καλά μη φας και τα νύχια σου, σ’ένα χρόνο είναι.
Το ξέρω απλά επειδή έχω χάσει πολλές συναυλίες για γελοίους λόγους και μέσα σε αυτούς ότι δεν πρόλαβα και τα εισιτήρια σε κάποιες συναυλίες,το ψάχνω λίγο περισσότερο για να τα κλείσω μόλις βγουν.
Βασικα σε λιγες εβδομαδες το κοβω.Αν και μονο εμεις και οι τουρκοι εχουμε μεινει ακομα χωρις εισητηρια.Παντως να εισαι σε ετοιμοτητα γιατι θα γινει ενας μικρος χαμος…8)
Πόσο χαμός να γίνει ρε παιδιά? Δεν πιστευω ότι παιζει να γεμίσει το ΟΑΚΑ, θα έχει εισητήρια και απέξω. Νταξει θα πέσει ο σερβερ για κανα δυο μέρες και μετα θα πάρουμε άνετοι…
Για αυτό φοβάμαι και εγώ.
Πράγματι,πολύ καλή κίνηση.
Να πάρουμε και μία ιδέα.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4542497&ct=4
2/11 ξεκινάει η προπώληση. Να δούμε πού θα κινηθούν οι τιμές λοιπόν…
ωραία!
Aν και δεν ακούω τόσο πολύ U2,θα πάω μόνο και μόνο για το θέαμα.Θα είναι σίγουρα κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα(και όχι μόνο) και δεν θέλω να το χάσω.
Kαλησπέρα
Eπιτέλους άντε να πάρουμε και εμείς τα tickets μας…
Eχει βρει κανένας το Seating Plan γιατί ψάχνω και δεν το βρίσκω??
Kαι μια ερώτηση…ξέρει κανένας τι ώρα θα το δούμε το live από youtube την Kυριακή??
Ανετοτατα sold out,οχι απο το πρωτο διαστημα βεβαια αλλα θεωρω πως μετα τις γιορτες δε θα εχει μεινει κολυμπηθροξυλο…Μην ξεχνας οτι τους βριζουν ολοι εδω αλλα παρ’ολα αυτα στο live θα πανε!!Εδω ειχε βγει sold out της Θεσ/νικης πριν 12 χρονια:D
ακριβως μπροστα στη σκηνη εχει αλλη τιμη?? ή ολη η αρενα 65??
Ολη η αρενα κοστιζει 65 ευρω.Φανταζομαι οτι οσο νωριτερα πας τοσο καλυτερη θεση θα εξασφαλισεις.Τωρα για το υπολοιπο γηπεδο αναλογα με τις θυρες υποθετω.
Επισης θεωρω την τιμη πολυ καλη αν αναλογιστουμε οτι ειχαμε δει DM στο terra vibe με την ιδια τιμη το 2006
ακριβως μπροστα απο τη σκηνη νομιζω οτι εχει εναν κυκλο που τα εισητηρια ειναι πανακριβα…
giannis… knows better
but i dont think so =]
To εχω ξαναγραψει και παλαιοτερα…
ΟΛΗ η αρενα εκτος των πλαινων Red Zone εχει κοινο εισιτηριο δλδ 65 ευρω. Οποιος θελει να μπει στον κυκλο πρεπει να παει νωρις να πιασει σειρα. Δεν χρειαζεται να δωσει ουτε cent παραπανω απο τα 65 ευρω
η red zone που ακριβως ειναι??