα και το κοινό. Όσοι είχαν την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν από κοντινή απόσταση, αυτό που αντίκρυζαν ήταν αποκλειστικά τα 4 μέλη του συγκροτήματος χωρίς κανένα οπτικό ή αισθητικό ‘‘υποβοήθημα’’. Αντί για τα συνηθισμένα εκθαμβωτικά backgrounds, το μόνο που ατένιζε κανείς ήταν το κοινό από τις πίσω κερκίδες . Ποτέ άλλοτε σε περιοδεία των u2 το αίτημα για κάτι το μεγαλεπήβολο ( που εκ των πραγμάτων ενυπάρχει σε τέτοιου μεγέθους περιοδείες ) δεν συντονίστηκε τόσο αρμονικά με το άμεσο και το διακριτό. Γιατί αυτό που κατόρθωσε εν τέλει η U2360 ήταν να ικανοποιήσει τόσο εκείνους που προσέβλεπαν στο εντυπωσιακό, όσο και εκείνους που ανέμεναν το ουσιώδες. Και παρόλο που η U2360 δεν προσέγγισε σε καμιά της στιγμή το ερμηνευτικό crescendo της Love Town Tour, ή τον καταιγισμό της αισθητικής extravaganza που παρείχε αφειδώς η Pop Mart, έχω την πεποίθηση πως θα λάβει τελικά την δεύτερη θέση σε μία άτυπη αξιολογική ιεραρχία των περιοδειών των U2 ( η ΖΟΟΤV αποτελεί ούτως ή άλλως ένα απαράμιλλο ορόσημο στο ‘‘είδος’’ της ροκ περιοδείας εν γένει ).
http://u2torrents.com/torrents-details?id=7572 το DL-DVD από ΟΑΚΑ
http://u2torrents.com/torrents-details?id=7575 το bluray από ΟΑΚΑ
θέλει register
να ρωτησω κατι , δεν ειμαι φαν των συγκεκριμενων ,δεν μου αρεσουν τα τραγουδια τους , το μοναδικο κομματι που μου αρεσε ηταν το beautiful day και γρηγορα ανακαλυψα γιατι (ηταν το sun always shines on tv ) , εχω ακουσει οτι υπαρχουν στις συναυλιες τους και backround μουσικοι ,ισχυει αυτο ? φυσικα δεν σημαινει κατι αυτο , απλα μου εκανε εντυπωση .
Eιναι ενας sessionας που παιζει πληκτρα και κανει προγραμματισμο των προηχογραφημενων σημειων της συναυλιας. Δεν εχουν αλλους
Εκτός από multicam bluray, γνωρίζουμε ότι κυκλοφορεί και φανταστικό audio matrix της συναυλίας φαντάζομαι, ε;
όχι??? για δώσε! για δώσε!!
Στο πιο γνωστό site που είναι αφιερωμένο στις συναυλίες τους ντε. Γιουτουτόρρεντς λέγεται. Θέλει εγγραφή.