U2 αθηνα 3/9/2010

Ξεκινησε χθες η νεα παγκοσμια τουρνε των U2 και οπως ηταν αναμενομενο δεν επισκεφθηκαν την ελλαδα.Το stage τους ειναι εκπληκτικο και αποδυκνυεται για πολλοστη φορα πως μονο με εντυπωσιακα μεγαλιθικα show πρεπει να βγαινουν live τετοιυ επιπεδου συγκροτηματα.
Η χωρα μςα ακομα κοιμαται τον υπνο του δικαιου.ενταξει μπορει να ηρθαν φετος οι AC/DC,ομως το show δεν μπορει να συγκριθει με τιποτα με τα πανακριβα show που δινουν συγκροτηματα επιπεδου U2, καθως οι ελληνες διοργανωτες δυστυχως δεν μπορουν να διαχειριστουν τετοια μεγεθη.Θα μεινουμε και φετος με τους φουκαραδες scorpions και τους deep purple.

Πωπω αρρωστια !

Φρίκη…και σήμερα, στο άσχετο, βρήκα εισιτήρια για το Βερολίνο, από κάτι ελάχιστα που είχε το eventim.de, για όσους ενδιαφέρονται, αν και όσοι ενδιαφέρονται, θα έχουν ήδη κανονίσει.

Καλος ο οπαδισμος, αλλα μη μας κανει να λεμε και ο,τι να 'ναι.

Ακου διαφορετικου επιπεδου οι U2 απο τους AC/DC. 8O

Είδα U2 με 4000δρχ :D:D:D Μέτρια συναυλία όχι και φοβερό show.

Αυτό νομίζω ήταν συντακτικό λάθος. Φαντάζομαι εννοούσε άλλο επίπεδο show.

Ασφαλως και αναφερομαι στο show.

Αν κριναμε την αξια των συγκροτηματων με βαση το ποσο περιτεχνο/ γιγαντιαίο σοου παρουσιαζουν…

Μην λες μεγάλες κουβέντες γιατί του χρόνου τέτοια περίοδο θα ψάχνεις πως να τις μαζέψεις :slight_smile:

Το εχω γραψει και σε αλλο τοπικ,για εμενα ειναι παρα πολυ μεγαλο κριτηριο το πως συμπεριφερονται στο κοινο μεγαλα γκρουπ που εχουν δεκαετιες στην πλατη τους μουσικης πορειας.Γι αυτο το λογο ενω μεχρι και πριν απο 6-7 χρονια ειχα τους Doors σαν το προσωπικο μου λατρεμενο συγκροτημα χωρις να βαζω κανενα αλλο μαζι,τα τελευταια χρονια εχω κατασταλαξει στους Rolling Stones μαζι με τους Doors,αλλα οσο και να μου φανταζει λιγο αβολο βαζω τις κυλιομενες πετρες πανω απο ολους και ολα στη μουσικη.

καλό το σόου ρε παιδιά, αλλά όταν το κάνει κάποιος που εείναι δεδομένο ότι θα σε ικανοποιήσει μουσικά, πχ ac/dc ή Maiden. Τώρα, το να συγκρίνουμε το σόου της μιας μπάντας με της άλλης, είναι ανούσιο. Σε λίγο θα τις βγάλουμε έξω να τις μετράμε όπως στο γυμνάσιο…

1000 φορες να βλεπω τους 10 κλασεις μουσικα ανωτερους Scorps και Deep Purple απο το πολυδαπανο stage show των U2. Eιμαι μεγαλος φαν των μεγαλων stage production αλλα μουσικα εμενα μου φαινεται σαν να συγκρινουμε μυρμηγκια με τιτανες. Καλα σιγουρα πολλοι θα διαφωνησουν μαζι μου αλλα προσωπικα θεωρω τους U2 το κλασσικοτερο παραδειγμα υπερκτιμημενου συγκροτηματος με τρελο promotion και hype και μονο.

Συμφωνώ επί 10000

Επανεφεραν το ομωνυμο Unforgettable Fire μετα απο 20 χρονια στα setlists… μονο για αυτο ειμαι χεσμενος απο την χαρα μου που θα τους δω 2 φορες σε 9 μερες απο σημερα

φουκαράδες οι Scorpions?.. για έλα μια βόλτα τη Δευτέρα το απόγευμα στο Καραισκάκη για να δεις τι εστί ροκ… Α, ναι, δεν θα είμαστε πολλοί, μόνο 35.000, θα παίξουν μόνο 2 ώρες στα 60 τους κλπ. Τώρα αν δεν έχουν δράκους, σόου, λέιζερ και εκρήξεις, τι να κάνουμε, θα τους ανεχτούμε…(σορυ για το off topic)

Καλα δεν συμφωνω με τα παράπανω, αλλα και πάλι αυτό που βλέπω στις φωτογραφίες δεν με τραβάει να το δω. Θα πήγαινα βέβαια στο ΟΑΚΑ σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο αλλα σίγουρα θα προτιμούσα να ακούσω το I will follow, το Party Girl και το Gloria σε ένα μικρό χώρο…

Παρτε και setlist

[SPOILER] 1. Breathe
2. No Line On The Horizon
3. Get On Your Boots
4. Magnificent
5. Beautiful Day
6. I Still Haven’t Found What I’m Looking For
7. Angel Of Harlem / Man In The Mirror (snippet) / Don’t Stop 'Til You Get Enough (snippet)
8. In A Little While
9. Unknown Caller
10. The Unforgettable Fire :vibrate:
11. City Of Blinding Lights
12. Vertigo
13. I’ll Go Crazy, If I Don’t Go Crazy Tonight
14. Sunday Bloody Sunday
15. Pride (In The Name Of Love)
16. MLK
17. Walk On / You’ll Never Walk Alone (snippet)
18. Where The Streets Have No Name
19. One

  Encore(s):

20. Ultra Violet (Light My Way) :vibrate:
21. With Or Without You
22. Moment of Surrender[/SPOILER]

Αντε παπαρα Μπονο κανε και ενα λαηβ για την Κυπρο με stage στο σχημα της Μεγαλονησου και σαπορτ Νταλαρα…γιαλαντζι επαναστατημενο φιλοαμερικανακι.Καλοι οι u2 μουσικα,ψηνομαι να τους δω,μια και εχουν αρκετα καλα τραγουδια,αλλα ας μην το παραχεσουμε…τωρα για το σοου…γυριστε το σε καθαρη ποπ να φχαριστηθειτε μπαμ μπουμ,ντοντο,κροκοδειλους,πυροτεχνηματα και φιδια on stage με 500 προηχογραφημενα parts…

Άντε να δούμε τι θα δούμε. Θα είμαι πολύ ελληνάρας αν γιουχάρω Μπόνο αν προσπαθήσει να μας βγάλει “πολιτικό” λόγο; :stuck_out_tongue:

ΥΓ. Οι σκόρπιονς είναι αυτοί που για show σπάνε μια μπύρα στο κεφάλι του ντράμερ; Indeed… Δε συγκρίνονται :stuck_out_tongue:

Για να παιξει καλα το κανουν. :smiley: