U2-how to dismantle an atomic bomb

an einai dinaton to neo almpum twn u2 na einai pisogyrisma!!!to oti to korifaio group tou planiti apofasizei na bgalei ena disko me kathara rock stoixeia de simainei oti kanei kai pisogirismata!!!an exairesv to joshua tree tou '87 to how to dismantle…einai makran o kalyteros diskos twn u2!!god bless bono!!!

Καταρχήν όταν λέω (ή μάλλον όταν έλεγα…πάνε και 10 μήνες!! Ήμαρτον!!)πισωγύρισμα, εξηγώ ακριβώς από κάτω τι εννοώ. Αλλά όπως και να’χει εγώ δεν βρήκα ούτε ένα νέο στοιχείο στο συγκεκριμένο δίσκο. Αντιθέτως βρήκα αρκετά κοινά με παλιότερούς τους δίσκους. Τώρα αν αυτό δεν είναι πισωγύρισμα, ίσως θα πρέπει να συμβουλευτώ το λεξικό μου σε ότι έχει να κάνει με την έννοια της εν λόγω λέξης. Πάντως άποψή μου είναι πως το να κάνει ένα group πισωγύρισμα δεν είναι κάτι κακό. Και για αυτό στο review δεν το αναφέρω ως κάτι το αρνητικό.
Από την άλλη, το ότι το “How To Dismantle…” είναι μακράν το καλύτερο μετά το “Joshua Tree” αποτελεί την άποψη σου και είναι κάτι το υποκειμενικό. Πάντως είσαι ο πρώτος που ακούω να πιστεύει κάτι τέτοιο!

Όσο για το αν οι U2 είναι το κορυφαίο συγκρότημα στον κόσμο…διατηρώ αρκετές επιφυλάξεις…! Για να μην πω ότι διαφωνώ κάθετα…Αλλά και αυτό υποκειμενικό είναι οπότε τι συζητάμε;;… :smiley:

Άσε που δεν είναι και “πιο ώριμοι από ποτέ” όπως έλεγε η διαφήμιση, αλλά πιο γηρασμένοι από ποτέ…

World’s Best-Selling Rock Act World Music Awards 2005 ---- Here’s some cool shots of the last show in Portland when band, crew and fans
were feeling grateful - and showing it - for a great year on the road.

After 110 shows(all sold out ) playing to nearly three and a half million people, it was a
great sight on Monday to see the crew lining up around the stage to thank
the band, and to see the band applauding the crew - and to see so many fans
with ‘Thank You’ messages held high.

Great night, great tour… and here’s to more great shows in 2006! … αυτα τα λιγα για τους γερασμενους και υπερτιμημενους U2 :wink:

World’s Best-Selling Rock Act World Music Awards 2005 ---- Here’s some cool shots of the last show in Portland when band, crew and fans
were feeling grateful - and showing it - for a great year on the road.

After 110 shows(all sold out ) playing to nearly three and a half million people, it was a
great sight on Monday to see the crew lining up around the stage to thank
the band, and to see the band applauding the crew - and to see so many fans
with ‘Thank You’ messages held high.

Great night, great tour… and here’s to more great shows in 2006! … αυτα τα λιγα για τους γερασμενους και υπερτιμημενους U2 :wink:[/quote]

Τέτοια και πιο εντυπωσιακά, μπορούν να σου γράψουν και για τους Bon Jovi!
Αυτό τι πάει να πει, ότι είναι η κορυφαία μπάντα του πλανήτη οι Bon Jovi??! :roll:
Μην τρελλαθούμε!!
Σ’αρέσουν οι U2…πρόβλημά σου, δεν μπορείς να τους επιβάλεις σε όλους ως κορυφαίους, όπως τα ΜΜΕ τους επέβαλαν σ’εσένα! :wink:
Γούστα είναι αυτά και είναι εντελώς υποκειμενικά. Τέτοιοι χαρακτηρισμοί, λοιπόν, είναι τουλάχιστον ατυχείς!

Calm down…! :wink:

[size=1]…και για την ιστορία, οι Metallica είναι η κορυφαία μπάντα του πλανήτη!!![/size]

Απ’ ό,τι φαίνεται επέστρεψες με άγριες διαθέσεις!! :smiley: :lol: :stuck_out_tongue: !!
WELCOME BACK ! ! ! !

Α…και προς ενημέρωσην σου (και του Λουκιανού)…η κορυφαία μπάντα είναι οι DEEP PURPLE ! ! ! Άντε γεια!!

Τe llamas cozy y estas grafico !!! Welcome back Σπύρος…

Οι Metallica είναι η κορυφαία μπάντα . _

Nice to see you again, boys!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ακριβώς όπως τα λες φίλτατε : “._” !!! :lol: :stuck_out_tongue:

WELCOME BACK slekkas!!!

Για λίγο καιρό, θα ελλατώσω και εγώ στο ελάχιστο τα posts μου, γιατί πλησιάζει η εξεταστική και πρέπει να αφοσιωθώ εκεί :cry: . Πάντως (ίσως να φταίει το ότι έχω 38 πυρετό), θα διαφωνήσω και με τους τρεις σας.

Οι U2 είναι το καλύτερο συγκρότημα στην ιστορία της ανθρωπότητας! :? :-k . Οι αποδείξεις είναι τόσες πολλές πλέον που έπεισαν μέχρι και εμένα…

(ακόμα, υποθέτω ότι αφού η φετεινή Αμερικάνικη περιοδεία των Rolling Stones είναι η πιο πετυχημένη στην ιστορία τους, ότι το καλοκαίρι θα τους δούμε στο αποκορύφωμα της καριέρας τους… :roll: :? )

8O 8O 8O 8O

Πες το έτσι και μ’ανησύχησες!!! :lol:

Καλώς σας βρήκα φίλε karvou! Διάβασε τα μαθήματά σου και θα μας δωθεί η ευκαιρία να γνωριστούμε κι από κοντά![size=1]…αν δεν γίνει κάτι χοντρό πάλι!!![/size] :wink:

η μεγαλυτερη μπαντα ολων των εποχων ειναι οι rolling stones…μας αρεσει η οχι… και δεν εννοω ηλικιακα :wink:

Beatles φυσικά

Pink Floyd εννοείται!!!

1)Pink Floyd
2)Beatles
3)Rolling Stones
4)Led Zeppelin
5)Queen
6)Deep Purple

Αυτά… :smiley:

Beatles φυσικά[/quote] ??? αυτοι δεν σταματησαν αρχες 70 ?? δηλαδη 35 πριν… ενω τα λυκοπουλα :wink: βαρανε δυνατα ακομα και γεμιζουν σταδια… οι beatles μου θυμιζουν τον j.dean κινηματογραφηκα… λιγα και καλα και μετα…παπαλα. και ενας ακομα λογος που καραγουσταρω τους u2 ειναι ΚΑΙ αυτος. θελει πολυ (.) να εισαι επικαιρος 20 30 η 40 χρονια μετα. για σκεφτητε το λιγακι…

Αμα πεθαίνεις είναι λίγο δύσκολο να συνεχίζεις…
Αν και το χειρότερο είναι να συνεχίζεις όντας ζωντανός νεκρός

Δεν πάει πουθενά συγκεκριμένα αυτό…

Pink Floyd εννοείται!!!

1)Pink Floyd
2)Beatles
3)Rolling Stones
4)Led Zeppelin
5)Queen
6)Deep Purple
[/quote]

=D> =D> =D> =D> =D>

Οι Beatles έχουν βγάλει γύρω στα 10 album αλλάζοντας τον ρου της rock μουσικής.
Οι Rolling Stones (πολύ μεγάλο συγκρότημα) έχουν βγάλει καμμιά 40αρια με πολλά από αυτά να μην ακούγονται!!
Εδώ θα συμφωνήσω με την λίστα και το sortάρισμα που έχει κάνει ο Κωστής παραπάνω!!

Όσο για το ότι οι U2 είναι “επίκαιροι” 20+ χρόνια…μπορώ να σου θυμίσω και την Kylie Mynogue!! Κι αυτή η δόλια πάνω από 15 χρόνια κωλοχτυπιέται στο σανίδι!!! :lol:
Κι έχει κι ωραίο κώλο να χτυπήσει, όχι τίποτ’άλλο!!! :lol: :lol: Ενώ ο Bono… :cry:

Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πώ είναι πως το να είναι κάποιος στη μόδα για πολλά χρόνια εμένα μου λέει πως έχει χωθεί καλά στο star system κι όχι ότι υποχρεωτικά αξίζουν οι δουλειές του! :wink:

Καληνύχτα σας…

Pink Floyd εννοείται!!!

1)Pink Floyd
2)Beatles
3)Rolling Stones
4)Led Zeppelin
5)Queen
6)Deep Purple
[/quote]

=D> =D> =D> =D> =D>

Οι Beatles έχουν βγάλει γύρω στα 10 album αλλάζοντας τον ρου της rock μουσικής.
Οι Rolling Stones (πολύ μεγάλο συγκρότημα) έχουν βγάλει καμμιά 40αρια με πολλά από αυτά να μην ακούγονται!!
Εδώ θα συμφωνήσω με την λίστα και το sortάρισμα που έχει κάνει ο Κωστής παραπάνω!!

Όσο για το ότι οι U2 είναι “επίκαιροι” 20+ χρόνια…μπορώ να σου θυμίσω και την Kylie Mynogue!! Κι αυτή η δόλια πάνω από 15 χρόνια κωλοχτυπιέται στο σανίδι!!! :lol:
Κι έχει κι ωραίο κώλο να χτυπήσει, όχι τίποτ’άλλο!!! :lol: :lol: Ενώ ο Bono… :cry:

Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πώ είναι πως το να είναι κάποιος στη μόδα για πολλά χρόνια εμένα μου λέει πως έχει χωθεί καλά στο star system κι όχι ότι υποχρεωτικά αξίζουν οι δουλειές του! :wink:

Καληνύχτα σας…[/quote]

Επιτέλους είπες και κάτι σωστό…

Οι Beatles δεν έβγαλαν και λίγα. Το ότι σταμάτησαν πριν από πολλά χρονιά, δε σημαίνει ότι έχουν μικρή δισκογραφία, ίσα-ίσα, έβγαζαν μέχρι και δύο δισκάρες/χρόνο.

Πάντως, σάλιο χαλάμε (ή μάλλον bits) με το να ψάχνουμε ποιο είναι το καλύτερο συγκρότημα. Αν είχαμε ένα (άντε δύο) κριτήριο μόνο, θα μπορούσαμε να καταλήξουμε κάπου, αλλά τα κριτήρια μας είναι πάνω από ένα (και διαφορετικά για τον καθένα από εμάς), με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μία μόνο απάντηση στο ερώτημα μας.(ίσως οι Pink-Floyd 8) )

Είναι σα να ρωτάμε τον εαυτό μας ποιο είναι το καλύτερο αυτοκίνητο. Αν κριτήρια μας είναι η τιμή και η ταχύτητα, τότε για κάθε γρήγορο αυτοκίνητο, υπάρχει ένα πιο αργό μεν, αλλά φθηνότερο δε, κοινώς δεν υπάρχει ένα μόνο “καλύτερο αυτοκίνητο”.

Αυτό στα οικονομικά λέγεται μέτωπο Pareto.

Είναι εμφανές ότι παραμιλλώ από το διάβασμα… ](*,)

Θα συμφωνησω μαζι σου σ’αυτο,ισως να ειναι και η πρωτη φορα,το αν για μενα οι 'η για οποιοδηποτε αλλο οι u2 'η καποιο αλλο συγκροτημα ειναι το καλυτερο 'η οχι ειναι καθαρα θεμα υποκειμενικο και οπως ξαναειπα θεμα βιωματων και με τι εχεις συνδεσει τα διαφορα γεγονοτα της ζωης σου.Για παραδειγμα στη δικη μου περιπτωση τα τραγουδια των u2 εχουν συνδεθει με ολες σχεδον τις φασεις της ζωης μου,οποτε καθετι περισσοτερο ειναι αν μη τι αλλο περιττο και αναξιο λογου.Απο την αλλη θα συμφωνησω με τον u2fan γιατι οσο χωμενος κι αν εισαι σοτ star system,ο ακροατης δεν ειναι βλαξ,καποια στιγμη την παιρνει γραμμη οτι τον δουλευεις και σε σουταρει,πργμα που στην περιπτωση των u2 δε συμβαινει γιατι πολυ απλα συνεχιζουν ακομα να κυκλοφορουν καλες δουλειες και να κανοθν υπερτατα live!Αλλα και παλι αυτο αυτη ειναι εντελως υποκειμενικη αποψη.Aυτα και καλησπερα σε ολους!!